Laura Syringe -----> Collins McCharty [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hunii

anything, anytime.
2019. 01. 10.
490
426
Budapest
V4 karakter
Connor_Roscoe

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Laura Syringe

Panaszra tett személy InGame neve:
Collins McCharty

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szokásosan elfogadtam a hívást a telepről, nem is volt addig semmi baj míg kiértem. Már ekkor feltűnt, hogy kicsit furán viselkednek mondtam vagy 3x, hogy a bontóba "1700$" lesz, de ők futkároztak ezzel semmibajom nem volt ki fizette végül valamelyikőjük. Mikor a bontóhoz értünk be bontatta a kocsit ezzel semmi baj nem volt, de elém futott Kenneth és animba esett, a képeken és szépen látható. Aztán Collins 1-2x megütötte mondom mi lesz itt, aztán annyit vettem észre mikor mentem volna felszedni megvan halva szerencsére pont elkaptam egy képpel amikor a verekedős anim még megy. Szval megölte nem is értem miért lehet lvl.3 mas, de nálam az csapta ki a vizet, hogy OOC megkérdezte "miaz?" nem is értem, mi volt az indok, hogy megölte DM-m történt sztem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/W2ehsuz

Megjegyzés:
ez az első PK-m szerencsére, remélem ha jogos a panasz az elkövető máskor helyesen cselekszik. "OOC-ba azzonmal irtam az Istenem szót, mert nálam ez ilyen alap, hogy ezt írom. De azt a "miazt"vagy 2 perccel kaptam mikor már elkövette az őlést.

Utoljára szerkesztve:

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Helló.
A panaszt én fogom bírálni.
Várom Collins_McCharty válaszát 24 órán belül.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
A panasz jogos.
Collins_McCharty büntetése 45 perc adminjail DM (kezdő) [PK] #Blaise indokkal.
A panaszt zárom és helyezem a kiosztandóak közé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.