Larsson Wrana - KFull

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

faketaxii

Újonc
2024. 09. 19.
17
96
V4 karakter
Larsson Wrana
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Larsson Wrana

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
KFull

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankció, feltételezésre kitiltás

Kaptam a szerveren egy kitiltást feltételezésre illetve NVIDIA szoftver miatt, volt egy adminügy és ott mellékeltem azokat a clippeket amiket rögzíteni tudtam és későbbiekben oda vitt Admin 3 KFull és folyamatosan azt mondta hogy az NVIDIA system nem igy mükődik és nem csak 3 secet lehetséges clippelni, miközben többször is elmondtam neki hogy bekapcsolás után kezdődik a rögzités nem visszamenőleg, de ő kitiltást ad egy felvevő program miatt. Elmondtam, hogy az NVIDIA Shadowplay működéséből adódóan csak azt a részt tudja visszamenteni, ami a bekapcsolás után történik. Ha a funkció korábban nem volt aktív, a szoftver nem tudja rögzíteni a teljes 15 másodpercet, csak annyit, amennyi idő eltelt a bekapcsolás óta. Erre többször felhívtam az admin figyelmét, sőt, külső forrást is megosztottam a probléma alátámasztására. Az admin azzal érvelt, hogy szándékosan csak azokat a részeket rögzítettem, amelyek más hibáját mutatják, miközben többször hangsúlyoztam, hogy a rögzítés technikai hibák miatt korlátozott. Azt állítani, hogy manipuláltam volna a felvételt, csupán feltételezés, amelyre nem áll rendelkezésre konkrét bizonyíték csak az amiket clippeltem. A klip tartalmát és a technikai működését érintő magyarázatom ellenére az admin továbbra is feltételezésekre alapozva döntött a szankció mellett. Ez nem fair eljárás, mivel a rendszer működése nem az én szándékomon múlik. A klipelt részek különbözősége abból adódhat, hogy kétszer kellett aktiválnom a felvételt, ahogy azt már elmagyaráztam. Ez semmiképpen sem bizonyít szándékos manipulációt. Az egész

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
ügyről a log: https://armin.kim/seepaste/a2pJ

itt egy kép hogy nem csak 15 másodpercet lehet vissza klippelni

Megjegyzés:
Nem gondolnám jogosnak a szankciót mivel az adminok nem feltéltlen vannak tisztában az NVIDIA system műkődésével

K-Full

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 09. 10.
188
242
Budapest
V4 karakter
Dr Jake Salvatore
Szia!

Az első ügyön tőled és a társadtól ezek hangzottak el arra, hogy miért ilyen rövidek a klippek. "Larsson Wrana: (( 10 secet klippelek vissza ))" "Nils Ekdal: (( úgy hogy nincs hely. ))".

A második ügyön pedig ezekkel magyaráztad a klippnek az idejét. "Larsson Wrana: (( 15 mp-t csak akkor klippeli le ha nem ütközik szoftveri problémába. ))" "Larsson Wrana: (( bekapcsoltam gombnyomással, a visszarögzitést és mivel az előtt kapcsoltam be igy csak azt vette fel amiota bekapcsoltam ))".

Összeségében három magyarázatot kaptam tőled. hogy miért lett ennyi másodperc. Illetve a puszta véletlen műve lenne, hogy csak arról van klipp amikor ő üt és pont az ütés elejétől a végéig.

Közel 4 éve használom az NVIDIA-nak ezt a programját, nem mondanám, hogy nem vagyok tisztában a működésével. Abban igazad van, hogy valóban azt állítottam az elején, hogy 15 másodperc a minimum idő amit vissza lehet venni. De a reddit poszt után is elmagyaráztam, hogy mivel van a problémám. A több féle magyarázat alapján pedig így döntöttem.

Többet nem szeretnék hozzá fűzni az ügyhöz, ha van kérdés szívesen megválaszolom.
EDIT: Az egyik klipp 4 a másik 6 másodperces és eltérés van időben a kettő között. 1. 2.

Utoljára szerkesztve:

faketaxii

Újonc
2024. 09. 19.
17
96
V4 karakter
Larsson Wrana
Szia a második klipet egyből az első klip után csináltam azért tart ennyi ideig. Mivel ha egy klip után klippelsz egyből akkor nem a teljes időtartamot fogja visszaklipelni, egyéb hozzáfűzni valóm nincs, várom az fa/sa bírálatát!

• Tetszik
Reactions: hugergo és humesz

K-Full

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 09. 10.
188
242
Budapest
V4 karakter
Dr Jake Salvatore
Igen, ezzel tisztában vagyok, fentebb leírtam, hogy miért kaptad a szankciót. Illetve ha visszamentést használod az NVIDIA feldobja egy kis ablakba a "Az azonnali visszajátszás mentve" szöveget, vagy pedig azt, hogy mennyi időt vett vissza a program. Ez tökéletesen látszik a példán is amit beküldtél és a te egyik visszamentéseden is, viszont az egyiken hiányzik ez a kis ablak. KÉP

Alapvetően azért lett volna szükségem a klippre, mert azt szerettem volna kideríteni, hogy te is NonRP-t követél-e el. Mivel az UCP-d nem a legszebb és azt utolsó egy 300 perces NonRP, így az "indokod" meg van/volna rá, hogy na küld el a teljes klippet. De ezt csak feltételeztem, hogy NonRP-t követtél el és ezért szankciót így természetesen nem adtam erre.

Egyéb hozzáfűzni valóm nekem sincs, várom a bírálatot.

• Fire
Reactions: adika_444

faketaxii

Újonc
2024. 09. 19.
17
96
V4 karakter
Larsson Wrana
Ha régebb óta használsz NVIDIA-t akkor biztosan tisztába vagy vele hogy nem mindig adja ki mikor klippelsz vagy ha ki is adja akkor pár másodperccel a vissza mentés után, de erről annyi reddit poszt van illetve videó hogy az eszméletlen. De szerintem ezt fölösleges túl rágni mivel számomra ez teljesen feltételezés konkrétan NVIDIA programot próbáljuk átrágni. Most már tényleg nincs hozzáfűzni valóm várom a fa/sa válaszát!

Kispali

Pletykafészek
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
885
2 878
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Úgy érzem ez a kitiltás már inkább szoftver kérdésbe ment át mint tényleges szabálysértésbe. NVIDIA Shadow play működése leegyszerűsítve: Beállított időtartamot klippel vissza onnantól kezdve hogy az be lett kapcsolva, vagy az előző klippeléstől számítva. Emiatt tök mindegy hogy 15 percre van állítva vagy 15 másodpercre (ezt mindenki úgy állítja be ahogy neki jó, kényelmes, és tárhelye engedi) lehet kevesebb lesz, mert nem telt el annyi idő a bekapcsolástól / előző mentéstől. Eltekintve egyébként a videótól nem gondolnám, hogy ez egy olyan ügy lenne amit ne lehetett volna megvitatni akár OOC chaten mindkét játékossal, hogy ki és mit csinált meg mit hibázott, kitiltás legyen feloldva és keress fel TSen KFull.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.