[LCN] - Új bombát tesztelt a See City Honvédség légiereje

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 916
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
LNSA.png

Új bombát tesztelt a See City Honvédség légiereje
image.png

Dátum: 2023.11.22. | Közzétette: Brandon Artmenson |

Új típusú, MK-82 névre hallgató bombát tesztelt a See City Honvédség. A légierő vadászrepülői korábban nem voltak alkalmasak ilyen típusú bombák alkalmazására, teszt jelleggel került bevetésre a típus. Mivel ilyen jellegű bombavetéshez alkalmas gyakorlótér nem áll rendelkezésre, ezért Flint County-ban egy korábban bűnszervezet keze alá tartozó erdős részt használtak. A területen a célpontot egy kisebb erdészház képezte az erdő közepén. A gyakorlott pilóták könnyedén végrehajtották a feladatot. Sikerült interjút készíteni a helyszínen Ivano Luchese rendvédelmi főparancsnokkal, aki személyesen tekintette meg a gyakorlatot.
A See City Honvédség az én parancsomra új rendszeresíthető fegyvertípuson tesztelését végzi éppen. Gyakorlótér hiányában a rendelkezésükre bocsátottam egy korábban bűnszervezet keze alatt lévő elkobzott erdős területet és a rajta található ingatlant. Az épület tökéletes célpont volt a pilóták számára hogy tesztelhessék az új eszközöket. A gyakorlat úgy vélem sikeres volt, azonban még nem biztos hogy az új bombák rendszeresítésre kerülnek. Ezzel kapcsolatban még értekezni fogok a vezérkari főnökkel
A Honvédség egy hivatalos videót is közzétett a gyakorlatról.

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Lazado

lázad a vérem
2021. 08. 12.
60
379
V4 karakter
Sterling Daniel
Gyanakvo12
Elképesztő, hogy ilyen mértékben fejlődik a légierőnk! Viszont úgy vélem, hogy erre a hadgyakorlati szinterek bőven megfeleltek volna. Nem tagadom suhanc koromban én is másztam be elhagyatott helyekre, hogy ott hagyjam a kéznyomomat, így kissé balesetveszélyesnek érzem ezt a gyakorlatot!

• Tetszik
Reactions: tommen.