Elutasítva Lena Ramsey > Nash

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jelles

Újonc
2019. 01. 28.
22
33
19
Afganistan
www.youtube.com
V4 karakter
Calvin Waller
LV karakter
Lena Ramsey
zoldlogo.png

Neved:
< Lena Ramsey >

A ban időpontja:
< 2021 - 10- 13 >

A ban időtartama:
< 2030 - 01 - 01 >

Neve, aki bannolt:
< Nash >

A ban oka:
< NoNRP, Adminnal szembeni stílus, Komolytalan szerverhez való hozzáállás, UCP Előélet >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Már nem emlékszem tisztán az esetre, ha jól tudom annyi történt hogy úgy menekültem hogy nem volt okom rá. Ezen a napon viszonylag nem voltam jól, elég stresszes állapotban mentem fel játszani. Adminnal szembeni stílushoz annyit tudok hozzáfűzni hogy Nash is elég flegmán állt hozzám és azt mondtam neki, hogy én is úgy fogok vele kommunikálni ahogy ezt ő teszi meg a beszédstílusával velem, szerintem ő se volt valami nyugodt állapotban mikor idejött de azért a tiszteletet megadhatta volna, ha én is megadtam már az első másodperctől fogva. Az UCP előéletemhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy aktív AdminJail-em nincs, illetve 3 BAN-om van, viszont abból az első RP Alóli kilépés, a másik kettő meg ehhez a bannomhoz tartozik. Összesen 3 bannom van, de az utolsó 2-őt Nash adta ugyanabban az időpontban kb. (10 perc van a kettő ban között) az első bannomat meg azért kaptam, mivel kiléptem RP alól, menekülés közben. Ez a menekülés úgy végződött, hogy random menekülés közben meghalt a billentyűzetem és egerem, és ezzel semmit sem tudtam kezdeni, muszáj voltam újra indítani a gépet mert a karakterem magától ment nekifele a falnak. Újra indítottam a gépet megkértem a srácokat hogy kezdjük újra az RP-t valahonnan mert ezen látszik hogy ezt nem magamtól csináltam, de nem akarták újra kezdeni. Szeretnék visszakerülni a szerverre, hiszen már több ismerősöm is hív vissza, bíztatnak hogy írjak unban kérelmet. Szeretnék visszajutni a szerverre normálisan RP-zni azokkal akiket onnan ismertem meg. Szeretnék elnézést kérni Nashtól, amikor ez történt amennyiben még az LV Adminteaméhez tartozik. >

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a kitiltás!

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.