- 2019. 06. 24.
- 6
- 1
- V4 karakter
- Magyari Martin
- LV karakter
- Laurencio Barnes
Neved:
< Laurencio Barnes >
A ban időpontja:
< 2020/06/19 23:51:40 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Camo >
A ban oka:
< Frakció item kicsomagtartózása, Admin ügy közbeni fun >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretnék újra játszani a szerveren! Szinte az életemhez nőtt a szerver mert napi 5 órákat játszottam rajta. Tudom hogy bűncselekményt tettem, csak nem olvastam át alaposabban a szabályzatot, hogy mit nem szabad. De mostmár tanultam a hibából úgyhogy már nem fogok el lopni frakció itemet. Én úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt. Remélem megkapom aztat. Az itemet meg vissza adjuk mert persze vissza is kell adnunk csak a haverom nem mindig szokott fent lenni de ha fent lesz akkor szól és vissza adja. >
< Laurencio Barnes >
A ban időpontja:
< 2020/06/19 23:51:40 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Camo >
A ban oka:
< Frakció item kicsomagtartózása, Admin ügy közbeni fun >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretnék újra játszani a szerveren! Szinte az életemhez nőtt a szerver mert napi 5 órákat játszottam rajta. Tudom hogy bűncselekményt tettem, csak nem olvastam át alaposabban a szabályzatot, hogy mit nem szabad. De mostmár tanultam a hibából úgyhogy már nem fogok el lopni frakció itemet. Én úgy gondolom, hogy mindenki megérdemel egy esélyt. Remélem megkapom aztat. Az itemet meg vissza adjuk mert persze vissza is kell adnunk csak a haverom nem mindig szokott fent lenni de ha fent lesz akkor szól és vissza adja. >