Lars Hoffmann-Sophia Moore [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lars Hoffmann

Újonc
2019. 01. 23.
6
2
V4 karakter
Lars Hoffmann
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Lars Hoffmann

Panaszra tett személy InGame neve:
Sophia Moore

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Halálkérelem,a videóban minden látszik.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
1:28:30nál jó látszik minden..

logo.png

Megjegyzés:
Egyéb megjegyzés nincsen.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Sziasztok a panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintett válaszát 24 órán belül.

drakeN

>.<
2019. 01. 10.
431
3 212
23
V4 karakter
nevio.scutari
Helló, helló.

Story annyi volt, hogy a BGame-t kiszedtük raktárból, 1 vagy 2 golyót kaptam és nagyon lassan fogyott a vérem (fél percenként ment le egy milliméter.) 10 perc alatt ment le a felére. Mivel még legalább egy másik 10 perc lett volna mire elvérzek és még 10 perc a halál, nem akartam kivárni, az okát nem részletezem, senkire nem tartozik szerintem. Ezért kértem, hogy öljön meg, ennyivel is hamarabb mehettem volna.

Egyébként már PD-ből kikerültem ez miatt, és köszönöm a bosszú PK-t is. (Hans kirakattam, a PK-ba meg össze-vissza hazudozott. :) )

Ennyi, várom a bírálást.

Rendi

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
52
107
29
V4 karakter
Randy G Ross
Üdv.

Mivel én voltam a "végrehajtó",úgy gondolom van jogom,hogy megvétózzam azt,amit állítasz.Bár a helyszínen nem voltál ott,nem értem a felháborodásodat. (bosszúPK?)

Úgy látom mindennel "tisztában" vagy,de azért leírnám a mi álláspontunkat is.

Talán a videóban is látszik,hogy Sophia vérzett,1 golyó volt benne,ami elég lassan vitte le a vérzését,OMSZ az adott esetben nem volt. Az esetek 99,8%-ában ez történik,hogy megöljük egymást,pont azért,hogy előbb tudjuk folytatni a dolgunkat.

De ha már itt tartunk,az ottani srácokra is nyugodtan nyithattunk volna panaszkönyvet,hiszen visszajöttek az RP helyszínére,miközben még az aranyszállító autót pakolták a többiek,de természetesen ezt szónélkül hagytuk.

További szépet.

Lars Hoffmann

Újonc
2019. 01. 23.
6
2
V4 karakter
Lars Hoffmann
Kedves Sophia,A bosszú PK-t nagyon szívessen,nem haragból raktam.Csupán érdekelt hogy ez a halálkérés ilyen formában így elfogadott?

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos, lehet, hogy ez bevett forma a rendvédelemnél viszont ez egy nagyon rossz példa hiszen ez halálkérelemnek minősül.
Sophia_Moore büntetése 300 perc adminjail "Halálkérelem" indokkal,
Randy_G_Ross büntetése 90 perc adminjail "DM" indokkal.

A panaszt zárom, a büntetéseket kiosztom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.