- 2020. 04. 09.
- 27
- 47
- LV karakter
- Laura Blackwood
Panasztevő InGame neve:
► Laura Blackwood ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Derren Conrad ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem úgy járt el a dolgokban, nagyon sok helyen, ahogy azt egy NAV-osnak kellett volna..
13:27:31-nél kezdődik a lényeg.
1. pont, 13:31:53 - Azt mondja, dolgoztatom... Én megmondom neki, hogy nem dolgoztatom, csak most jött a városba és segítettem neki, személyi igazolvány, jogosítvány, stb...akkor ő is segít egy kicsit nekem zsákolni a szenet a bányába...
2. pont, 13:33:01 - Miért nincs ilyen hogy segít? És nem kér és kérek érte semmit?
3. pont, itt már idegesnek tűnik és zsarol..mikor szépen normálisan beszélek és mondanám az igazat..
4. pont, 13:34:21 - Beszélek hozzá és nem válaszol, hanem egyből "Jó, akkor megkérem, hogy tegye hátra a kezeit!" "*** Derren Conrad elővett egy fegyvert (Sokkoló)." "*** Derren Conrad leakasztja az övéről a bilincset. "*** Derren Conrad megragadta Laura Blackwood kezét." stb...
5. pont, 13:35: 49 - Azt mondja annak akinek segítettem, hogy gondolom van járműve, mikor elmondtam, neki, hogy nincs semmije, most jött a városba, és nincs egy kocsija, motorja, biciklije sem, ezek szerint nem figyelt, vagy már ideges volt...nem tudom..
6. pont, 13:36:03 - Azt mondja Derren Conrad, hogy "Vagy akkor beviszi őt is ennyi" Kérdem én, miért nem lett akkor ő is bevíve? Nem értem... pedig beszállt a navos kocsiba is...
7. pont, 13: 37:34 - Itt jön az egyik komolyabb RP panaszom, futottunk a kocsihoz megbilincselve, megkötözve és betett a kocsiba...kérdem én, hogy ilyet lehet? Meg is kérdeztem ooc-be de nem válaszolt rá...
8. pont, 13:41:59 - Beértünk a kihallgatóba...
9. pont, 13:48:34 - Derren mondja: Van egy jogszabály, és mindenkinek be kell tartania.
10. pont, 13:50:49 - Már mondja is nem válaszol nem várja meg amit mondok, már mondja, hogy miért és mennyire fog börtönbe zárni...
11. pont, 13:52:04 - Rákérdezek a jogszabályra, hogy hogy szól erre a válasza: "Feketén dolgoztatott egy civilt, ennyi elég." Szép válasz mondhatom, de ez nekem nem elég...
Utána még mennek a párbeszédek, hagyom hogy végigolvassátok.. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► LOG ◄
Megjegyzés:
► - ◄