[LCN] - Indokolatlan rendőri intézkedés, ismét szakszerűtlen eljárás? Megint razziáztak a rendőrök!

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 916
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
LNSA.png
Indokolatlan rendőri intézkedés, ismét szakszerűtlen eljárás? Megint razziáztak a rendőrök!
image.png

Dátum: 2023.11.20. | Közzétette: Charlie Firpo |

Mai este folyamán a Fusion Nightclub nevű szórakozóhelyre tértem be, egy cikksorozat indítása céljából azonban különös dolgok történtek. Éppen ki kértem a fröccsömet mikor egyenruhás rendőrök és kommandósok jelentek meg a helyszínen. Hirtelen elkezdtek átvizsgálni rengeteg embert, köztük engem is. Újságíróként engedéllyel hordok magamnál kést, aminek bejelentését ugyan elmulasztottam de az engedélyem érvényes volt. Ezt követően viszont a szomorú valóság csapott arcon, mikor minden indok nélkül bilincsbe vertek és kikísértek az épületből. Hiába jeleztem többször hogy sajtós vagyok és újságírás végett vagyok jelen, a rendőröket ez nem érdekelte. Nem a leginkább bizalomgerjesztő egy ártatlan, hatósággal együttműködő személyt bilincsbe verve kísérni mint valami bűnözőt. Az esetet végül egy pénzbírsággal zártam, ami ugyan jelentős összeg de nem is ezen van a hangsúly. Az eseményt követően az egyik biztonsági őrt sikerült meginterjúztatni. Kérte hogy nevét ne tüntessük fel ezért névtelenül tesszük közzé.
Ezek nem normálisak, komolyan. Figyelj, az egyik srác szólt hogy kint csinálnak valamit a rendőrök. Bejöttek vagy nyolcan, fegyvert fogtak mindenkire. Fegyvert, érted? Szórakozó emberekre fegyvert fognak. Bejelentették hogy megmotoznak mindenkit, azt csak itt kint közölte a harmadik ember hogy miért. Ezek a kommandósok vagy micsodák. Ezek válaszolni sem voltak hajlandóak. Tönkre tették az egész bulit, elküldtek mindenkit. És még mi jelentsük be a helyet, meg fizessünk nekik. A mezei rendőrök, akik kint voltak azt sem tudták miért vannak itt. Ezek után hogy bízzunk bennük?
Újságunknak nem célja hogy a lakosságot a hatóságok ellen uszítsa, ezért kérünk mindenkit hogy működjön együtt minden esetben a szervekkel! Azonban ha önök olvasóink is hasonló esettel találkoztak, írják le kommentben!

2023-11-20_20-50-26.jpg
2023-11-20_20-50-29.jpg

2023-11-20_20-52-14.jpg
2023-11-20_21-07-30.jpg

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Utoljára szerkesztve:

tenki

Barangoló
2019. 01. 20.
113
675
V4 karakter
Lucio Cona
ACluccco10
Diabloban is ezt csinálták bezáratták vagy 3 hétre a helyet. Remélem ezt a helyet nem záratták be, ki tud róla valamit?