Neved:
< Leandro William >
A ban időpontja:
< 2020.01.22. >
A ban időtartama:
< 2030.01.01. >
Neve, aki bannolt:
< Roli >
A ban oka:
< Farmal való átverés. >
Amiért szeretnéd az unbant:< Szép napot. Idén januárban sajnos elkövettem egy nagy hülyeséget, méghozzá úgy, hogy az nem szándékosan történt.
Engem farmal való átverés miatt bannolt Roli. Ami valójában történt: Én a szerveren utóljára, január 19-én voltam fent és ekkor történt meg a farm kiadása ( ezeket a dátumokat azért tudom, mert beírtam a jegyzetfüzetembe). Amikor a farmot kiadtam, akkor még nem jelezte, hogy a farm le fog járni. Pontosan nem tudtam mikor vettem meg a farmot, mert a kiadás előtti hetekben is használtam. Így nekem a fejemből ki is ment, hogy le fog járni az idő korlát. Következő napokban nem volt időm felmenni a szerverre iskola miatt. Szerdán este volt egy kis időm amikor este fel tudtam nézni a szerverre. Ekkor tudtam meg, hogy ki lettem bannolva a szerverről, úgy, hogy a farm kiadásakor nekem a csalás megsem fordult a fejemben, és a legrosszabb benne, hogy nem szándékosan tettem. Én ebbe a szerverbe nagyon sok időt fektettem, és próbáltam az összes szabályt betartani. Több hónapon át tisztességesen gyűjtöttem a pénzt egy étteremre, amit végül meg is tudtam venni a barátaim segítségével. Sajnos ezzel a lehetőséggel nem sokáig tudtam élni, mert kaptam a már említett bant, így az az érzés van bennem, hogy amit eddig elértem az egy nem szádékosan elkövetett dolog miatt véget ért, és ez engem nagyon frusztrál. Köszönöm, hogy szakítottatok rám egy kis időt , nagy reménykedéssel várom az ítéletet. További kellemes napot!>A ban időpontja:
< 2020.01.22. >
A ban időtartama:
< 2030.01.01. >
Neve, aki bannolt:
< Roli >
A ban oka:
< Farmal való átverés. >
Amiért szeretnéd az unbant:< Szép napot. Idén januárban sajnos elkövettem egy nagy hülyeséget, méghozzá úgy, hogy az nem szándékosan történt.