[LCN] - Egy céltudatos nő a nyomozó szerepében ~ Rosalie Luchese

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
LNSA.png

Egy céltudatos nő a nyomozó szerepében ~ Rosalie Luchese
image.png

Dátum: 2020.11.22. | Közzétette: Gero Bernstein |

Üdvözlök minden kedves olvasót!

Régóta vágytam egy ilyen munkalehetőségre, melyet a Luchese Corporation most biztosít. Amint megláttam, hogy a cég feje- Ivano Luchese- aki nem mellesleg a főnököm is- álláshirdetést tett fel egyből elkezdett járni az agyam, hogy miként tudnék eme remek vállalkozás tagja lenni.
Mivel a jelentkezéshez egy cikk írás a feltétel, úgy gondoltam, hogy mindenképp valami nagyot kell “villantanom”. Több ember és ötlet is megfordult a fejemben, viszont jelen cikk személyét és tartalmát véltem a legizgalmasabbnak.
A mai cikkemben egy olyan ember életét és mindennapjait tudják böngészni, aki a városban “régi motorosnak” számít, egy tapasztalt nő, akivel régen kollégák voltunk és nagyon kedveltem. Komolysága és érettsége miatt kértem fel őt, hogy legyen az első alanyom, melyre rábólintott, ezzel óriási örömet adva nekem.
A hölgy jelenleg az Nemzeti Nyomozó Iroda egyik nagyon befolyásos és tiszteletbeli tagja
Rosalie Luchese Százados.
Rose-zal régóta ismerjük egymást, mindig is kedveltem, segítségemre volt számos alkalommal amit ezúton is köszönök neki. Több kérdést feltettem neki, melyről egy összefoglalót tudnak megtekinteni most.

A fentebb említett nő Olaszországban született egy átlagos anyagi helyzettel rendelkező családban. Szülei szigorának köszönhetően az iskolában kitűnő tanuló volt, emiatt nem sok barátot tudhatott magának. Egyetemi végzettsége után egy elit étteremben dolgozott konyhai kisegítőként, mellyel nem keresett elegendő pénzt álmai megvalósításához. Egyik reggel egy plakátot vett észre, melyen az állt, hogy a Honvédség toborzást hirdet. Nem volt rest szerencsét próbálni, sikeresen felvették. Kiváló munkáját eredményező jó fizetésnek köszönhetően sikerült rendbe hozni anyagi helyzetét. Katonaként 15 évig szolgált, Ezredes rangon lépett ki. A következő egy éve a pihenésről, utazgatásokról szólt, majd bátyja
Ivano Luchese ajánlotta be jelenlegi munkahelyére, a Nemzeti Nyomozó Irodába.
Itt a beszélgetésünk egy kis időre félbeszakadt, ugyanis egy idegen bejött egy magánépületbe, a Luchese Toronyba. Rose azonnal cselekedni kezdett, lejelentette rádión a férfi kinézetét és járműve rendszámát is.
Úgy vélem pont ezeken a cselekedetein és igazából a teljes viselkedésén észrevehető, hogy munkájának szenteli életét. Ezt ő tudja és így érzi jól magát.
Elmondta azt is, hogy nincs párkapcsolata, se gyermekei. "Engem a nálam kisebb rendfokozatban lévők fejlődése és teljesítménye motivál a mindennapjainban." - fogalmaz Rose. Fő célja, hogy idővel elérje az Ezredesi rangot munkahelyén.
Úgy gondoltam, hogy a fentebb leírt magánélet mellett mégis rákérdezek milyen tervei vannak a munkán kívül. Ennél a kérdésnél egy komoly választ adott: magánvállalkozás. Részletesebb terveit is közölte velem, viszont úgy gondolom, hogy ezeket nem hozom nyilvánosság elé. Véleményem szerint ebben is helyt fog állni pont úgy, mint eddig is mindenhol.
Munkája mellett szerencsémre két hobbit is megemlített. Az egyik volt az edzés. 38 éves létére simán letagadhatna 5-10 évet, gyönyörű hölgyről van szó cikkemben.
A másik - számomra is izgalmas - elfoglaltsága a ritka autók gyűjtése. Ezt általában a férfiak tudhatjak saját elfoglaltságuknak, ám Rose ezt is felülírja!
Nagyon jól ismeri magát, ugyanis elmondta, hogy hidegvérű és vezérjellem. Ezeket jómagam is tapasztaltam, de ez sokszor javára van, mint hátrányára, mivel minden élethelyzetben odateszi magát és szuperül teljesít.

A bemutatott Százados különb, mint számos ember, ugyanis ritka az a nő, aki Katona volt, de mellette ritka járműveket gyűjt és mégis megtartja nőiességét. Mindig is felnéztem rá, tiszteltem, mert ezt a teljesítményt és karriert kevesen tudják elérni, mint amit neki sikerült.
Köszönöm Rose, hogy interjúalanyom voltál, hogy megadtad nekem ezt a lehetőséget és megismerhettelek! Gratulálok az eddig elért sikereidhez és sok szerencsét a jövőben!
(( @adodo ))

Köszönöm, hogy elolvasták cikkemet!
Szívesen várom a véleményeket, illetve a kritikákat is.

Kód:
[FONT=courier][COLOR=#cfb35b][B][SIZE=5]Felhasználónév
[SIZE=4][/color]Üzeneted
((Hozzászólás minta))

Moderátor által szerkesztve, ekkor: