Elutasítva Leaonel Carlson ---Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 07. 09.
20
1
V4 karakter
Igor Clydwell
LV karakter
Leaonel Carlson
zoldlogo.png

Neved:
< Leaonel Carlson >

A ban időpontja:
< 2022.09.05 19:59 kor >

A ban időtartama:
< 2030.01.01-én 01:00-kor>

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< Nem tartotta magát a megbeszéltekhez. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves Norby, bocsánatot szeretnék kérni hogy nem tartottam magam a megbeszélt dolgokhoz, de sajnos folyamatosan dolgoztam és nem tudtam megtenni azt hogy összegyűjtsek annyi pénz amennyit kelletett volna, sajnálom a jatákos társamat is hiszen átvertem pedig nem akartam , csak teljesen elfelejtettem hogy mennyi időre is adtam ki neki a farmot, igen tudom hogy ez nem mentség az alól amit tettem. Tudom hogy neki ez 65.000$-ba került az én butaságom miatt. Akár hogy is próbáltam UB- után összegyűjteni neki a 650.000$ amit veled beszéltem hiszen 10x-es szorzóval volt. A munka miatt nagyon sok időt vette el így nem nagyon tudtam aktívkodni a szerverem és ezért szeretnék kérni még 1 esélyt. Azt is tudom hogy a farmja elveszett a srácnak de nem akartam neki rosszat csak dolgoztam is meg fárdt is voltam így kiment a fejemből hogy mennyi időre is adtam ki neki a farmot. Még egy esélyt szeretnék kérni ,és esküszök hogy több ilyen férrelépés nem fog előfordulni. Még egyszer bocsánatot szeretnék kérni a sráctól.
Köszönöm hogy elolvastad további szép esét!
(Ui:remélem kaphatok még egy esélyt.)>

Norby

Losers are never right...
2019. 01. 14.
3 925
12 575
V4 karakter
Dexter Sean
LV karakter
Dexter Sean
Inkorrektségre nincs bocsánat.

• Tetszik
Reactions: Fanni
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.