???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Laura G Kenneth
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
San Fierro Hospital 1998.10.29
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Linda Williams
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188781760 >Jelentkező lakcíme:
<
VÁLASZ
San Fierro >Jelentkező e-mail címe:
<
laura.g.kenneth@seemail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
B tipusú jogosítvány
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Még nincs tapasztalatom.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Laurának hívnak kiskorom óta foglalkoztatnak az autók mindig is ilyen pozícióban képzeltem el magam. Anyukámmal sokat jártunk kocsikázni így a jogosítvány letétele nem volt nehéz. Tudok csapatban dolgozni és ezt a tulajdonságomat szeretném fejleszteni.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Ignáth Benjámin
>Hány éves vagy?
<
12
>Játszott perceid száma:
<
5008
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/gieu3KE
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Szerintem kedves,megbízható és tisztelettudó vagyok és a nagy káromkodásokat is kerülöm. Néha kicsit hirtelenharagú és duzzogós.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen. A szabályzatban szereplő beugró pénz még nincs meg de a napokban összefogom szedni.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Beninek hívnak Sátoraljaújhelyben lakok 12éves vagyok, szeretek a gépemen játszani vagy barátokkal vagy egyedül. Nyáron sokat biciklizek emellet kézilabdázom, röplabdázok és úszok. Sok barátra szert teszek Discordon és nagyrészt tartom velük a kapcsolatot mint mondjuk az osztálytársaimmal. Mindig is szerettem volna egy frakció tagja lenni és nekem ez a frakció elnyerte a tetszésemet. Továbbá szeretnék rendesen dolgozni nem úgy mint nagyker.-ben több RP, új imserősökstb.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Laura G Kenneth
Laura G Kenneth