Leart Joe-->Peterson L Ernest [Osztin.]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
397
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Leart Joe

Panaszra tett személy InGame neve:
Peterson L Ernest

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag rp ütközésnél.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/s6dCdfc

Megjegyzés:
Tudom a gif nagyon kicsi de csak arra kell hogy ki lehessen venni a sebességet, volt már pk-M Amit azért utasítottak el mert nem tudták mennyivel volt az ütközés!

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
A PK-t én fogom bírálni. Várom az érintett választát 24 órán belül.

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
200
124
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
sziasztok! videon jol latszik kicsit belaggoltal es joval nagyobbat utkoztunk mind amekkorat en lattam azert lehet hogy csak anyit rp-ztem hogy Beveri a fejet sot nalam nem is volt lagg

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
397
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Igen, egy kis lagg volt,de a sebesség tisztán látszik. Akkor laggol mikor nekii állsz satuzni. a lagg elötti utolso real sebességre vesd a szemed kérlek.

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
200
124
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
Ra vettem a szemem es ha 70 korul volt hiaba volt 70 korul mert nalam szerintem nem is volt ilyen nagy utkozes es akkor konyebb serulesekel usztam meg azt rpztem de en inkabb a te rp-d re vezsd a szebed mivel az sem tulsagosan tul jo rp sot nalam kicsit megkocoltuk a kocsi hatuljat arra minek irni 2-3 soros rpt?

Utoljára szerkesztve:

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
397
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Mivel nállam így volt ezért Pk-t tettem ezt el kell fogadni, az érvelésem még mindig tartom ahogy eddig is. a lagg elötti sebességet 70 nek látod, legyen 70 nekem meg felel. De egy ilyen ütközésnél is a sima "megremeg" azért elég hiányos. Atya úr isten. egyébként azért készítettem egy gifet hogy lássák az emberek hogy mennyivel ütköztünk körülbelül, a laggal meg számoltam. Mivel ez nem volt egy nagyon vészes lagg ezért írtam hogy nézd az utolsó lagg mentes km-t. Nem meglepő hogy az rp-d szerintem elég kevés volt. Innentől admin bírálását várom.

UI: nekem 100 felett volt mikor neki mentünk. úgy értve a lagg elötti pillanatban volt 100 felett. de ezt majd admin elbírálja. Kérlek Osztin, nézd meg jól a gifet. Köszönöm.

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
200
124
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
megegyszer utoljara ajanlom nezd meg a te utkozesi rp det mivel abba is van hiba de nem baj en is varom a biralast

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
397
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Igen meg néztem, azt írtam hogy a kormányba kapaszkodok meg. tudod folyton én vezetek megszokás, vissza menőleg az összes logom meg nézheted mindig a kormányba kapaszkodok meg rp ügyileg. El gépeltem. Attól még sikerült a megprobal a lényeg hogy akármibe is de meg kapaszkodtam, ha el is írtam, maradt volna ic az ügy hogy mit fogdosom a kormányodat :D de te ebbe nem mentél bele ez már a te dolgod, de a te rp-d akkor is nagyon sovány. Túlságosan sovány.

PDV

Zöldfülű
2019. 02. 10.
200
124
V4 karakter
Peterson Dannel Vincenzo
LV karakter
Peterson Dannel Vincenzo
V2 karakter
Peterson Ernest
egy napi logot kellet volna kuldjel hogy mikor irtad az RP-t

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
326
397
24
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Ennek csak a mikor része a lényegtelen :D Ott van aképeken. akkor írtam. Nehéz kikövetkeztetni hogy másodpercre pontosan mikor, de szerintem volt időm a hídtól írni egy két sort.

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
A Panasz jogos. Peterson L Ernest büntetése 80 perc adminjail. "Hanyag RP ütközésnél" indokkal.
A büntetés a szerveren kiosztásra került.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.