Egyébként ezeket a rádiózásokat nem gondolnátok a ti részetekről gázosnak, már ha a németek vannak megvádolva MGvel? Az idő el van csúszva a zóna miatt, azt ignoráljátok.
[2024-04-23 14:55:58] [Output] : [R2] Zayden Cruz mondja: Németek majd 58 kor jelennek meg
[2024-04-23 14:56:08] [Output] : [R2] Mathieu Paquet mondja: Nincsenek a maddognál senki
[2024-04-23 14:56:10] [Output] : [R2] Mathieu Paquet mondja: Lehet nem jönnek
Én nem láttam ezeket a rádiózásokat. E: A bank közelébe alig tudtam jutni, mert akkor is instant jöttek a lövések, ha jól emlékszek akkor a bank háta mögött engem a kormányról egyből le is lőtt valaki.
Helló, nos mikor a bogdanovic frakcióval mentek a küzdelmek az aranybankért, adminisztrátor elmondta hogy ilyen esetben amikor az illegál meglát egy másik felet kevlárban, onnantól az ő döntése hogy lő e vagy sem.
Igen, ha jól emlékszem az is pont Lounz bírálata volt.. Nem is azzal van a baj, hogy lövöldözés tör ki, hanem, ahogyan az megtörténik. Pont ott említette Lounz is meg, hogy ha például sokáig vagyunk ott, vagy körözünk, nézünk titeket, és ti teljesen 100%-ban megbizonyosodtok arról, hogy rajtunk kevlár,fegyver miegymás van, akkor teljesen egyértelművé válik számotokra, hogy mi is a bankra pályázunk. Viszont ez az adott esetekben nem igazán valósult meg.
Nem hinném hogy random civil helikopterek egyszerre fognak megindulni felfegyverkezve pont az aranybank felé, ezekről egyébként rádiózások is történtek, illetve ketten-négyen állunk ott sniperekkel és figyeljük a környéket, ha telibe rázoomolunk látszódnak a kevlárok, netalán fegyverek kézbe vagy testre akasztva.
Igen ez a "Valahonnan kifutott ez a 7 fegyveres" rádiózás eléggé meggyőző.. Mivel egyik alkalommal se voltunk heten. Ha meg már 2 heli van a képben, akkor az legalább 8 ember, 5 en voltunk és 7 ember van említve.
Kép. videó Leteszteltük direkt (jármű+npc renderelés magas felbontáson), ha nem célirányosan azt az egy helyet nézed, nem biztos, hogy egyből feltűnik a dolog. Ja és erre még rájön az akármilyen drog effekt. Az meg, hogy.. ti "pont" azt a helyet nézitek ahol mi előRP-t írunk, "pont" azok a helikopterek furcsák számotokra (?) (amit ismertek, hogy a mi helikopterjeink) , szerintem meg is válaszolta a dolgot.
PD-vel is már megtörtént néhányszor az ingatlanunknál jártak és elég sus volt pont előrpnél, ekkor megkaptuk hogy ez ezzel jár, ne a város egyik legforgalmasabb pontján ropizunk, az pedig hogy kormánytetőről telibe látszódik az ingatlan ahonnan kijöttök és álltok 2-6 helikopterrel, elég nagy gyanút kelt hogy ezt valaki folyamat figyelje tőlünk.
Rendőrséges ügyet ide se keverd, semmi értelme. Azt a Maddogot még amikor a mi frakciótársainké volt előszeretettel campelték le a rendvédelmisek. Ezt engedjük is el.
Az meg már csak hab a tortán lenne, hogy ha régi aranybank tetejére mi is felállítanánk egy két embert, amit te is mondtál, hogy a Maddogban, a város egyik legforgalmasabb pontján RP-ztek.. hogy figyelje a bankot, és ti PONT kijöttök a látóterében, és pont rátok néz, pont látja a fegyókat, kevlárokat, akkor ti is instant lőve lennétek, mert levagytok infózva. Akkor ti nem gondolnátok MG-nek? Mert,ha én ezt csinálnám, pontosan tudnám, hogy MG-zek, pont ezért is nem csináljuk. Nem is lövöldözünk rátok addig amíg tisztán nem láttuk, hogy kevlárosok vagytok.