Elfogadva Laura Bernstein -> Rowan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 718
2 844
LV karakter
tom ston
zoldlogo.png

Neved:
< Laura Bernstein >

A ban időpontja:
< 2022-07-11 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 >

Neve, aki bannolt:
< @Rowan >

A ban oka:
< 10.000$ feletti átverés. [Visszaadta] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Rowan! Discordon beszéltünk, de új telefonszámom lett és valamiért kirott a Discord, ezért nem tudom pontosan, hogy mikor jár le az 1 hét, nem látom egyik üzenetemet se, ezért írok most, előre is bocsi, ha még idő előtt írom. Igazából előző UB-im alatt, leírtam minden fontos dolog, ami ide tartozik, amiket ott írtam azt mind komolyan gondolom és őszintén sajnálom, amit csináltam.
Szia Rowan! Úgy gondoltam, hogy megpróbálok írni Neked egy UB-t, hátha sikerrel járok. Tudom, hogy hibáztam és rosszul cselekedtem, viszont arra kérlek, hogy vedd figyelembe azt, hogy amikor adminügy lett a történésekből nekem az első mondatom az volt, hogy természetesen mindent visszaadok és korrekt leszek Veled és a másik féllel is. Úgy gondolom, hogy ehhez tartottam is magam. Amikor utána beszéltünk akkor is tisztelettel és normális hangnemben tudtunk kommunikálni egymással, miután elmagyaráztad a konkrét hibát akkor is azonnal elfogadtam és beláttam. Akkor is említettem, hogy nem így akartunk az egészet lerendezni, csak a másik fél kissé átalakította azt a "forgatókönyvet", amit mi előre elterveztünk, ezért sült el rosszul az incidens. Előbb a tárgyakat akartunk megnézni, akkor történt volna a rablás, de sajnos sem a hely, sem az idő nem kedvezett nekünk, így a hirtelen döntés miatt alakult rosszul. A közös ügyünk előtt többször volt már rablásunk és hasonló, amiből adminügy lett, de soha nem tudtak belekötni sem az előRP-nkbe, se másba, ez az egy sikerült rosszul, sajnos. Én benne lettem volna abban is, hogy kifizetem, de sajnos ez nem történt meg, a tárgyakat visszaadtam szó nélkül. Te is tudod, hogy normális vagyok, hisz régebben sok időt töltöttem Veletek taxiban, ezért ismersz. Ezen az egy vétségen kívűl egyszer volt velem gond, viszont a játszott időmhöz képest szerintem nem súlyos probléma. Hiányzik a szerver és a társaim, akikkel rengeteg időt játszottunk. Sok ötletem van még, amit kivitelezni szeretnék és a bannom alatt is tervezgetem, hogy melyik projektet valósítsam meg, ha visszatérek. Számomra az egyik legjobb kikapcsolódás a See-MTA, heti 40-50 órát dolgozok, mellette az első és a legjobb kikapcsolódásom a szerver, ami nagyon hiányzik. Kérlek adj egy esélyt és én a törekedni fogok továbbra is a szerverszabályzat teljes betartására és jobban fogok figyelni, mint eddig bármikor. Megértésed előre köszönöm és bízom a legjobbakban!"
"
4,5 hónapja kaptam a bannom, úgy gondoltam megpróbálok neked írni egy UB-t ismét. Ennyi idő alatt bőven megértettem, hogy mit vétettem és az okával is tisztában vagyok, teljesen jogosan kaptam. Kérlek engedj vissza játszani, hogy szabadidőmet ismét a játékostársaimmal töltsem, akikkel a játékidőm alatt nagyon jó kapcsolat alakult ki, rendkívűl hiányoznak ők- és a szerver is. Megbántam, amit csináltam és szeretném ismét leszögezni, hogy nem szándékos volt, félreértés miatt alakult úgy aznap. Kérlek, vedd figyelembe, hogy soha nem volt ezelőtt ilyen vétségem, ezt csak azért írom, hogy lásd valóban nem szándékos volt. Kézségesen álltam az adminügyhöz és már amikor megjöttél akkor mondtam, hogy szó nélkül mindent visszaadok és mindenben korrekt módon fogok viselkedni- akár kommunikáció vagy a tisztelet megadása Neked és a másik félnek is. Úgy gondolom, ehhez tartottam magam és olyan hangnemben beszéltem mindenkivel az ügy alatt, ahogy illik. Rendkívűl sajnálom, ami történt, viszont helyrehozni csak úgy tudom, ha ismét játszok és bebizonyítom, hogy tanultam vétségemből és többé nem fordul elő ilyen.

Előre is köszönöm!"

>

• Tetszik
Reactions: airwaves
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.