- 2019. 07. 19.
- 1 718
- 2 844
- LV karakter
- tom ston
Neved:
< Laura Bernstein >
A ban időpontja:
< 2022-07-11 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 >
Neve, aki bannolt:
< @Rowan >
A ban oka:
< 10.000$ feletti átverés. [Visszaadta] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia Rowan! Discordon beszéltünk, de új telefonszámom lett és valamiért kirott a Discord, ezért nem tudom pontosan, hogy mikor jár le az 1 hét, nem látom egyik üzenetemet se, ezért írok most, előre is bocsi, ha még idő előtt írom. Igazából előző UB-im alatt, leírtam minden fontos dolog, ami ide tartozik, amiket ott írtam azt mind komolyan gondolom és őszintén sajnálom, amit csináltam.
Szia Rowan! Úgy gondoltam, hogy megpróbálok írni Neked egy UB-t, hátha sikerrel járok. Tudom, hogy hibáztam és rosszul cselekedtem, viszont arra kérlek, hogy vedd figyelembe azt, hogy amikor adminügy lett a történésekből nekem az első mondatom az volt, hogy természetesen mindent visszaadok és korrekt leszek Veled és a másik féllel is. Úgy gondolom, hogy ehhez tartottam is magam. Amikor utána beszéltünk akkor is tisztelettel és normális hangnemben tudtunk kommunikálni egymással, miután elmagyaráztad a konkrét hibát akkor is azonnal elfogadtam és beláttam. Akkor is említettem, hogy nem így akartunk az egészet lerendezni, csak a másik fél kissé átalakította azt a "forgatókönyvet", amit mi előre elterveztünk, ezért sült el rosszul az incidens. Előbb a tárgyakat akartunk megnézni, akkor történt volna a rablás, de sajnos sem a hely, sem az idő nem kedvezett nekünk, így a hirtelen döntés miatt alakult rosszul. A közös ügyünk előtt többször volt már rablásunk és hasonló, amiből adminügy lett, de soha nem tudtak belekötni sem az előRP-nkbe, se másba, ez az egy sikerült rosszul, sajnos. Én benne lettem volna abban is, hogy kifizetem, de sajnos ez nem történt meg, a tárgyakat visszaadtam szó nélkül. Te is tudod, hogy normális vagyok, hisz régebben sok időt töltöttem Veletek taxiban, ezért ismersz. Ezen az egy vétségen kívűl egyszer volt velem gond, viszont a játszott időmhöz képest szerintem nem súlyos probléma. Hiányzik a szerver és a társaim, akikkel rengeteg időt játszottunk. Sok ötletem van még, amit kivitelezni szeretnék és a bannom alatt is tervezgetem, hogy melyik projektet valósítsam meg, ha visszatérek. Számomra az egyik legjobb kikapcsolódás a See-MTA, heti 40-50 órát dolgozok, mellette az első és a legjobb kikapcsolódásom a szerver, ami nagyon hiányzik. Kérlek adj egy esélyt és én a törekedni fogok továbbra is a szerverszabályzat teljes betartására és jobban fogok figyelni, mint eddig bármikor. Megértésed előre köszönöm és bízom a legjobbakban!"
"
Előre is köszönöm!"
>