- 2019. 01. 20.
- 113
- 675
- V4 karakter
- Lucio Cona
Paranormális tevékenységek vagy csak mese?
Dátum: 2023.11.06 | Közzétette: Horacio L. |
November elején régiónkat ellepték a paranormális események, melyek közül több csak szimpla fals, embereket megtévesztő értesítés, lámpra remegés viszont többen valós élményekkel számoltak be. Környékünk egyik híres szellemjárta területe maga Red County és becses hegyünk a Chiliad-hegy. Többen is egy fehér ruhás hölgyről tettek bejelentéseket az elmúlt évtizedben, viszont legtöbb szemtanú nem tudott evidenciát felmutatni, hogy valóban látták vagy felvételük van róla. A megyei profi szellemvadászai sem tudták igazolni, hogy ez az entitás valóban létezik.
Lakossági beszámoló - Laura Thompson
"Egy éjszaka, amikor a Chiliad-hegy kanyargós útjain haladtam, megláttam őt - egy titokzatos nőt, aki szakadt fehér ruhába öltözve állt az út szélén. Olyan elveszettnek és elhagyatottnak tűnt, hogy nem tehettem mást, mint hogy felajánlottam neki egy fuvart. Nem tudtam, hogy olyasmit fogok átélni, amit soha nem fogok elfelejteni. Ahogy beszállt a kocsiba, a hőmérséklet zuhanni kezdett, és a külseje kezdett megváltozni. Az arca baljós vigyorrá torzult, és hátborzongató nevetés töltötte be a járművet. Rémülten félreálltam, de mire megfordultam, hogy megnézzem, ő már eltűnt. Csontig hatoló élmény volt, amit soha nem fogok tudni kitörölni az emlékeimből."
Lakossági beszámoló - Emily Collins
"Mindig azt hittem, hogy a fantomstoppolóról szóló történetek csupán városi legendák, egészen addig, amíg egy éjszaka, amikor a Chiliad-hegy mentén autóztam. Ott állt az út szélén ez a nő, szakadt fehér ruhában. Gyászos tekintete megrántotta a szívemet, és úgy döntöttem, hogy felveszem. Nagy hiba volt. Ahogy beszállt a kocsimba, az arca baljós vigyorba torzult, és a nevetése visszhangzott a járműben, végigfutott rajtam a hideg. Pánikszerűen félreálltam, és amikor megfordultam, hogy megnézzem, már nem volt ott. Ezt a kísérteties élményt soha nem fogom elfelejteni."
Szellemvadászok Tanácsa - Roger Warfield
Az elmúlt hetekben szorgalmasan próbáltunk megérteni a Chiliad-hegy környékén keringő fantom stoppos jelenséget.
Sajnos, bár számos kísérletet tettünk bizonyítékok és felvételek beszerzésére, nincs egyértelműen megerősített bizonyíték a létezéséről. Az elektromos sugárzások és jelek egyértelműen rendkívüliek voltak, de összefüggésbe hozhatók-e de továbbra is homályban marad.
Bármennyire is elkötelezettek vagyunk az ügy iránt, sajnálattal kell közölnünk, hogy jelenleg nincs meggyőző bizonyíték a Phantom Hitchhiker létezéséről. Az elektromos aktivitás és egyéb anomáliák további kutatást igényelnek, hogy pontosabb képet kapjunk a rejtélyes jelenségről
Roger Warfield és csapata rengeteg kutatást végzett az üggyel kapcsolatosan, ami foglalkozik az eredettörténetével is az egész anomáliának. Információjuk és nyomozásuk során publikálták esettanulmányukat amely a lentiket foglalja magába.
2006 nyarán, Los Santos környékén élt egy Abigail Montgomery nevű hölgy. Abigail egy bájos és elegáns leendő menyasszony volt, aki gyermekkori szerelméhez, Charles Walkerhez készült feleségül menni a Chiliad-hegy festői lejtőin.
Szerelmük történetét legendák övezték, és a közelgő esküvőről beszélt a város. Abigail éteri szépségéről volt ismert, Charles pedig egy lendületes fiatalember volt, így a helyiek szemében ők voltak az ideális pár.
Elérkezett az esküvő napja, és Abigail egy lenyűgöző fehér menyasszonyi ruhában, Charles pedig szmokingban állt az oltár előtt, készen arra, hogy fogadalmat tegyenek. A nap lenyugvóban volt, aranyszínű árnyalatot vetve a hegyre. A szertartás minden szempontból tökéletes volt, egészen addig a pillanatig, amíg a pap meg nem kérdezte, hogy van-e valakinek ellenvetése. Mély csend borult az egybegyűltekre.
Hirtelen egy alak tört be a kápolna ajtaján, és nem volt más, mint Abigail egykori szeretője, egy David Thornton nevű férfi. A férfi szerelmet vallott Abigailnek, és azt állította, hogy nem bírná elviselni, ha Abigail máshoz menne feleségül. Feszült vita alakult ki, Abigail a múltja és a jövője között hánykolódott.
A káosz közepette tragikus baleset történt. Egy széllökés egy meggyújtott gyertyát fújt Abigail ruhájára, és pillanatokon belül gyönyörű fehér ruhája lángokba borult. Pánik tört ki, de már túl késő volt. Abigailt felemésztette a tűz, szépségét megrontotta a szörnyű baleset.
Charles összetört szívvel és összetörten hátat fordított Los Santosnak, és eltűnt a vadonban, hogy soha többé ne lássák. Abigail családja gyászában teljesen elhagyta a megyét.
A legenda tovább él
A Chiliad-hegyi fantomstoppos legendája a mai napig fennmaradt, egy tragikus történet szerelemről és veszteségről Los Santos digitális birodalmában. Egyesek szerint Abigail szelleme még mindig a hegyi utakat járja, örökre csapdába esve a szellem és a valóságos világ között, örökké keresve a szerelmet és a boldogságot, amelyet egy szempillantás alatt elvettek tőle. Azok, akik fel merik venni őt, olyan következményekkel szembesülnek, amelyek hátborzongatóan emlékeztetnek azokra a tragikus eseményekre, amelyek azon a végzetes esküvői napon a Chiliad-hegy tetején történtek.
Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted