Panasztevő InGame neve:
► Laura Syringe ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Collins McCharty ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szokásosan elfogadtam a hívást a telepről, nem is volt addig semmi baj míg kiértem. Már ekkor feltűnt, hogy kicsit furán viselkednek mondtam vagy 3x, hogy a bontóba "1700$" lesz, de ők futkároztak ezzel semmibajom nem volt ki fizette végül valamelyikőjük. Mikor a bontóhoz értünk be bontatta a kocsit ezzel semmi baj nem volt, de elém futott Kenneth és animba esett, a képeken és szépen látható. Aztán Collins 1-2x megütötte mondom mi lesz itt, aztán annyit vettem észre mikor mentem volna felszedni megvan halva szerencsére pont elkaptam egy képpel amikor a verekedős anim még megy. Szval megölte nem is értem miért lehet lvl.3 mas, de nálam az csapta ki a vizet, hogy OOC megkérdezte "miaz?" nem is értem, mi volt az indok, hogy megölte DM-m történt sztem. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://imgur.com/a/W2ehsuz ◄
Megjegyzés:
► ez az első PK-m szerencsére, remélem ha jogos a panasz az elkövető máskor helyesen cselekszik. "OOC-ba azzonmal irtam az Istenem szót, mert nálam ez ilyen alap, hogy ezt írom. De azt a "miazt"vagy 2 perccel kaptam mikor már elkövette az őlést. ◄
Utoljára szerkesztve: