- 2019. 01. 10.
- 532
- 1 916
- 28
- V4 karakter
- Fabio Luchese
- LV karakter
- Brandon Artmenson
- V2 karakter
- Táplis Béla
Dátum: 2023.11.20. | Közzétette: Charlie Firpo |
Mai este folyamán a Fusion Nightclub nevű szórakozóhelyre tértem be, egy cikksorozat indítása céljából azonban különös dolgok történtek. Éppen ki kértem a fröccsömet mikor egyenruhás rendőrök és kommandósok jelentek meg a helyszínen. Hirtelen elkezdtek átvizsgálni rengeteg embert, köztük engem is. Újságíróként engedéllyel hordok magamnál kést, aminek bejelentését ugyan elmulasztottam de az engedélyem érvényes volt. Ezt követően viszont a szomorú valóság csapott arcon, mikor minden indok nélkül bilincsbe vertek és kikísértek az épületből. Hiába jeleztem többször hogy sajtós vagyok és újságírás végett vagyok jelen, a rendőröket ez nem érdekelte. Nem a leginkább bizalomgerjesztő egy ártatlan, hatósággal együttműködő személyt bilincsbe verve kísérni mint valami bűnözőt. Az esetet végül egy pénzbírsággal zártam, ami ugyan jelentős összeg de nem is ezen van a hangsúly. Az eseményt követően az egyik biztonsági őrt sikerült meginterjúztatni. Kérte hogy nevét ne tüntessük fel ezért névtelenül tesszük közzé.
Újságunknak nem célja hogy a lakosságot a hatóságok ellen uszítsa, ezért kérünk mindenkit hogy működjön együtt minden esetben a szervekkel! Azonban ha önök olvasóink is hasonló esettel találkoztak, írják le kommentben!Ezek nem normálisak, komolyan. Figyelj, az egyik srác szólt hogy kint csinálnak valamit a rendőrök. Bejöttek vagy nyolcan, fegyvert fogtak mindenkire. Fegyvert, érted? Szórakozó emberekre fegyvert fognak. Bejelentették hogy megmotoznak mindenkit, azt csak itt kint közölte a harmadik ember hogy miért. Ezek a kommandósok vagy micsodák. Ezek válaszolni sem voltak hajlandóak. Tönkre tették az egész bulit, elküldtek mindenkit. És még mi jelentsük be a helyet, meg fizessünk nekik. A mezei rendőrök, akik kint voltak azt sem tudták miért vannak itt. Ezek után hogy bízzunk bennük?
Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
Utoljára szerkesztve: