OOC rész
[#1] Neved?
Bálint
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
Bálint vagyok, 14 éves, Miskolci lakos. Kedvenc hobbijaim a Focizás, Biciklizés, és a gördeszkázás. Sok időt szoktam a szabadban tölteni a barátaimmal. Mindíg próbálok segíteni ahol tudok. Sokat szoktam játszani és érdekel a rendvédelem is. A kötelező dolgokra odafigyelek és be is tartom őket, és amit mondanak a nálam magasabb ranggal rendelkezők azokat be is tartom/megcsinálom.
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
19612 perc
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
Szeretnék újra a frakcióba lenni és hosszabb időt tervezek tölteni itt, és a határőrségnél képzelem el magamat.
[#6] Miért téged válasszunk?
Van tapasztalatom a frakcióban és egész jól tudok csapatban dolgozni.
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
Igen voltam a NAV ba és inaktivitás miatt lettem kirúgva.
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
Adókkal kapcsolatos dolgok végzése, cégek és határok ellenőrzése
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
hétköznap 2-3 órát, hétvégén 3-4 órát
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
Csapatban jól tudok dolgozni, megertő vagyok, ha elkezdek valamit akkor nem hagyom rá másra, kedves vagyok.
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
Jól tudok és a csapatmunka szerintem nagyon fontos.
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
Szerintem nem számít hogyha megvan a tudása és képessége a feladathoz.
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
Laura Ramirez
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos, 1997-11-18
[#3] Anyja neve:
Maeve Charlotte
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Távozásom oka: Nem tudtam a városba lenni ezért ki lettem rúgva.
Bányászat, Távozásom oka: Nem volt jó a közösség.
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
Van tapasztalatom a munkában és szeretném a várost segíteni.
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
Adókkal kapcsolatos munkák elvégzése, határok és cégek ellenőrzése.
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
Szeretnék a Határőrségbe tartozni és Főtörzszászlós rangig szeretnék legalább eljutni
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
Laura Ramirez vagyok, 1994-11-18-án születtem. Rendvédelmi akadémiát sikeresen elvégeztem 2016-ban. Igazán megértő, nyugodt természetű és szófogadó vagyok. Feletteseim parancsának kötelességet teszek. Iskolában a tanulmányi eredményeim kiválóak voltak. Előző munkahelyeimen igazán jól teljesítettem, az indok amiért ott hagytam a munkáimat a közösség volt. Jó kapcsolatot ápolok a szüleimmel és testvéreimmel. 167 cm magas vagyok. Vannak jó emlékeim a rendvédelemmel kapcsolatosan és ezért szeretnék visszaállni a rendvédelem köreibe. Jelenlegi lakhelyem Los Santos külvárosa.