- 2023. 07. 12.
- 1
- 0
- V4 karakter
- Larry Evens
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges részletekbe menően fejtse ki gondolatait.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Larry Evens
Születési helye, ideje: Los Santos, 1991.01.29
Bejelentett lakcíme: Nincs jelenleg még.
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): +38-77-734-3940 , larry.evens@seemta.com
Legmagasabb iskolai végzettsége: Technikum
Megszerzett szakmák, képzettségek: Műszaki Informatika
Nyelvismeret: Angol
Gépjármű vezetői engedély kategóriája: B
Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Mert fontosnak tartóm az olyan hívatást amivel hozzá járulok lakosság és környezett megvédésében. Szeretnék egy megfelelő társaság tagja lenni.
Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?
Oxigén, Éghető anyag, Gyulladási hőmérséklet
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
A falra felszerelt tűzjelző készüléket aktiválom. Majd ha a szituáció engedi, hogy megközelítsem a Áram főkapcsoló szekrényét, akkor oda megyek és áramtalanítóm az egész épületet. Majd oda sietek a "bizonyos területre" felmérem a helyzetet, hogy önerőből eltudom-e oltani egy tűzoltó készülékkel vagy értesítsem-e a megfelelő hatóságot. Ha önerőből eltudom oltani, akkor a falról levehető tűzoltó készüléket leveszem. Majd a földre helyezve kihúzom biztosító tűt a készülékből. Majd felveszem és a tűzre irányítva a készüléket működésbe hozom. Majd az eloltás után felmérem a helyszínt, hogy sikeres lett-e.
Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
Feszítő vágó berendezés, több féle tömlő (A, B, C), 2-es 3-as elosztok, Motorfűrész, Sugárcső, T kulcs, Tömlő kulcs
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
Oda sietek a társamhoz majd felmérem a helyszínt. Rádion felveszem a kapcsolatot kinti egység vezetővel és jelentem a helyzetet. Majd amig nem érnek be a segítség addig biztosítom a helyszínt és próbálok kommunikálni folyamatosan a társammal, miközben figyelem az életjeleit többször. Majd a többiek segítségével megkezdjük a mentőbeavatkozásokat és közösen kivisszük az épületből. Utána át adjuk a kiérkező mentő egységnek a sérült társunkat.
Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?
Az épületbe való behatolás elött, 2 csapatra bontanám a kiérkező egységet. Egy egység aki a gázpalackos helyre igyekezve menne és ott kezdenék eloltani és megfékezni a tűzterjedését. a második egység meg a bent rekedt 7 éves gyermekre összpontosítana csak, hogy élve kitudják hozni az épületből.
Mellékelje a szakmai önéletrajzát!
Név: Larry Evens
Születési hely, idő: Los Santos, 1991.01.29
Előző munkahelyei: Lowen Logistik GmbH, Informatikus részleg 2021.03.15 - 2023.02.21
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Tomi a becses nevem, 33 éves vagyok. Jelenleg Ausztriában élek már 3 éve és ott is dolgozom. Szeretek sorozattokat nézni. Több féle sportot is szívesen csinálok. Nagyon sok évem van a RP világában. Réges régen GTA SA MP-ban kezdtem a text alapú RP-t, sajnos a SeeMTA-n sokat nem játszottam. De nagyon gyorsan tanulok és gyorsan alkalmazkodom minden fajta rendszerhez.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
660 perc
Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-ről.
link a képről
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Szeretnék tartozni egy jó csapathoz és kipróbálnám magam ebbe a munka körbe nagyon szívesen.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Nem voltam még.
Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
igen és TS3-al is.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.
Kelt: 2024.10.26
Aláírás: Larry Evens