Panasztevő InGame neve:
► Laura Clydwell ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Richard D West - Francisco West - Grande Dixon - Kristen Wainwright ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Volt egy üttközés ezzel a 4 sráccal ahol ők voltak a vétkesek és el is hajtottak a helyszinről amint megtörtént a baleset én utánuk mentem aztán találkoztam is velük SeeRing melletti benzinkútnál aztán amint meglátták, hogy utánuk mentem leléptek hárman kivéve a Kristen. A Kristen el is küldött egy videót amiben a hang is hallatszik tisztán, hogy mondja egyik srác, hogy ott jön és lépjetek ki gyorsan, ez mind hallatszik a videóban amit elküldtem. Illetve a videó végén hallatszik egy player szídás, méghozzá azt mondta egyik srác, hogy nem volt RP alóli kilépés és hülye vagyok, nem tudom melyik srác mondta a 4 közül mivel csak a Discord beszélgetést lehetett hallani a videóban, illetve a Kristen ő úgye nem lépett le és elkezdett velem OOC kommunikálni ahol végül egy OOC Stílus következett. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ez az én videóm. szintén az én videóm. https://streamable.com/7hj1u8 ez a Kristen videója aki bizonyítani szerette volna, hogy nem szándékosan léptek ki a srácok, ebben a videóban tisztán hallatszik minden, mivel hanggal vette fel a videót. itt a Kristen ooc stílusa. ◄
Megjegyzés:
► A Videókban minden látszik, és hallatszik, hogy mi történt és az is remekűl hallatszik, hogy a kilépés szándékos volt, szerintem nem ez a legjobb megoldás egy üttközés után. A Kristen videója azért lett úgy felvéve Discordon keresztűl mivel a srác törölte a videót de nekem még megnyítva volt a link és ezáltal felvettük mi újra, az ooc logban látszik, hogy Kristen küldte be a videót amit törölt miután kiderült, hogy hang van alatta. ◄
Utoljára szerkesztve: