[LCN] - Üzent a kartell, további terror várható?

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 916
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
LNSA.png

Üzent a kartell, további terror várható?
image.png

Dátum: 2023.11.22. | Közzétette: Charlie Firpo |

Szerda hajnalban egy újabb videó került nyilvánosságra. A videóban többek között egy rendőrök által végrehajtott kivégzés felvétele látható, az egyik személyen egy rendőr jelvényt is visel. A felvételek alapján civil nyomozók lehettek az elkövetők. Hogy a felvétel mennyire valós kérdéses, ezzel kapcsolatban újságunk egy hivatalos megkeresést intézett a rendőrség felé. A felvétel további részében egy bevágás látható a korábban RSZSZ által közzétett honvédségi gyakorlatról. Ezek szerint a honvédség által lebombázott ház ehhez a bűnszervezethez volt köthető. Hogy mi értelme volt egy egyszerű ingatlant lebombázni azt nem tudjuk, viszont sejthető mi állhat a háttérben.

image.png
image.png

A videó további részében a felvételt készítők korrupcióval vádolják az állami szerveket, amiről egy felvételt is be vágtak bár ennek valódisága is kérdéses. A csattanó azonban a videó végén van. Egy "mesterlövész puska" távcsövének felvétele látható ami egyenesen egy hajón lévő személyre céloz. Elsőre úgy tűnik Clyde Shelton, az RSZSZ igazgatója a célpont, bár a felvétel eléggé pixeles és homályos szóval nehezen kivehető hogy ki is van rajta. Lehetséges hogy egy politikai ellenlábasának a keze is benne van a dolgokban? Köztudott hogy a jelenlegi államapparátus eléggé kaotikus állapotban van, így lehetséges hogy az évekig főkapitány majd később RSZSZ igazgatóként tejhatalmat megszerző Shelton elég sok ember célkeresztjében benne van. Ezeket mindenképp kezeljük fenntartásokkal, újságunk folyamatosan azon van hogy információt gyűjtsön ez ügyben.

image.png
image.png

Mindenképp kérjük a lakosságot hogy legyenek óvatosak és tájékozódjanak hiteles hírforrásokból. Amint bármilyen információnk lesz elsők között igyekszünk mindenkit tájékoztatni.

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Utoljára szerkesztve:

Néma

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 14.
254
2 461
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto
Chihiro
Elképesztő milyen dolgok történni a városban. Hihetetlen. Ez a háború szerintem senkinek nem lenni jó. A sok gyilkolás sosem vezetett sehova. A legszomorúbb, hogy bombát kelleni alkalmazni. Szerintem az a mocsár egyedülálló természeti képződmény volni az erdőben. Szegény fák mit ártani? Ezt a nagy tűzt még másnap a Verona Beach-ről, a Jóga stúdióm mögül is láttam.

A robbanás effektet kicsit benéztem, de nem találtam jobbat hirtelen.

"A füst effektet kicsit benéztem, de nem találtam jobbat hirtelen."
smoke.png
ezgif-com-video-to-gif-3.gif

csibszi

505
2019. 01. 12.
480
1 425
V4 karakter
Keira Luera
Chihiro
Elképesztő milyen dolgok történni a városban. Hihetetlen. Ez a háború szerintem senkinek nem lenni jó. A sok gyilkolás sosem vezetett sehova. A legszomorúbb, hogy bombát kelleni alkalmazni. Szerintem az a mocsár egyedülálló természeti képződmény volni az erdőben. Szegény fák mit ártani? Ezt a nagy tűzt még másnap a Verona Beach-ről, a Jóga stúdióm mögül is láttam.
kontar
nyomorék lenni, vagy miért törni nyelv írásban?

zotya_v3

☠️
2021. 04. 10.
439
3 190
Kecskemét
V4 karakter
skääle elkjaer 🇸🇪
LV karakter
cees coen
apadfia
legközelebb olajosabb bundáskenyér, hátha megcsúszik a ravasz.