[LCN] Tűzharc a San Fierro-i bankban!

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 916
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
LNSA.png
Tűzharc a San Fierro-i bankban!
image.png
Dátum: 2022.11.07. | Közzétette: Charlie Firpo |
Lövöldözés történt San Fierro városában! Hétfő este fél 9 környékén több szirénázó jármű közelítette meg a San Fierro-i bank területét. Mivel az objektum a Luchese News szerkesztőségének otthont adó torony mellett történt ezért stábunk a helyszínre vonult, ahol végig követtük az eseményeket. Az akció viszonylag gyorsan lezárult, pár percel az egységek ki érkezése után semlegesítették a támadókat. Az akció végeztével sikerült egy interjú erejére megállítani az egyik műveletet irányító Joe Luchese honvéd dandártábornokot aki a következőt nyilatkozta:
Szép estét, egy menekülésből történt egy egész behatolás, ahol 3-4 nagy kaliberes foglalta el San Fierro Bankot. Természetesen a társszervek közös munkája során az objektumot átvizsgáltuk valamit megtisztítottuk, civil élet szerencsére nem volt veszélyben.
Kérdeztük a tábornok urat hogy milyen célból menekültek be a fegyveresek a bankfiók épületébe. Állítása szerint egy egyszerű igazoltatásból lett üldözés aminek a vége a menekülők halálával ért véget. Azt nem tudni miért pont egy szigorúan őrzött objektumot választottak a menekülés helyszínéül, minden esetre elég könnyen eldobták az életüket mivel a kommandós egységek a teljes erejüket bevetették. A nyomozás és a helyszínelés még folyik, egyelőre úgy tudjuk hogy mindegyik elkövető elhalálozott az akció során. Ön mit gondol? Tényleg elszaporodtak a lövöldözések San Fierro-ban és környékén mostanában? Véleményét írja le kommentben!

1667849407.jpg
1667849103.jpg

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Utoljára szerkesztve:

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
Anonymous

Látják? Én megmondtam, előbb-utóbb a Luchese Torony fogja megbánni, akkor lesz jajj! Lemerem fogadni, hogy megint a négerek voltak, csak ők olyan idióták, hogy egy ilyen őrzött objektumba meneküljenek be.

• Tetszik
Reactions: Paper

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
940
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
AtomRobbanto1990
Lemerem fogadni, hogy megint a fránya négerek okozták ezt az egészet! Illetve, félek az utcára is kitenni a lábamat, veszélyes lett ez a város is!!

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Kian és Darki

amina

Zöldfülű
2019. 01. 12.
198
810
20
soundcloud.com
V4 karakter
bethany reed
LV karakter
ines prado
texasgirl1967

Már mondom évek óta, hogy a fekete "lakosság" (állatfaj) kezdi átvenni az irányítást a fejünk felett ÉS ÉSZRE SEM VESSZÜK! EZT HOGY ENGEDHETI MEG MAGÁNAK A KORMÁNYZAT? EZ RENDSZERSZERŰ KIÍRTÁSA A NORMÁLIS EMBERI FAJNAK! ÉBREDJETEK FEL! Lucy

• Tetszik
Reactions: Darki és Paper

aColt

Barangoló
2019. 10. 25.
138
346
27
V4 karakter
Draco Berranza
Matatakakibama

Azok a csirkefogó gazfickók! Mondtam én LÁGERT a négereknek! Falat köréjük! Elszigetelni őket a fehér nép fiai elől! Nagyon jóképű a Tábornok mellett az a katona!