Laura Clydwell -> Richard D West - Francisco West - Grande Dixon - Kristen Wainwright[Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

L e h e l

Újonc
2022. 05. 14.
2
21
V4 karakter
Laura Clydwell
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Laura Clydwell

Panaszra tett személy InGame neve:
Richard D West - Francisco West - Grande Dixon - Kristen Wainwright

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt egy üttközés ezzel a 4 sráccal ahol ők voltak a vétkesek és el is hajtottak a helyszinről amint megtörtént a baleset én utánuk mentem aztán találkoztam is velük SeeRing melletti benzinkútnál aztán amint meglátták, hogy utánuk mentem leléptek hárman kivéve a Kristen. A Kristen el is küldött egy videót amiben a hang is hallatszik tisztán, hogy mondja egyik srác, hogy ott jön és lépjetek ki gyorsan, ez mind hallatszik a videóban amit elküldtem. Illetve a videó végén hallatszik egy player szídás, méghozzá azt mondta egyik srác, hogy nem volt RP alóli kilépés és hülye vagyok, nem tudom melyik srác mondta a 4 közül mivel csak a Discord beszélgetést lehetett hallani a videóban, illetve a Kristen ő úgye nem lépett le és elkezdett velem OOC kommunikálni ahol végül egy OOC Stílus következett.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
ez az én videóm. szintén az én videóm. https://streamable.com/7hj1u8 ez a Kristen videója aki bizonyítani szerette volna, hogy nem szándékosan léptek ki a srácok, ebben a videóban tisztán hallatszik minden, mivel hanggal vette fel a videót. itt a Kristen ooc stílusa.

Megjegyzés:
A Videókban minden látszik, és hallatszik, hogy mi történt és az is remekűl hallatszik, hogy a kilépés szándékos volt, szerintem nem ez a legjobb megoldás egy üttközés után. A Kristen videója azért lett úgy felvéve Discordon keresztűl mivel a srác törölte a videót de nekem még megnyítva volt a link és ezáltal felvettük mi újra, az ooc logban látszik, hogy Kristen küldte be a videót amit törölt miután kiderült, hogy hang van alatta.

Utoljára szerkesztve:

Nagy Dominik

Újonc
2021. 01. 11.
14
18
...
V4 karakter
Richard D West
LV karakter
Richard D Thomson
Teljes mértékben jogtalanak tartom, mivel egy másik admin elmondása szerint ami a saját discordomon történik és az a discord nem köthető a seegamehez az onnan származó hang nem használható fel mivel ott szabadon mondok amit akarok. A másik pedig az hogy már 30 perce megvolt beszélve hogy elmegyünk kútra és kilépünk megtörtént a baleset ahol nem láttuk hogy a gyerek utánunk jön hanem már csak a kúton vettük észre mire mi leléptünk. Az pedig hogy nem állok meg egy baleset után ez teljes mértékben ic ügy ezt is egy másik admint mondta egy ugyanilyen ügyben.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Azt jogtalannak tartod, hogy konkrétan hallatszik a videón, hogy "Ott van ott jön" "Lépjetek ki" és azonnal, ahogy befordul leléptek, ezzel lebuktatva magatokat? Nem hinném, hogy 30 perce megbeszéltétek azt, hogy ti leléptek pont ott ezután a körítés után amit lenyomtatok beszélgetésbe, és nem igazán lehet ezt pont félre érteni.

2019. 06. 08.
15
13
V4 karakter
Kristen Wainwright
LV karakter
Kristen Wainwright
Azt jogtalannak tartod, hogy konkrétan hallatszik a videón, hogy "Ott van ott jön" "Lépjetek ki" és azonnal, ahogy befordul leléptek, ezzel lebuktatva magatokat? Nem hinném, hogy 30 perce megbeszéltétek azt, hogy ti leléptek pont ott ezután a körítés után amit lenyomtatok beszélgetésbe, és nem igazán lehet ezt pont félre érteni.
Volt az tobb is mint 30 perc, en speciel 12:30 ota nyomtam zsinorban,a tobbiek meg ennel is hamarabb kezdtek. Meg jo hogy untuk es mar beszeltuk hogy jatszunk mast is. Te ezekbol a fel perces klippekbol probalod kikovetkezetni hogy mik hangoztak el (ami egyebjebt full mind1)? Meg jo hogy nem azt keritek hogy ha Seezni akarok akkor ugy lepjek fol hogy kozben Twitchen nyomok egy streamet. az tuti hogy ott latszodna minden

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Rendben, küld el privátban a logot, viszont a kérdésem még mindig fentebb válaszolatlanul van hagyva, és még mindig releváns attól függetlenül mit mondott nektek akkor az admin meg mit nem.

• Tetszik
Reactions: Kökény és arzen

Nagy Dominik

Újonc
2021. 01. 11.
14
18
...
V4 karakter
Richard D West
LV karakter
Richard D Thomson
Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 30 büntetőpont. - Bika
Rendben, küld el privátban a logot, viszont a kérdésem még mindig fentebb válaszolatlanul van hagyva, és még mindig releváns attól függetlenül mit mondott nektek akkor az admin meg mit nem.
Elküldtem.

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Kristen Wainwright Válaszát továbbra is várom az ooc stílusra, illetve @L e h e l erről a részeltről az ügy kezdetétől a végééig egy logot küldj kérlek

Munyoz.

2019. 09. 22.
664
2 462
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Semmi rp amikor teljesen jól látszódik az előtte való ütközés? Amúgy én nem tudom kit szeretnétek hülyének nézni, mert most konkrétan ott a videó és benne lévő hanggal is (amit útközbe letöröltetek, de volt pár szemfülés szóval beküldöm ide megtudjátok tiis hallgatni még 1x a biztonság kedvéért ahol mindegyikőtök mondja a magáét: https://streamable.com/7hj1u8) ezek után ti arra akarjátok fogni, hogy mivel nem a seegamehez kapcsolódik ezért nem használható fel??? Esetleg másik szerveren pont ugyanez történt és ezért vagy kit szeretnétek ezzel becsapni?

Elég gyenge próbálkozás volt utána meg itt neki álltok konkrétan mindenben is bele kötni.

Más egyéb részében amit az említett admin írt, fentebb részleteztem, nem az én részem itélkezni más admintársam felett.

A Panasz minden mértékben jogos.

Richard D West - Francisco West - Grande Dixon - Kristen Wainwright Örökban részében fognak részesülni, amiért teljesen hülyének akartatok nézni, és egy teljesen abszurd dolgot kitalálni, illetve más játékának szándékos elrontása miatt fogjátok kapni a szankciót.
(és ennek videó felvételes nyílvános hangadása amit TI publikáltatok ki, nem más)

@L e h e l keress fel a szerveren a te károdat ingame rendezzük.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.