Lena Anneliese jelentkezése.

Frici

Barangoló
Támogató
2021. 03. 07.
88
187
17
Budapest / Porumbești
V4 karakter
Lena Anneliese😾
LV karakter
Emre Cem💀
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Frici, Lena Anneliese, 17.
Hány játszott perccel rendelkezel?
38000 perc
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Egy adminsegéd feladata, hogy a problémába ütköző játékosokon segítsen, kérdéseikre választ adjon, tanácsokkal szórja őket. Feladata még, hogy magatartási és roleplay példát mutasson más játékosok számára.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék változást hozni, ki akarom magam próbálni, egy csapatban dolgozni és másokon segíteni persze.
Miért pont téged válasszunk?
Rendelkezem már adminsegéd és adminisztrátori tapasztalattal seemta lv-ről, úgy gondolom, hogy rendelkezzem azzal a tapasztalatt és tudással ami szükséges a feladatkör betöltése.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 3-4 órát, hétvégén többet is talán.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
nem,
image.png

Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Voltam, de ennek ellenére bizonyítani akarok, hogy ez nem limitál.
image.png

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Nyugodt, segítőkész, együttérző. Túlságosan kiállok igazam mellet, néha lusta, ritkán kitör belőlem az egó.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék. Mivel rendelkezem az erre szükséges idővel és rengeteg kedvem is lenne hozzá, élvezném is.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
4 szempontot említenék meg neki. Az első szempontban leírnám, hogy miként tud elindulni a városban. Ajánlanám neki, hogy először szerezzen iratokat és jogosítvány, majd álljon be nagyker futárnak, ezek után vásároljon autót, kezdjen farmozni. Ezeket nem kell részleteznem neki, mivel ott vannak a tutorial videók. A második szempontban tanácsonám neki, hogy ne csak elolvassa, hanem értelmezze a szabályzatot, főleg akkor, ha mondjuk egy olyasmit tenne, amiben nem teljesen biztos, ha ezek után még kérdése lenne a szabályzattal kapcsolatban, akkor válaszolok neki. A harmadik szempont az lenne, hogy fórumon vegyen más játékosoktól, hogy tudjon fejlődni és kapjon ihletet. A negyedik szempont az, hogy élvezze a játékot, ne egyedül játszon, szerezzen barátokat.

Frici

Barangoló
Támogató
2021. 03. 07.
88
187
17
Budapest / Porumbești
V4 karakter
Lena Anneliese😾
LV karakter
Emre Cem💀
Hosszú story, ha gondolod TS-en kifejtem. Fejben történt egy eltérő változás, aznap este enyhén összevesztem valakivel, nem is értettem vele egyet, majd kifejtette véleményét, miután egóból töröltem a lapot, majd jelezte, hogy rosszul érezné magát, ha miatta ne lennék az.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Alan és Roland001