Leelannee Nygaard ---> Matthew Climford [Kev]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gigi

#UnicornQueen
Támogató
2019. 01. 09.
43
27
22
V4 karakter
Lynn Buffon

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Leelannee Nygaard

Panaszra tett személy InGame neve:
Matthew Climford

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A garázsunkba volt egy impala, amibe alkatrészek voltak, erre mikor nem voltunk fent, a srác bejött és konkrétan kivett mindent, a SAJÁT garázsunkba. Feltehetőleg az éjszaka folyamán csinálhatta, mert amikor még fent voltunk, akkor minden egyes darab megvolt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Adam főadmin segítségét kértük a kiderítésre, mégis ki lehetett az.

Megjegyzés:
Szerintem elfogadhatatlan, hogy bejárkál random garázsokba és a kocsikat nézi át, hátha nyitva van. :D

Kev

Barangoló
2019. 01. 09.
91
58
V4 karakter
Andre Joyner
LV karakter
-
V2 karakter
-
Várom az érintett válaszát 24 órán belül!

killerke01hun

Újonc
2019. 01. 10.
28
19
Hello sziasztok!

Az igazságot nem teljesen fedi amit leírtál ,tegnap este úgy döntöttem hogy szeretnék egy házat vásárolni majd amelyik házak tetszettek elmentem IG-é is megnéztem,mielőtt bementem volna becsengettem hogy esetleg fenn van-e a tulaj ,mivel IC -é senki nem reagált a csengetésre ezért úgy döntöttem hogy bemegyek és megnézem a házat.Ezt követően megnéztem azt is hogy milyen garázzsal van felszerelve ,mert fórumon ez nem volt látható.Majd amikor bementem több autónak is járt a motorja ebből Ic-é arra is következtettem hogy akár nyitva is lehetnek majd egy 4 soros RP-vel az Impala csomagtartóját kipakoltam figyelve arra hogy ne tulajdonítsak el PP-és itemet csak olyan dolgokat ami lehetséges.Mivel amióta újra raktam az MTA-át azóta sajnos nem logol,ezért direkt készítettem képet az RP-ről mert sejtettem hogy panaszkönyv lesz a vége.(Szerintem ez így hitelesebb is mert egy logot bárki megtudna írni utólag)https://imgur.com/a/4GoA0wF Véleményem szerint nem követtem el semmiféle szabálysértést ez a te problémád hogy nem zárod be a garázs/kocsi ajtót.

Gigi

#UnicornQueen
Támogató
2019. 01. 09.
43
27
22
V4 karakter
Lynn Buffon
Ne haragudj, de azért nehogy már. Attól, hogy te még "meg akarod venni" a házat, mert neked tetszik, azért random bemész? IRL is így csinálod? Amit leírtál, a motor járásos dologról, akkor te konkrétan, végig próbáltad az összes kocsit, hátha nyitva van? Lehet nem a te hibád, hogy nem zárom a garázst/kocsikat, de soha nem gondoltam volna, hogy valaki "betör" és kiszedi a cuccokat. :D

Mivel Abdul az autó tulajdonosa, így ő is hozzá szól a PK-hoz.

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
28
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
Hali! Szerintem meg csak tudom, hogy ha fent voltam akkor hol voltam/voltunk, ezt offoljuk is ki akkor. Ha csengettél vagy kopogtál küldj arról logot, ha már állítasz valamit amit a másik fél ellenez. Gondoltad, hogy PK lesz a vége Hmmm. Igen valóban igazad volt és PK lett a vége, hisz egy hatalmas NonRP-t csináltál,ha a valóságot nézzük. Alapjába jobb indokot is kitalálhatnál annál, hogy megakartad nézni a garázst amikor rávan írva a CP-re hogy Közepes Garázs vagy nem tudom pontosan mi van ráírva, de a mérete ott van az a lényeg!
De akkor légy szives magyarázd meg az egészet mert nem értem igazából azt, hogy ez szerinted teljes mértékbe RP-s volt?
Nézzük: Látsz egy házat a fórumon ami éppen eladó, és érdekel téged. Ez vezérelve téged felmentél a házhoz és körül néztél illetve csöngetél/kopogtál amiről gondolom semmid nincs majd ezután megakartad nézni a garázst és ezért bementél majd láttad, hogy a kocsi kbevannak indítva ezért végig kattolgattad az összes kocsit, hátha nyitva lesz. Mikor megláttad, hogy az egyik nyitva rögtön kaptá rá. ~ Ez már teljesen arra ment, hogy csomizz semmi másra csak fedő sztorinak a házat veszed elő. (IRL nem mész be egy eladó házba körül nézni, ha az Eladó nem konzultált előtte veled. Hiába egy játék és részben hasonlít az IRL-re, de akkor is valami RP-t nyomhattál volna a csomagtartózásos vágyad helyett ha már téged tényleg érdekelt a ház.)

Amúgy meg hozzá van írva a hirdetéshez, hogy közepes garázs ergo most miért hazudsz itt a pk alatt?
Ezt írtad ide a pk-hoz: "Ezt követően megnéztem azt is hogy milyen garázzsal van felszerelve ,mert fórumon ez nem volt látható."
Közben a hirdetéshez oda van írva a következő: "Megjegyzés: VÁROSBAN VALÓ ELADÁS JOGÁT FENNTARTOM ! A házhoz közepes garázs is tartozik ! Nagy TV, Billiárd is tartozik hozzá!! "
link hozzá: https://forum.see-game.com/threads/gazdagnegyedi-haz-elado.18247/ ~ utolsó szerkesztése a hirdetésnek: "Last edited: Tegnap 21:36

Csengetésről szeretnénk a logot kérni, ha ez megoldható illetve azt is szeretnénk kérni az összes kocsinál lévő RP-det mutasd fel nekünk mert gondolom RP-ztél mindegyiknél ahogy illene.
Az összes kocsi általában megy ezáltal az összes kocsinál kellet RP-zned, ha rendesen csináltál bármit is.

Illetve azt nem értem (hátha tud valaki segíteni pl: Kev ebbe az egészben), hogy ha a kocsi nyitva volt, és én leléptem akkor hogy lett bezárva végül?

Kev

Barangoló
2019. 01. 09.
91
58
V4 karakter
Andre Joyner
LV karakter
-
V2 karakter
-
Van egy olyan "bug" (vagy nem tudom minek nevezzem), hogy a jármű motorja úgy néz ki, mintha járna, de ha beszállsz, már nem jár. De ezt lényegtelennek tartom.
Egyáltalán nem értem, hogy hogy gondolhatja akárki is RP-snek azt, hogy egy eladó házhoz kimegy és elkezdi kipakolni a garázsban található járműveket? Ahogy azt fentebb is írták és én egyet is értek ezzel a gondolattal: amíg nem konzultálsz az eladóval, addig nem hiszem, hogy oda mész és betörést követsz el már azzal is, hogy mindenféle engedély nélkül belépsz egy olyan ingatlanba, ami nem a tiéd.
Illetve, ahogy látom, fórumon fel van tüntetve, hogy milyen garázsról van szó, akkor mi ez a szöveg, hogy te nem tudtad és nincs feltüntetve?
LOG-ot nem ment le, ezt elnézem, mert hallottam már másnál is ilyen problémánál. Viszont, neked ebből annyi hátrányod van, hogy szinte minden egyes mozdulatodat fotóznod kell, tehát várom a további képeket is!

killerke01hun

Újonc
2019. 01. 10.
28
19
Képeket nézegettem ott nem láttam képet a garázsról,Abdul válaszára reflektálva többi autót nem csomiztam és amikor az impalából kiszedtem a cuccokat utána leléptem.Csengetésre visszatérve én úgy tudom nem logolja és az előtti válaszomba leírtam hogy nekem nem logol az MTA. Abdul kicsit nagy a kabát szerintem én megadtam a tiszteletet felétek,neked is meg kellene adni.Sajnos tudtam ez lesz két ex-adminnal nem sok értelme van vitatkoznom,valószínű nem én fogok jól ki jönni a PK bírálása után.Szerintem full IC-ügy csomizás nincs megtiltva a szerveren és hogy bementem egy nyitott garázsba szerintem ez is full IC-é ügy,úgy hogy eladó lakás volt és fenn vannak az adatai fórumon.Képeim nincsenek azt az egy kocsit csomiztam ki.

Abdul

Barangoló
Támogató
2019. 01. 09.
111
45
28
Örményország
V4 karakter
Cardarion Baldwin
Reflektálnék pár dologra gyorsan: Nagy a kabát? Nem ismersz igazából, nem tudod az életemet szóval szerintem pont olyan vagyok aminek kell lennem és egyáltalán nem nagy a "kabátom". Egy kocsit csomiztál ki: Igen egy kocsit tudtál ezek szerint kicsomizni, de én azt írtam ha elolvastad volna értelmesen és többször is nagyon figyelve a sorokat, hogy a többi kocsinál csináltál-e RP-t vagy csak jobb klikkeltél és azzal letudtad az egészet, hogy a nyitot kocsinál megfogtad és a végén RP-zted csak azt az egy kocsit le? Igen van az a gond, hogy ez egy játék és valamilyen szinten hasonlít csak az IRL-re. De igazából ez teljes mértékbe nem tartom elfogadhatónak azt, hogy te bemész a garázsba olyan indokkal, hogy megnézd mekkora amikor oda van írva, hogy közepes és te egyből már csomizol amiből azt vettem le az egészből, hogy te csak most egy ürügyet próbáltál az egészre találni aminek köszönhetően semmi probléma nélkül tudtál csomagtartózni.

Honnan tudtad, hogy mi van a csomagtartóban? Az RP-dből kiderül, hogy jobb klikkeltél a kocsira belenéztél és utólag rp-zted le az egészet, tehát téged csak a tartalma érdekelt mert ha nem lett volna benne semmi akkor nem rp-ztél vonla semmit se és elmentél volna/kiléptél volna ott.
Kiveszel nem is tudom hány fegyver alkatrészet és csak annyit RP-zel 1 sorban, hogy kiveszed az alkatrészeket a kocsiból. Szerintem legalább, ha már direkt csak arra mentél hogy csomiz akkor megtehetted volna azt, hogy valamilyen oknál fogva az egészet kicsit hosszadalmasabb /me-vel RP-zed le az egészet. Ha elvileg egyedül voltál ott akkor megtehetted volna nyugodt szívvel azt, hogy miket is veszel ki kb. De ugye bár ez is elfogadható valamilyen szinten, viszont szeirntem te előbb belenéztél és csak utána rp-zted az egészet ahogy a képet nézegettem.

Kev

Barangoló
2019. 01. 09.
91
58
V4 karakter
Andre Joyner
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ez az egész dolog nekem sántít.. És ezt a 4 soros RP-t sem tartom elégnek, egy ilyesfajta rablást jobban is meg lehetne tervezni. Az nem elég, hogy oda megyek megnézni az eladó házat, meglátom a kocsit és elkezdem ki csomizni.. Miért csomizod ki?
Real Life megnézném, hogy oda mész egy eladó házhoz, ahol a tulaj járműve a garázsban áll, bemész a garázsba és elkezded kipakolni..
Ezen kívül: A képen látható, hogy utólagos RP-ről van szó, mivel sem a csomagtartó nyitását (jobb klikkel) nem látom, sem azt, hogy kivettél volna valamit a járműből. Köztudott, hogy előbb RP-zünk, aztán cselekszünk, nem pedig fordítva.

Holnapi nap (2019.03.16.) folyamán keressetek fel TeamSpeak-en, hogy át tudjuk beszélni a továbbiakat! A panaszt addig zárom!

Kev

Barangoló
2019. 01. 09.
91
58
V4 karakter
Andre Joyner
LV karakter
-
V2 karakter
-
Megbeszélve, helyezhető lezártak közé!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.