[LCN] - Folytatódnak a rassz alapú gyilkosságok a Los Santosi klubbokban! [18+]

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
LNSA.png

Folytatódnak a rassz alapú gyilkosságok a Los Santosi klubbokban!
image.png

Dátum: 2022.11.08. | Közzétette: Luchese News |

Egyre több a rassz alapon történő gyilkosság See Cityben!

Korábbi cikkeinkben olvashattak külvárosi, vidéki esetekről, de már egy belvárosi klub vendégei is áldozatául estek annak a feszültség hullámnak, mely egyre erősebb a város egyes europid és negrid közösségeiben. A Skate Parkhoz közeli klubnál nagyszámú szórakozni vágyó gyűlt össze 2022.11.07-én a kora esti órákban. Már egy ideje beindult az este, mikor egy - ránézésre olasz - férfi megtámadott egy afroamerikai férfit, késével. Ez az eset hamar lecsengett, az elkövető elmenekült, halálos áldozat nem lett.

Erre nagyjából tíz percre a klubban összeszólalkozott két nagyobb csoport, kifutottak az épületből, az egyik fél fegyvert rántott, mire a másik hasonló képpen válaszolt.
A tűzharc pár másodpercig tartott, azonban 8 életet követelt. Újságunk a helyszínen volt, távolról figyelte az események lezajlását, melyről fényképet is készített. Információink szerint a TEC-9 félautomata pisztoly előrántása után kezdődött a tűzharc.

Ön mit gondol az egyre több tűzharcól? Milyen választ kéne adnia ezekre az állami szerveknek? Írja meg!

dm-edit-yes-700x.png

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
Anonymous
Megint a négerek, mondom én. Ezek a géndefektes majmok nem értem hogy kaphattak állampolgárságot. KI ŐKET A VÁROSBÓL!

Carl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
179
192
V4 karakter
Sebastian Friedhofen
LV karakter
Carl Friedhofen
Kriminell
Elég volt a feketék agressziójából! Az állam finanszírozzon vonatokat, amikkel kitoloncolhatjuk őket az országból! Ha kell zárjuk őket külön táborokba, elkülönítve a többitől!

• Tetszik
Reactions: Darki

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 916
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
Atombaszo2000
Én ezt nem is értem. Konkrétan az összes klubnál állandóan lövöldözés van... lassan kezdem komolyan venni a kommenteket és tényleg elhiszem hogy a négerek tehetnek mindenről. Ami sok az sok, de lehet inkább a klubokat kellene bezárni.

• Tetszik
Reactions: Darki

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
Anonymous
Itt nem a klubbokkal van a probléma, @Atombaszo2000. Itt az igazi problémát a feketék okozzák, mindenhol csak a feszkót generálják! Nem is értem, hogy a Rendőrség a katonákkal karöltve miért nem helyezi őket sortűz alá vagy rángatják ki abból a koszfészekből őket és sorozzák be katonának! Ott biztos megtanítanák őket kesztyűbe dudálni.

• Tetszik
Reactions: Carl

Carl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
179
192
V4 karakter
Sebastian Friedhofen
LV karakter
Carl Friedhofen
Kriminell
Igen!!!! Vissza kéne hozni a sorkatonaságot, akkor megtudnák mi a rend és a fegyelem! Ez a csürhe azt sem tudja mi az hogy munka, ódzkodnak tőle!