[LCN] The Basketball Night Interview

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 078
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
LNSA.png

Interjút készítettünk a Basketball Night szervezőjével.
cvqd74r8by.png

Dátum: 2021.07.27. | Közzétette: Paige Luchese |

Interjút készítettünk a Basketball Night szervezőjével, Lance D. Trumannal, aki másodjára szervezi
meg a mindenki által közkedvelt kosárlabda bajnokságát, immáron „Basketball Night” néven. A
rendezvény 2021.07.28.-án, este 19:00-kor veszi kezdetét. Három fős csapatok jelentkezését várják a
rendezvény kezdetéig, és érdemes is játszani, hiszen a fődíj 3 millió dollár lesz! Jelentkezni telefonon,
a 38-76-11-88-77-05-87 (( 38761188770587 )) –as számon, illetve emailben ((Privát üzenet

@Büfés -nek )) lehet.

Q: Honnan jött ez az egész?

A: Lékből kapott ötlet volt. Sokszor gondolkodok azon, hogy miként lehetne feldobni a város
mindennapjait, hogy lehetne örömöt csalni az itt lakók életébe. Egy barátommal épp a városi
kosárlabdapályán gyakoroltunk, mikor két másik férfi csatlakozott hozzánk. Így már négyen voltunk,
tökéletes felállás ez egy kettő kettes kosárlabda meccshez. Egyetlen egy baráti kört játszottunk, és
valahogy megragadta az elmém. Az érzés, ahogy játszunk, a csapatmunka, a sport adta öröm.
Eldöntöttem, hogy ez az, bizony erre vártam. Ebből kell csinálnom valami maradandót.

Q: Jól tudom, hogy nem ez az első ilyen fajta szervezése?

A: Jól. Már egyszer megrendezésre került általam egy másik kosárlabda bajnokság. Rövid szervezési
idővel, hatalmas érdeklődést értem el. Ezen felbuzdulva, most itt a ráadás, a második kör. Remélem,
sokan eljönnek, és mindenki élvezni fogja. Én biztosan, már most nagyon várom.

Q: Miért pont a kosár?

A: Egyszerű. Csapatsport. Ez az a sport, ami nem csak látványos, de nagyon élvezetes is, akárcsak a
futball. Jó látni, ahogy a csapattagok együtt dolgoznak a sikerért, összeszedetten, csapatként
működve mozognak, mint egy olajozott gépezet. Imádom, nem vitás. Összehozza az embereket.

Q: Három millió. Ez nagy összeg. Kik támogatják a rendezvényt, hogy ekkora a fődíj?

A: Én. Önerőből támogatom a saját rendezvényemet, és szeretem, amikor mások is jól szórakoznak.
Akik pedig megérdemlik, legyen egy jó napjuk, nyerjenek fejenként egy milliót. Nem igaz? Apropó,
hozzátenném, hogy a félidőben lesz félpályáról dobás, szintén pénzjutalomért. Az első, aki bedobja
félpályáról, 400 ezret, aki másodjára talál, 200 ezret, míg a harmadik 100 ezer dollárt kap kézhez.
Nevezzenek be, megéri. Veszteni nem veszthet vele senki! Érezzék jól magukat.

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))