Lehetőség több és részletesebb hirdetés feladásra.

Meta

Zöldfülű
Támogató
2022. 05. 31.
214
437
Nagykanizsa
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
v2logo-NEW.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

Játékos (IG) neved:
< Charles Gatsby >

Ötleted:
< Sziasztok! Mivel jelenleg egy számról csak egy hirdetést adhatunk fel, egy kategóriába ráadásul, szerintem többen (ha nem mindenki) örülne annak ha egy számról annyi hirdetést lehetne feladni amennyit csak szeretnék, annyi kategóriába amennyibe csak jónak látjuk és szükséges. Valljuk be, elég kellemetlen mikor lenne eladó dolgunk többféle, vagy csak vennénk ezt is amazt is de nem tudjuk hirdetni részletesen mert a 99 karakter is gátol ebben illetve a bekezdés kezdetén leírtak is.
Ha így nem is megoldható akkor a hirdetésben csak egy cím legyen, pl: Eladó 8 venomos bmx!.. majd rákattintva részletes infot kapnánk a hirdetéssel kapcsolatban. Látnák, hogy a hirdető "Online" van e a hirdető felületen, azaz fent van a szerveren, avagy sem, így épp "Offline". Elkerülve a tippmixet minden egyes sms-nél hogy na most akko' fent van-e még, avagy csak annyit fogok vissza kapni, hogy "elküldve" egy-egy sietős órában.
Ha úgyvan, az illegál hirdetést hozzáköthetnénk egy ic előfizetéshez mely pl 12 óránként újulna meg automatikusan míg az adott személy vissza nem mondja. Mint pl a TB-t városházán, csak ezt mondjuk atm-nél, vagy bankban tehetnénk meg.. vagy csak simán az appon belül. Egyfajta szolgáltatás gyanánt, tegyük fel 100 ezer forintért.. hasamra csaptam. Remélem könnyen fogyasztható a logika ebben. :) >

Megjegyzés:
< - >

Utoljára szerkesztve:

Riki35

Újonc
Támogató
2023. 11. 07.
68
77
Budapest
V2 karakter
Ali.Kirgiz
Szia, elég jól és pontosan leírtad, támogatom.
Az is jó lenne, ha több időre is fel lehetne tenni a hírdetéseket, nem csak 2 órára, hanem tovább is. Ha akarod ezt is odaírhatod.

Meta

Zöldfülű
Támogató
2022. 05. 31.
214
437
Nagykanizsa
V4 karakter
Charles Gatsby
LV karakter
Charles Gatsby
V2 karakter
Charles Gatsby
Szia, elég jól és pontosan leírtad, támogatom.
Az is jó lenne, ha több időre is fel lehetne tenni a hírdetéseket, nem csak 2 órára, hanem tovább is. Ha akarod ezt is odaírhatod.
Köszönöm. Valóban ezt ki is hagytam, nem lenne rossz ez sem.

A barátságos nepper

Aktív fórumozó
2020. 07. 10.
227
222
20
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Cibakháza
V4 karakter
Leticia_S_Trantor
LV karakter
Pena_Fuerte 🇪🇸
V2 karakter
Son_Suzuki 🇯🇵
Támogatom. Még ha nem is korlátlan hírdetés, de a kategóriánkénti egy hírdetés bőven kényelmes lenne, legalábbis nekem. A teló méretezést szintén támogatom. A 120 perces hirdetést pedig emelni lehetne 180-200 percre.