Elutasítva Laysli Vendez - Bear, Gerof utasítására.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2023. 02. 17.
9
9
V4 karakter
Laysli Vendez
LV karakter
nincs
V2 karakter
nincs
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Laysli Vendez >

Kitiltás időpontja:
<
2023.07.16 >

Kitiltás időtartama:
<
2023.08.16 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Bear, Gerof utasítására. >

A kitiltás indoka:
<
RP Folytatás [SASD - Tyray Kite, Roger Graves] @gerof >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Jogtalan kitiltást kaptam a szerverről, az “rp megszakítása miatt” miközben a mentős vitt a kórházhoz a mentőautóban út közben animba estem es miután elérkeztünk a kórházhoz kifagytam az utolsó kanyarnál a parkoló mellett, ezután rá 5 percre újra a szerveren voltam, ott hagytak az út szélén, levártam az anim időt, a halál időt, ezután még kb. 1 órát tartózkodtam a szerveren, és furcsálva senki sem keresett, se az rp közbeni érintett playerek, se adminok, se felsőbb rendű playerek, ezután leléptem a szerverről 1 órára rá és mai nap arra léptem fel hogy ki vagyok tiltva a szerverről 2023.08.16-ig. Jogtalannak tartom a kitiltásomat, várom az rpben érintett playerek, és az adminok bírálatát. >

gerof

BMW-s PRSZT
SzerverAdmin
LV
2023. 01. 22.
81
101
21
linktr.ee
LV karakter
inhue obregon
Szia! Tyray keresett meg engem IG hogy kifagytál, vártak Rád, később én is, de nem léptél vissza, a kifagyásról csatolt nekem logot is.
[2023-07-16 21:39:52] [Output] : Laysli Vendez kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 9 yard
Ezután még fél órát várt rád Tyray, se akkor, sem az ügyintézés közben nem jelentél meg.

Tyray mondta hogy jelezzem, hogy Ők szeretnék folytatni, és ha Te elfogadod az RP folytatását, a kitiltásodat értelemszerűen feloldom.

Egy héttel később sem keresett fel, fórum kitiltását nem intézte, a kitiltás a szerverről marad.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.