Hali! Szerintem meg csak tudom, hogy ha fent voltam akkor hol voltam/voltunk, ezt offoljuk is ki akkor. Ha csengettél vagy kopogtál küldj arról logot, ha már állítasz valamit amit a másik fél ellenez. Gondoltad, hogy PK lesz a vége Hmmm. Igen valóban igazad volt és PK lett a vége, hisz egy hatalmas NonRP-t csináltál,ha a valóságot nézzük. Alapjába jobb indokot is kitalálhatnál annál, hogy megakartad nézni a garázst amikor rávan írva a CP-re hogy Közepes Garázs vagy nem tudom pontosan mi van ráírva, de a mérete ott van az a lényeg!
De akkor légy szives magyarázd meg az egészet mert nem értem igazából azt, hogy ez szerinted teljes mértékbe RP-s volt?
Nézzük: Látsz egy házat a fórumon ami éppen eladó, és érdekel téged. Ez vezérelve téged felmentél a házhoz és körül néztél illetve csöngetél/kopogtál amiről gondolom semmid nincs majd ezután megakartad nézni a garázst és ezért bementél majd láttad, hogy a kocsi kbevannak indítva ezért végig kattolgattad az összes kocsit, hátha nyitva lesz. Mikor megláttad, hogy az egyik nyitva rögtön kaptá rá. ~ Ez már teljesen arra ment, hogy csomizz semmi másra csak fedő sztorinak a házat veszed elő. (IRL nem mész be egy eladó házba körül nézni, ha az Eladó nem konzultált előtte veled. Hiába egy játék és részben hasonlít az IRL-re, de akkor is valami RP-t nyomhattál volna a csomagtartózásos vágyad helyett ha már téged tényleg érdekelt a ház.)
Amúgy meg hozzá van írva a hirdetéshez, hogy közepes garázs ergo most miért hazudsz itt a pk alatt?
Ezt írtad ide a pk-hoz: "Ezt követően megnéztem azt is hogy milyen garázzsal van felszerelve ,mert fórumon ez nem volt látható."
Közben a hirdetéshez oda van írva a következő: "
Megjegyzés: VÁROSBAN VALÓ ELADÁS JOGÁT FENNTARTOM ! A házhoz közepes garázs is tartozik ! Nagy TV, Billiárd is tartozik hozzá!! "
link hozzá:
https://forum.see-game.com/threads/gazdagnegyedi-haz-elado.18247/ ~ utolsó szerkesztése a hirdetésnek: "Last edited: Tegnap 21:36
Csengetésről szeretnénk a logot kérni, ha ez megoldható illetve azt is szeretnénk kérni az összes kocsinál lévő RP-det mutasd fel nekünk mert gondolom RP-ztél mindegyiknél ahogy illene.
Az összes kocsi általában megy ezáltal az összes kocsinál kellet RP-zned, ha rendesen csináltál bármit is.
Illetve azt nem értem (hátha tud valaki segíteni pl: Kev ebbe az egészben), hogy ha a kocsi nyitva volt, és én leléptem akkor hogy lett bezárva végül?