Elutasítva Leandro William - Roli

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MateHUN04

Újonc
2019. 01. 19.
4
0
LV karakter
Leandro William
zoldlogo.png

Neved:
< Leandro William >

A ban időpontja:
< 2020.01.22. >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 >

Neve, aki bannolt:
< Roli >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretném folytatni a játékot a szerveren ami sajnos egy farm kiadása után nem sokkal véget ért. 2020.01.19-én kiadtam egy farmot vasárnap este. Ezt a farmot már egy jó ideje használtam így nem tudtam mikor fog lejárni a bérleti díj. Hétfőn a családommal kihasználva az iskolai sí szünetet elmentünk síelni. Valahogy ki ment a fejemből, hogy lejárhat a farm, de ha eszembe is jutott volna akkor sem tudtam volna meghosszabbítani mivel nem tartózkodtam otthon. Csütörtökön haza is értem és utána nem sokkal fel is mentem a szerverre és láttam, hogy ki lettem tiltva egy olyan dolog miatt amit nem szándékosan csináltam. Én a ban óta nem játszottam más szerveren. Nekem ez volt az első mta szerver amit kipróbáltam. Nagyon megtetszett az ötlet és a kivitelezés is. Nagyon sok időt fektettem a játékba, próbáltam minél jobban betartani a szabályokat, de sajnos így is becsúszott 2 jail. Ezeket én akkor teljes mértékben el is fogadtam és letöltöttem. Viszont mostanában elgondolkodtam azon, hogy milyen jó lenne ismét játszani és ezért is írtam le, hogy újra vissza térjek. Akkor nem is nagyon volt időm játszani így nem is kértem UB-t . Őszintén megmondva az bánt a legjobban, hogy úgy lettem kitiltva, hogy a fejemben a csalás meg sem fordult. Köszönöm, hogy végigolvastátok. További szép napot. >

Wice

Veterán
2019. 01. 09.
2 537
4 195
Abban az esetben felülvizsgálom az ügyet, ha elküldöd az erről szóló panaszkönyvet. Erre adok 2 napot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.