[LCA] - TERJESZKEDÜNK! || Vélemény kutatás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
LC-Alap-tv.png

A Luchese alapítvány ingatlanbeszerzési véleménykutatása [ELŐSZÓ]
Alapítványunk közel másfél éve veszi ki a részét egyes szervezeteknek a tagjainak anyagi támogatásából, melyre eddig 78.347.844$-t szántunk.
Ez az összeg nem jöhetett volna össze, a volt, és persze a jelenlegi HAT szponzor nélkül, akiknek az alapítvány HAVI RENDSZERESSÉGGEL TIZENÖT MILLIÓ DOLLÁRT KÖSZÖNHET, melyet teljes egészében a See City Honvédség, a Rendőrség, valamint a See City Közlekedési Központ - az alapítványba belépett - tagjainak továbbít.
Ezen hatalmas szabása végett az alapítvány nem csak egy vezetőből áll, hanem jelenleg a fent említett 6 szpontzorból és 79 aktívan támogatott tagjból.

A vélemény kutatás célja
Az alapítvány céljául tűzte ki, hogy a városban egy székhelyet alapítson.. Egy irodaházat, ahol az általános ügyeket akár személyesen is lehetőség van intézni. Ezen választás során az alábbi ingatlan került meghatározásra: https://imgur.com/a/sJpYFL7
Amennyiben a tagság és a város lakossága támogatja törekvésünket, úgy az alapítvány benyújt egy pályázatot a városvezetés felé, az ingatlan igénylésével kapcsolatban. FONTOS: A pályázat a tagok támogatására NEM lesz hatással, reményeink szerint ingyenesen a rendelkezésünkre bocsájtják, átmeneti jelleggel.

Összefoglalás
Támogatja-e, hogy az alapítvány létesítsen egy székhelyet San Fierroban, ahol az ügyeket személyesen is lehet intézni, valamint lehetőséget biztosít a szervezet profiljának bővülésére?

Számítunk a támogatására!
Tisztelettel: Ivano Luchese - Luchese alapítvány elnöke

Jimmy.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
213
147
V4 karakter
Jim Gapes
LV karakter
Cletus Moutree
Abszolút támogatom a terjeszkedést, az alapítványnak köszönhetően a Honvédség, Rendőrség tagjai megbecsülve érzik magukat, hogy munkájuk nem hiábavaló. Az alapítvány pénz segít fenntartani családjainkat és biztosít egy olyan anyagi bevételt amely remekül kiegészíti a viszonylag szerény állami fizetést.

Csak a Luchese Alapítvány ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!!

adodo

Legends never die.
Támogató
2019. 01. 10.
432
1 191
23
Szombathely
www.instagram.com
V4 karakter
Rosalie Luchese
LV karakter
Rosalie Luchese
Az alapítvány szerencsére régóta aktívan üzemel és támogatja a városban élő embereket.
Én, mint az alapítvány egyik szponzora, úgy gondolom ez a bővülés pozitív hatással lenne az alapítvány életére.
Támogatom az ötletet és várom a fejleményeket.

#adodo

Smith

IT Support
2019. 01. 09.
956
673
Szeged
V4 karakter
Smith F Brasco
LV karakter
Smith D Burnett
V2 karakter
Smith D Burnett
Egy ideje már szponzora vagyok az alapítványnak és tudom jól, hogy nem egyszerű az ügyintézés és a papírmunka. Az irodaházzal lenne egy fix székhelye az alapítványnak, ahol a támogatók le tudják adni a pénzt valamint esetleges kérdés vagy probléma felmerülése esetén az emberek tudják hova kell menni.

Teljes mértékben támogatom az alapítvány ingatlanbeszerzését.

ferec

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 04. 11.
352
202
V4 karakter
Arne Pilz
LV karakter
Jayce Tyrell
A fent említett lépés megtétele valóban megkönnyíteni az alapítvány munkáját.
Támogatásomat adom a kérvényezésük felé.

McCurry

Írnok deák
2020. 02. 19.
544
342
Környe
V4 karakter
Evan Grant 🇺🇸
Tiszteletem!
Mint See City Közlekedési Központ dolgozó, nagyon sokat segít nekem a heti támogatásuk. Ezt szeretném most nagyon szépen megköszönni! Ez az irodaépület lehetővé tenné a személyes átvételt, megköszönési lehetőséget személyesen. Maguk megérdemlik szerintem azt, hogy alapítványuknak saját székhelye legyen.
Támogatom!

Facenit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
625
24
Erdély
V4 karakter
Jorino Dalterio
LV karakter
Zane Lynch
Támogatom! Valóban megkönnyítené mint az alapítvány, mint a támogatást élvező emberek számára a támogatások gyors és gördülékeny kiosztását.

Abrams

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
101
52
V4 karakter
Ryan G Freeman
Mint volt rendőrségi kapcsolattartó, és jelenlegi alapítányi tag, maximálisan támogatom eme törekvést, nagy hasznára válna az alapítványnak egy központi épület!

Alan

X/0
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 17.
993
4 642
V4 karakter
Finley Payton
LV karakter
Cayo Carminero
Mint rendőrségi tag, csak támogatni tudom a terjeszkedést!

• Tetszik
Reactions: adodo

Hasuy

Barangoló
Támogató
2020. 04. 09.
83
263
V4 karakter
Olivia Farell
LV karakter
Valerij Zharkov
Nagyon tetszik az ötelet, ezért TÁMOGATOM.

• Tetszik

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
Mindenképpen megér egy imát! Támogatom a terveket!

• Tetszik

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 702
2 807
LV karakter
tom ston
Mivel a városban ez teljesen egyedülálló és hatalmas segítség rengeteg ember számára így csak is TÁMOGATNI tudom!

Nolan

Barangoló
Támogató
2019. 05. 01.
112
227
Sárvár
V4 karakter
Ben Nolan
LV karakter
Nathan Garcia
V2 karakter
-
Az alapítvány rendőri karrierem során folyamatosan támogatott, így természetes. hogy támogatom az ingatlanbeszerzési ötletet.

• Tetszik
Reactions: doms
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.