Lensar Ossenfort -> Noah Valle, Iker Yanez, Iago Pena[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

f3reee

Barangoló
2023. 06. 28.
96
349
Győr
V4 karakter
Lensar Ossenfort
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lensar Ossenfort

Panaszra tett személy InGame neve:
Noah Valle, Iker Yanez, Iago Pena

Panasz oka, leírása, kifejtése:
07. 21 napon este 23.00 körül LS-től északkeletre az erdőben láttunk el készenléti nyomozói szolgálatot NNI-sként, miközben találtunk egy játékost (Iago Pena) pisztollyal a kezében, majd kiszálltunk, mivel azt ránk fogta. Ezután lövöldözés alakult ki, ahol többször lábon lőttem, míg meg nem sérült végleg. Ezt követően megkezdődött az ellátása, kb. 23:02 magasságában, illetve ekkor is indítottam el a felvételt. 23:08 környékén érkezett 2 random fegyveres (Noah Valle és Iker Yanez), majd elkezdtek minket lőni. Az egyiket sikeresen visszalőttük, nem tudom mi lett vele, vagy meghalt, vagy súlyosan megsérült. A másik oldalról sétált be a fa bódéba, majd lelőtt engem. Fontos kiemelnem, hogy az első pillanattól kezdve egyszer nem volt az első személy (Iago Pena) kezében telefon, és egyszer sem rádiózott, ezt a log is igazolja, folyton a közelében voltam, így nem maradtam volna le róla. Ezt észben tartva nem tudom, hogy milyen módon szerzett a 2 társa információt a hollétéről és a lövöldözésről, miközben egy fa kunyhóban történt az ellátás a semmi közepén. Az ingame reportomra nem érkezett válasz, így a szituációt nem tudtam ott tisztázni a 3 játékossal, ugyanakkor nem is nagyon lett volna miről beszélni szerintem. OOC chatben Iago Pena többször is kifejezte nemtetszését a várható büntetéssel kapcsolatban, ugyanis maximum büntetést kapott volna IC, óvadék lehetősége nélkül. Gondolom ezért érkeztek az ismerős arcok, hogy megmentsék ettől. Ugyanakkor azt sem tartom túlságosan valós szituációnak, hogy amikor lövöldözés van az éppen ellátás alatt álló személy elkezd kikúszni a lövöldözés közepére, hogy megöljék vagy találatot kapjon. Nem kívánom kifejteni, hogy szerintem miért lehetett az egész, viszont úgy gondolom, hogy nem volt valós ok, illetve RP háttér arra, hogy a 2 alak megjelenjen és lövöldözni kezdjen velünk. Kérem az adminok közbenjárását és várom a panaszoltak jelentkezését, meglátásait.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
YOUTUBE VIDEÓ

Megjegyzés:
Személyes véleményem, hogy ha valami, akkor ez messze állt a valóságtól. NNI-s próbaidősként hetente jelentést kell beadnom, amelyre tökéletes alkalom lett volna ez. Ezt teljesen áthúzták a történések, ami szerintem a DM és MG fogalmát kimerítették, teljesen elrontva az rp adta élményt. Amennyiben álláspontommal ellentétes ítélet születik, azt is elfogadom teljes mértékben. Ha szükséges, társaim (Luna Alvarez, Harrison Fawkes és Quentin Strand) logjai, tapasztalatai is kikérhetőek, mivel ők is résztvevői voltak a történéseknek.

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
324
2 490
V4 karakter
Firat Yasar 🇹🇷
Szevasztok. Részemről az alap koncepció: Kimentem detektorozni, mivel a frakció HQ egy köpésre van, húsz métert sétáltam körülbelül a mezőig, ma este, tegnap este, ma délután ugyanúgy kijártam oda detektorozni. Féreértés volt a történet amikor fegyvert rántottam rátok, ugyanis civil autó, jöttetek a karakterem után, azt hittem hogy rablás lesz a vége, beszoptam, ez van ez az én hibám. OOC szerintem veletek hülyéskedtünk azon hogy mennyire balszerencsés a szituáció, illetve ma a második hasonló esetben, ugyanúgy korrekten rp-t vezettem az első esetnél itt is próbáltam mindaddig amíg felesegítés speedrun nem volt, ennek ellenére a kihallgatáson is tökéletesen szerepjátékoztam a srácaitokkal.

Jelen esetben tudomásom sem volt arról hogy a srácok hol vannak, vagy éppen ki mit csinál. Sorozatot néztem detektorozás közben, nem beszélgettem senkivel sehol. Erre ők fognak számotokra értelmes választ adni hogy miért lőttek és miféle képpen találtak rátok. Ahogy ezt OOC kérdésetekre válaszolva is megválaszoltam hogy fogalmam sem volt kik voltak ott, az animban sem láttam körülbelül semmit mert fekete a képernyő, eltörtétek két kezem, két lábam, foltos képernyőn kívül örültem ha az rp-t látom.

Edit: A karakterem le lett csukva, együttműködés, normális szerepjáték érdekében (gondolom) kaptam 20%-os enyhítést. Ezt a klippet találtam, harminc másodperces visszamentésem van csak, ezen is látszik hogy fogalmam sem volt Iker és Noah mivoltjáról hogy merre és hol tartózkodnak. OOC chaten legutóbb rockorsó előtt találkoztunk. https://streamable.com/3rnzd9

Utoljára szerkesztve:

zoliii0629

Újonc
Támogató
2021. 03. 08.
40
56
Békéscsaba
V4 karakter
beatrix_brauer
Hello, az én részemről annyi volt hogy detektorozni mentem, elszaladtam a faház mellett ahol láttam hogy Iago-t éppen lekapcsolták és a földön fekszik. Az NNI fogta is rám a fegyvert, tovább szaladtam, nem szólítottak fel, elmentem a frakció hq-ig ami 2percre van gyalog, felkaptam a fegyveremet, megpróbáltam kimenteni Iagot.
Mellesleg megkaptam érte a 300 perc IC jailt.

Elke

Barangoló
2021. 07. 08.
99
951
V4 karakter
pires paim
LV karakter
harden laye
Sziasztok, én lennék az egyik résztvevő, Iker Yanez!

Elsősorban is kezdeném az elején, Colinasban található a frakció HQnk onnan kezdődött az egész. Észrevettük én és Noah Valle, hogy Iago Pena elkezdett kifele futni detektorral.. Úgy gondoltuk mi is utána eredünk, itt már volt egy kicsi lemaradás köztünk. Iago Pena ezt nem tudta, hogy mi utánna eredtünk detektorozni. Én (Iker Yanez) elfutottam egy irányba, ott voltam faházhátában, ott a füves részen detektoroztam, elvátlunk Noah Valle-val. Egy lövöldözésre lettem figyelmes, észrevettem, hogy Noah éppen tűzpárbajba keveredett és én mint frakció társam ezt nem engedtem, hogy lelőjék, így hátból beleavatkoztam az egészbe. Lehet, hogy ez így érdekesnek tűnik, viszont teljesmértékben ez így történt. Ott a frakció HQ pár méterre. Nincs egyetlen egy adminjailem sem nyolcvan ezer perc alatt, jelen szituáció részemről egy váratlan dolog volt, alapjárattal nem arra törekednék, hogy elrontsam az UCPm egy ilyen dologgal.

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Tehát ha jól értelmezen ti semmi tudás nélkül oda mentetek mert láttátok hogy a haverotok animba van ezért 5 nnis elkezdtetek darálni 2en? mellesleg nem kaptam semmi logot/videót akarámit hogy tényleg volt valami közötök a szituhoz és nem MGből mentetek oda.

• Tetszik
Reactions: f3reee

zoliii0629

Újonc
Támogató
2021. 03. 08.
40
56
Békéscsaba
V4 karakter
beatrix_brauer
Mint ahogy fent is említettem futottam detektorral faház körül, hallottam a lövöldözést, rám fogták az NNI-s tagok is a fegyvert ( itt faház előtt szaladtam el ). Ekkor bizonyosodott be a karakterem róla mivel két szemével látta hogy Iago a földön fekszik, gondoltam megpróbálom megmenteni ha már frakció társam. Nem olvastad át teljesen a válaszokat, Iker fentebb leírta hogy ketten indultunk meg detektorozni két külön irányban értelemszerűen. Iker távolabb volt, ezért ő az első esetet amikor Iago-t elkapták nem látta. Azóta már beszéltem velük a helyzetről, ts3-mon a szituációval kapcsolatban, ahogyan a panaszban is írta Iker ő az első esetet nem látta, csak amikor én (Noah Valle) lövöldöztem a rendvédelemre. Furcsán jön ki a szituáció értelem szerűen, de részünkről tényleg nem történt semmi MG, szimplán egy detektorozásból indult az egész /akció/ ami a frakció HQ-nk fölött található területen ment végbe.

• Tetszik
Reactions: Elke

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
eddig ez szép és jó, viszont kellene róla bizonyíték is.

• Tetszik
Reactions: Sporty

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
324
2 490
V4 karakter
Firat Yasar 🇹🇷
Véleményem szerint egy ts3 átbeszélés tisztább lenne, sokkal jobban tudnánk egymás szavát értelmezni, az NNI is elmondhatná a saját részét, ahogy mi is, amennyiben van rá lehetőség.

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Rendben, Lensar jelezte nekem, hogy 1,5 hetig nem lesz, viszot ez esetben majd hívok egy másik félt aki ott volt mármint az NNI részéről. Nektek mikor lenne jó?

Royaaal

Lelkes fórumhasználó
2022. 01. 14.
324
2 490
V4 karakter
Firat Yasar 🇹🇷
Beszéltem a srácokkal, nekünk jövőhéten bármelyik nap az este folyamán megfelelő lesz. Ha sikerült egy NNi-st szerezni aki tud jelen lenni akkor vele együtt egyeztetjük.

• Tetszik
Reactions: Elke

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Na akkor holnap 5-6 óra fele jó lenne nektek?(az NNI részéről Harrison Fawkes lesz jelen)

• Menő
Reactions: monkeyzsolt

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
El kell tolni egy kicsit mert a másik fél jelezte hogy csak 8 fele ér haza, nektek az még jó?

• Tetszik
Reactions: Sporty

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Beszéltem Lensarral, szankciót nem fogok osztani, viszont amit leírtam privátban ahoz tartsátok magatokat.
A panaszkönyv jogos, zárom.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Royaaal és Sporty
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.