- 2019. 09. 18.
- 606
- 910
- V4 karakter
- Chloe Cavanagh
- LV karakter
- Laura Brown
- V2 karakter
- Camilla Roberts
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Móczár András! ~
[#2] Korod:
~ 14! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2019-08-15 -én regisztráltam és jelenleg 20011-játszott percem van! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Admin Jail-ben sajnos már voltam kétszer(a többiből 2 kulcsos és egy téves+1 perces téves indokú jail). Banollva szerencsére még nem voltam.
Kép: https://imgur.com/aEQl2NO
! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~Már volt szerencsém lenni a rendőrség köreiben és ott nagyon megtetszett ez a rendvédelmi RP és itt NAV-ban hozzájön a még ugye ez a pénzügyőr RP is! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Jól teljesítem a parancsokat,szeretnék a frakcióban lenni és nem akarok rosszat csinálni sem ic,sem ooc-dologban! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok!Móczár Andrásnak hívnak.Egy kicsi faluban a Mátrában,szeretekk síelni és biatlonozni.Kissé nehezen szoktam barátkozni.Van egy testvérem.Az iskolában a kedvenc tantárgyam a kémia ez után nagyon érdeklődöm és a jövőben ezzel is akarok foglalkozni.Szeretek gépezni.Sok időt töltök mostanában azzal,hogy segítek a szüleimnek.Nem szoktam sokat beszélni.(Kivéve amikor MTA-zok,mert ilyenkor szinte mindenkivel sokat beszélek)Régóta érdeklődöm a NAV és a rendőrség felé és nagyon szeretnék egy ilyen frakcióhoz tartozni.Néhe kissé felidegesítem magam néhány dolgon(lásd. az egyetlen jail-emen),de egyébként nyugodt szoktam lenni. ! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Laura Brown! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Seecity-1995.04.20. ! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A határok és a cégek ellenőrzése! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Beállok az igazoltatni kívánt jármű mögé,bekapcsolom a villogót,majd felszólítom,hogy álljon félre,állítsa le a motort és maradjon a járműben.Járműben ülve learádiózom az igazoltatást,utána kiszállok,az ablakhoz sétálok,köszönök,majd elmondom,hogy micélból állítottam félre és ezután elkérem a személyes okmányait,valamint a jogosítványát és a forgalmi engedélyét.Ha minden ót rendben találok az irataival,akkor elköszönök,majd elmegyek.! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos nincs! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel terhelhető és alazátos vagyok! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Egész Seecity kormányának területén hajthat végre intézkedéseket!! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amennyiben az adott ember ellenkezik velünk szemben,vagy fegyvert fog ránk.! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ A teljes nevem Laura Volkov, Brian Volkov és Alicia Volkov gyermekeként születtem Seecity-ben és azóta is itt élek.Mindigis szerettem volna rendőr lenni.Jó fizikummal rendelkezek szerintem,mivel naponta futok.Szeretem az autókat.Kissé visszahúzódó vagyok.Eddig az OMSZ-ben,OKF-ben és az SCCS-ben voltam.Azokat eléggé unalmasnak találtam,mert nem igazán volt élet ott.Ezek után voltam az ORFK köreiben is.Ezt az állásomat nagyon szerettem,de sajnos magánéleti proglémák miatt ott kellett hagynom.Egyszer voltam 60 napot börtönben,mivel nem volt még pénzem a jogisítványra és olyan munkát végeztem amihez kellett volna.Ezt később nagyon megbántam.Jelenleg nincsen mukahelyem és ezért jó lenne egy jól fizető állást szereznem,amiből ki tudom fizetni a lakbért majd.! ~
Utoljára szerkesztve: