Változás a honvédség színeiben
Dátum: 2020.11.28. | Közzétette: Peter Madnes |
Üdvözlök minden kedves olvasót!
Mióta megkaptam a szórólapot azóta folyamatosan jár az agyam azon hogyan tudnám megmutatni hogyan is dolgozom mint újságíró. Éppen szolgálatban voltam amikor kaptam egy hírt ami egyből felkeltette az érdeklődésemet. Egy olyan személyről fogok most írni önöknek akit nem hosszú ideje ismerek viszont könnyen szimpatizáltam vele már első találkozás alakalmával is. Ő nem más mint Flavio Friedhofen vezérezredes a honvédség kötelékéből.
Flavio Friedhofen-t egy határozott, magabiztos, céltudatos és fegyelmezett emberként tudnám jellemezni. Honvédjeivel határozottan és tisztelettudóan lép fel.
A honvédség kötelékét tökéletesen vezette altábornagyként egészen 2020.11.26-áig. A csütörtöki nap folyamán Henrik Friedhofen vezérezredes nyugállományba vonult. Az esti órákban a nyugalmazott vezérezredes szűk keretek között előléptette és kitűntette az új vezérezredest. A vezérezredes több mint másfél éve a kötelék tagja. A honvédségben mindig is egy aktív és jelentős karakter volt. A város honvédelmi történelmében biztosan vésve lesz a neve! A mai nap (11.28.) folyamán megkerestem a vezérezredes urat és a jövőbeli terveiről kérdeztem. Flavio Friedhofen elsődleges célja a toborzás. A toborzási munkát már el is kezdte a weboldalon. Többek között a honvédjeit jobban bele akarja vezetni a rendvédelem köreibe. A jövőben megpróbálkozna fizikai toborzással is. Kötelékét a közrend és közbiztonság fentartására is utasítani akarja San Fierro területén. A honvédség a jövőben még erősebb, még ütőképesebb és még aktívabb lehet mind légi, vizi és szárazföldi téren is. A vezérezredes úr ezúton fogadja gratulációmat és sok szerencsét kívánok az elkövetkezendő évekre!
Flavio Friedhofen vezérezredes
Köszönöm hogy elolvasta az első cikkemet! Amennyiben valami észrevétele, kritikája alakul ki a cikkemmel kapcsolatban jelezze felém!
Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
Utoljára szerkesztve: