[LCN] - Változás a honvédség színeiben

Reti

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
79
V4 karakter
Peter Madnes
LNSA.png

Változás a honvédség színeiben
Dátum: 2020.11.28. | Közzétette: Peter Madnes |
PKuONhV.png

Üdvözlök minden kedves olvasót!

Mióta megkaptam a szórólapot azóta folyamatosan jár az agyam azon hogyan tudnám megmutatni hogyan is dolgozom mint újságíró. Éppen szolgálatban voltam amikor kaptam egy hírt ami egyből felkeltette az érdeklődésemet. Egy olyan személyről fogok most írni önöknek akit nem hosszú ideje ismerek viszont könnyen szimpatizáltam vele már első találkozás alakalmával is. Ő nem más mint Flavio Friedhofen vezérezredes a honvédség kötelékéből.
Flavio Friedhofen vezérezredes
Flavio Friedhofen-t egy határozott, magabiztos, céltudatos és fegyelmezett emberként tudnám jellemezni. Honvédjeivel határozottan és tisztelettudóan lép fel.
A honvédség kötelékét tökéletesen vezette altábornagyként egészen 2020.11.26-áig. A csütörtöki nap folyamán Henrik Friedhofen vezérezredes nyugállományba vonult. Az esti órákban a nyugalmazott vezérezredes szűk keretek között előléptette és kitűntette az új vezérezredest. A vezérezredes több mint
másfél éve a kötelék tagja. A honvédségben mindig is egy aktív és jelentős karakter volt. A város honvédelmi történelmében biztosan vésve lesz a neve! A mai nap (11.28.) folyamán megkerestem a vezérezredes urat és a jövőbeli terveiről kérdeztem. Flavio Friedhofen elsődleges célja a toborzás. A toborzási munkát már el is kezdte a weboldalon. Többek között a honvédjeit jobban bele akarja vezetni a rendvédelem köreibe. A jövőben megpróbálkozna fizikai toborzással is. Kötelékét a közrend és közbiztonság fentartására is utasítani akarja San Fierro területén. A honvédség a jövőben még erősebb, még ütőképesebb és még aktívabb lehet mind légi, vizi és szárazföldi téren is. A vezérezredes úr ezúton fogadja gratulációmat és sok szerencsét kívánok az elkövetkezendő évekre!

Flavio Friedhofen vezérezredes
Köszönöm hogy elolvasta az első cikkemet! Amennyiben valami észrevétele, kritikája alakul ki a cikkemmel kapcsolatban jelezze felém!

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Utoljára szerkesztve:

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
geroapu
Jó lenne nem más ötletét, cikkének alapját lemásolni, főleg nem egy felvétel során!

• Dühítő
Reactions: Dodo

Reti

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
79
V4 karakter
Peter Madnes
Peter Madnes//Reti
Senkinek az öteltét nem loptam el. A beadott jelentkezéseket az én jelentkezésem utána tekintettem meg. Valóban van egy hasonló de nem értem mi a probléma vele. Amennyiben ez nem tetszik jelezze a cég tulajdonosa felé!

• Tetszik
Reactions: Zoliii

Zoliii

Invictus maneo
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 07. 28.
3 032
4 766
V4 karakter
Flavio F Luchese
Warden
Biztosan nem másolt semmilyen, más cikket, felkeresett engem személyesen, hogy rólam szeretne írni mivel most lettem felterjesztve, szóval ne vádaskodjon legyenszives.

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
geroapu
Ezesetben elnézést a cikk írójától, véleményem megváltozott, sajnálom a vádaskodást, félreértettem a cikk lényeget!
Az első bejegyzésem nem törlöm, így tartom korrektnek. Szavaimért vállalom a felelősséget.

Sok szerencsét kívánok a felvételben!

Reti

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
310
79
V4 karakter
Peter Madnes
Peter Madnes//Reti
Semmi probléma! Köszönöm szépen, hogy válaszolt! Önnek is sok szerencsét a felvételhez!

• Tetszik
Reactions: doms és Zoliii