Panasztevő InGame neve:
► Lensar Ossenfort ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Noah Valle, Iker Yanez, Iago Pena ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► 07. 21 napon este 23.00 körül LS-től északkeletre az erdőben láttunk el készenléti nyomozói szolgálatot NNI-sként, miközben találtunk egy játékost (Iago Pena) pisztollyal a kezében, majd kiszálltunk, mivel azt ránk fogta. Ezután lövöldözés alakult ki, ahol többször lábon lőttem, míg meg nem sérült végleg. Ezt követően megkezdődött az ellátása, kb. 23:02 magasságában, illetve ekkor is indítottam el a felvételt. 23:08 környékén érkezett 2 random fegyveres (Noah Valle és Iker Yanez), majd elkezdtek minket lőni. Az egyiket sikeresen visszalőttük, nem tudom mi lett vele, vagy meghalt, vagy súlyosan megsérült. A másik oldalról sétált be a fa bódéba, majd lelőtt engem. Fontos kiemelnem, hogy az első pillanattól kezdve egyszer nem volt az első személy (Iago Pena) kezében telefon, és egyszer sem rádiózott, ezt a log is igazolja, folyton a közelében voltam, így nem maradtam volna le róla. Ezt észben tartva nem tudom, hogy milyen módon szerzett a 2 társa információt a hollétéről és a lövöldözésről, miközben egy fa kunyhóban történt az ellátás a semmi közepén. Az ingame reportomra nem érkezett válasz, így a szituációt nem tudtam ott tisztázni a 3 játékossal, ugyanakkor nem is nagyon lett volna miről beszélni szerintem. OOC chatben Iago Pena többször is kifejezte nemtetszését a várható büntetéssel kapcsolatban, ugyanis maximum büntetést kapott volna IC, óvadék lehetősége nélkül. Gondolom ezért érkeztek az ismerős arcok, hogy megmentsék ettől. Ugyanakkor azt sem tartom túlságosan valós szituációnak, hogy amikor lövöldözés van az éppen ellátás alatt álló személy elkezd kikúszni a lövöldözés közepére, hogy megöljék vagy találatot kapjon. Nem kívánom kifejteni, hogy szerintem miért lehetett az egész, viszont úgy gondolom, hogy nem volt valós ok, illetve RP háttér arra, hogy a 2 alak megjelenjen és lövöldözni kezdjen velünk. Kérem az adminok közbenjárását és várom a panaszoltak jelentkezését, meglátásait. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► YOUTUBE VIDEÓ ◄
Megjegyzés:
► Személyes véleményem, hogy ha valami, akkor ez messze állt a valóságtól. NNI-s próbaidősként hetente jelentést kell beadnom, amelyre tökéletes alkalom lett volna ez. Ezt teljesen áthúzták a történések, ami szerintem a DM és MG fogalmát kimerítették, teljesen elrontva az rp adta élményt. Amennyiben álláspontommal ellentétes ítélet születik, azt is elfogadom teljes mértékben. Ha szükséges, társaim (Luna Alvarez, Harrison Fawkes és Quentin Strand) logjai, tapasztalatai is kikérhetőek, mivel ők is résztvevői voltak a történéseknek. ◄