Elutasítva Laura Bernstein -> Rowan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

doms

Fórum Császár
2019. 07. 19.
1 718
2 844
LV karakter
tom ston
zoldlogo.png

Neved:
< Laura Bernstein >

A ban időpontja:
< 2022-07-11 21:44:00 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 >

Neve, aki bannolt:
< @Rowan >

A ban oka:
< 10.000$ feletti átverés. [Visszaadta] >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
4,5 hónapja kaptam a bannom, úgy gondoltam megpróbálok neked írni egy UB-t ismét. Ennyi idő alatt bőven megértettem, hogy mit vétettem és az okával is tisztában vagyok, teljesen jogosan kaptam. Kérlek engedj vissza játszani, hogy szabadidőmet ismét a játékostársaimmal töltsem, akikkel a játékidőm alatt nagyon jó kapcsolat alakult ki, rendkívűl hiányoznak ők- és a szerver is. Megbántam, amit csináltam és szeretném ismét leszögezni, hogy nem szándékos volt, félreértés miatt alakult úgy aznap. Kérlek, vedd figyelembe, hogy soha nem volt ezelőtt ilyen vétségem, ezt csak azért írom, hogy lásd valóban nem szándékos volt. Kézségesen álltam az adminügyhöz és már amikor megjöttél akkor mondtam, hogy szó nélkül mindent visszaadok és mindenben korrekt módon fogok viselkedni- akár kommunikáció vagy a tisztelet megadása Neked és a másik félnek is. Úgy gondolom, ehhez tartottam magam és olyan hangnemben beszéltem mindenkivel az ügy alatt, ahogy illik. Rendkívűl sajnálom, ami történt, viszont helyrehozni csak úgy tudom, ha ismét játszok és bebizonyítom, hogy tanultam vétségemből és többé nem fordul elő ilyen.

Előre is köszönöm!

Előző unbannom linkje, ha esetleg szeretnéd elolvasni: Előző unbann kérelmem
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.