Lav Ristov - Chad B Whitefield [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tenzy.

Újonc
2021. 09. 07.
33
15
V4 karakter
Alper Kaplan
LV karakter
Cosmin Munteanu
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lav Ristov

Panaszra tett személy InGame neve:
Chad B Whitefield

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A fórumon hírdette a Dodge Demonját és privátba megbeszétük hogy elcseréljük a Subarumra , a fórum hírdetésbe az állt hogy van benne nitró , ingame át is írtuk a kocsikat és elmentünk szerelni a Subarut és ott néztem meg homeba hogy nincs benne , ezt jeleztem is neki azt mondta hogy van benne majd üljek be vagy relog megoldja , később relogoltam de még mindig nem volt benne , elmentem tunningoló és ott se tudtam újra tölteni, ő a szereltetés után lelépett

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

• Tetszik
Reactions: Yummy és dani930

oeach

Újonc
2022. 09. 25.
21
7
V4 karakter
Chad B Whitefield
sziasztok, elsőnek is volt benne nitró v3-ban, mint ahogy megtudjátok nezni kb alig van órám v4-en. Talán v3-as screenem is van, ahogy van benne nitró. Elbuggolt vagy nem tudom. De ha ezen múlik akkor bele veszem. Ahogyan akkor ő is odaadja a 4 antikot, amit írt, hogy ad a subaru mellé.
A képem is v3-ból volt még

• Vicces
Reactions: Eric

tenzy.

Újonc
2021. 09. 07.
33
15
V4 karakter
Alper Kaplan
LV karakter
Cosmin Munteanu
Nekem megfelel , de már a 4 antik nincs meg és csak holnap leszek gép közelbe így akkor tudom csak kiszedni

oeach

Újonc
2022. 09. 25.
21
7
V4 karakter
Chad B Whitefield
Avagy a 4 antik ára a nitró. Én nem kapom meg, és nem veszem bele

tenzy.

Újonc
2021. 09. 07.
33
15
V4 karakter
Alper Kaplan
LV karakter
Cosmin Munteanu
Én holnap kiszedem az antikokat , de én akkor is kérdeztem mikor leléptél hogy akkor kell-e vagy sem és azt mondtad nem, így eladtam őket

oeach

Újonc
2022. 09. 25.
21
7
V4 karakter
Chad B Whitefield
crasheltel, visszafele meg osszetortek az autot.. szuletesnapra voltam hivatalos 13:00-ra..

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Privátüzenetben megkaptam a két fél beszélgetéséről, amiben az derül ki, hogy nem jutottak közös nevezőre, és Chad semmikép sem szeretné belevenni a nitrót, és belátta, hogy tévedett.
Vasárnap este óta bőven lett volna időtök közösnevezőre jutni, nem nagyon jött össze, nem látom értelmét tovább húzni.
Chad B Whitefield örökös kitiltásban részesül, PP-s tuninggal való átverés indokkal.
A nitrót egy SzuperAdmintól visszatudod igényelni a panaszra hivatkozva.
Zárom.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: oeach és Browniee
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.