Lena Anneliese, Jovana Weiss ---> Andreys Dreyer, Felix Dreyer, Arno Dreyer [Tonyy]

Frici

Barangoló
Támogató
2021. 03. 07.
83
153
17
Budapest / Porumbești
V4 karakter
Lena Anneliese😾
LV karakter
Emre Cem💀
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lena Anneliese, Jovana Weiss.

Panaszra tett személy InGame neve:
Andreas Dreyer, Felix Dreyer, Arno Dreyer.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Andreas Dreyer : Metagaming.

10.29-én CK-t hajtottunk végre Arno Dreyer játékoson, Andreas Felixel karöltve úgy döntöttek, hogy egy maffia beavatott tagjáként az első gondolatunk a társuk halálánál, hogy a felettesük, Jovana Weiss keze volt a dologban. Valóban így volt, hogy felettes keze van benne, viszont Jovana keze nem is volt a dologban, semmi erre jelző indokot nem adtunk, hisz az elmúlt pár napban nem is találkozott a két karakter. Szerintem irreális egy maffia beavatott tagjaként az első gondolatuk az, hogy a saját felettesük keze miatt vesztette életét szeretett pajtásuk. Ebben szerintem teljes mértékben kimerül a Metagaming fogalma, mivel ez az infó szinte megszerezhetetlen volt az IC körülmények között.

Felix Dreyer : Metagaming, Deathmatch.

A metagaming indok megegyező Andreas Dreyer játékossal, egy szeretett pajtás halála esetében nem az lesz az első gondolat, hogy egy maffiában a felettese lesz a gyilkosa.

Deathmatch : Jovana nem tudodt nekik hasznos információval szolgálni, mivel abszolút nem vett részt a dologban, szinte csak a rádió történő beefelésen vett részt az Arno CK eseményen. Jovana nem tudodt hasznos infót átadni nekik, mivel tényleg alig tudott akármit, Felix Dreyer ügy döntött, hogy kivégzi a felettesét és még mindig abban a hitben élik tovább életüket, hogy az a maffia melynek ők beavatott tagjai végeztek ki a szeretett pajtásukat. Szerintem közel sem elengendő indok arra, hogy egy ember életét elvegyék, főleg egy olyanét, akit az Arno Dreyer még bújtatott is a saját házában. Deathmatch abban merül ki, hogy a gyilkolás
indoka az volt, hogy szeretett pajtásukról nem tudodt infót átadni.

Arno Dreyer : Revenge Kill.

Ma este úgy döntöttünk, hogy mivel ők kivégezték Jovana-t illetve eleve ki szerettük volna használni a CK lehetőséget, ezzel őket eltávolitani az FKból. Eleve már Chilliardon volt egy kis incidensünk, majd ráhajtottunk Arno Dreyer garazsára, mivel pontosan tudtuk, hogy Felix Dreyer és Andreas Dreyer ott lakik nála. Kint türelmesen vártunk, majd a legelső ember akivel szerencsénk volt találkozni az Arno Dreyer, megadta nekünk a tiszteletet és teljes menetfelszerelésben elővett fegyverrel várt minket. Ebben teljes mértékben kimerül a Revenge Kill, mivel Andreas Dreyer és Felix Dreyer eleve azért ragadt fegyvert és lőtt ránk, mivel Arno Dreyer meghalt!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A Deathmatchre és Revengekill kísérletre a bizonyíték megtalálható killog formájában. Felix Dreyer megölte egy AK-val Jovana Weiss-t. A revenge kill kisérlet nagyjából 23 óra előtt vagy után egy picivel történt, erre a bizonyíték ugyanúgy megtalálható a killogban, mivel Arno Dreyer életét vesztette.
Az MG indokra csatolok egy log részletet Jovanna Weiss logjából, melyben megtalálható, hogy mi alapján "választották" Jovanát illetve azt is, hogy mit szerettek volna tőle. Jovana Weiss logja.

Megjegyzés:
Szerintem nevetséges, hogy 3 darab CK-t nem tudtunk végrehajtani anélkül, hogy az esetek 100%-ban adminügy legyen. Remélem a szövegformázásom nem zavaró. A belinkelt logot jelszóval védtem, a bíráló adminisztrátornak megadom a jelszót privátban.

GET.PJ

Újonc
2024. 06. 28.
17
33
V4 karakter
Charles Coughlin
Amiből egyértelműen tudták (Andreas Dreyer, Felix Dreyer) ,hogy kikkel is van a konfliktus ,ha pedig már a felettes szót használtad az is elhangzott párszor ahogy a hangukat is felismerik a rádión egyértelműen: https://pastebin.com/SaMaLQam Láthatóan Jovana, Rico, Manfred volt a 3 fő feszültségben résztvevő azt pedig tudták is ,hogy Jovana 99% Riconál lakik hiszen nagyrészt mindene ott található. Itt pedig nem "pajtásokról" van szó ,hanem IC testvérekről ami név alapján is kikövetkeztethető.

Az én részemhez pedig annyit tudok hozzá szólni ,ha nyugodtan állok a garázsomban és fegyverekkel próbálnak betörni nem fogom megvárni. Ha erre a szituációra jogos az RK ,akkor elfogadom a szankciót mivel a leírtak szerint történt.

Még kitérve az "MG" gyanúra mikor a rádiózásból egyértelműen lejön ki volt benne ebben az egész vitában. Érdekes módon a két fél között semmi egyeztetés után (Manfred - Jovana) ahogy Jovana el lett rabolva a rádión nagyon érdeklődtek hova tűnt ,majd valahonnan azt is tudta kedves Manfred ,hogy hazudnia kéne a "felettesének" mikor rádión rákérdeztették Arno-ra ,hogy mi is történt vele. Szóval akkor hazudunk a felettesünknek ,ha már ennyire rámentetek erre a dologra ,hogy a felettesek bizony szentek. https://pastebin.com/hML9z9rE Jovana ugyebár nem volt a garázsban történt lövöldözésnél így a kérdés is teljesen megállja a helyét bármi gyanút kizárva ,hogy miért kérdezné ,ha ott lett volna. Elrablást illetően sem történhetett ilyen miatt MG hiszen az első személy akit megláttak és akiről tudták rádiózás alapján ,hogy valamilyen köze volt hozzá, IC jelen sem volt a garázsban lévő lövöldözésnél ahol Arno is meghalt.

Esetleg ,ha a kérdés jogos lenne hogyan tudhatná ezt Manfred mikor ő meghalt Arno által amiről nem tudhatott ugye senki sem akik érintettek úgy látszik mégis valahogy eszébe jutott még a nap folyamán viszont csak Jovana elrablását követően (Aki a felettese és egy normális érthető kérdést tett fel) "[2024-10-30 21:59:26] [Output] : [R1] Manfred Hielscher mondja: A buzi testvéredet én lőttem agyon."

Várom a bírálatot (Arno Dreyer)

LaMaRo

Újonc
Támogató
2019. 08. 26.
41
102
Szeged
V4 karakter
🔥Rico Leitz🔥
LV karakter
⚜️Lamar De Verley⚜️
Tisztelet!
Első részben kicsit nonszensznek tartom a 3személyes hadseget egy “egész frakció” ellen, illetve egy bűnszervezetben ezt a stilust, amit képviseltetek. Az rk-ról pedig, oké te házad Arno, viszont jól tudod hogy a többiekért jöttünk, mivel ők még frakciótagok voltak, te az elöttevaló nap ck-t kaptál. Igy tisztában kellett volna legyél vele, hogy veled semmit sem fogunk csinálni mivel kiestél már az “rp”-ből, mellesleg a lövöldözésnél is ezért nem volt ott Jovana, mivel elraboltátok, igy kiesett ebből az rp-ből, akár jogos volt a lelövése akár nem. Jovana elrablásához peddig annyit fűznék hozzá, ott lézengett a garázs/házam körül, érdekes módon eltűnt egyik pillanatról a másikra és egyből jött az olyan kérdésekkel amit ott tenne fel elöttünk és nem a rádión.” Hova tűnt Arno nem láttam tegnap este óta.” Illetve kiegésziteném, ck napján kaptam tőle egy sms-t, hogy “intézd már el kérlek, nagyon szemtelen és tiszteletlen”

Tonyy.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
644
3 416
21
V4 karakter
Bianca Nease
Írjatok le mindent amit még szeretnétek hozzáfűzni a panaszhoz. Hamarosan átolvasom és jövök a bírálattal.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: viktor. és .Koresz