Larry Clinton - Sydney Asselineau [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Er1kk

Barangoló
2019. 01. 10.
77
129
V4 karakter
Harry Moore
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Larry Clinton

Panaszra tett személy InGame neve:
Sydney Asselineau és társa.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fogalmam nincs miért és milyen okból kifolyólag lövik szét az autómat úgy hogy már egy hete fent sem vagyok a szerveren hosszabb ideig, mint ahogy akkor sem voltam fent csak mivel protectes az autóm igy hát sajnos ott maradt Gantonon. Bármilyen haragosom lehet IC attól eltekintve ilyen felfegyverkezésben lejönni csak azért hogy szétlőjjél egy autót szerintem elég vicces kategória. Nekem is volt már olyan szituációm hogy a NAVnak szét akartam cseszni az autóját és RP sorokat irva és fényképet csinálva és azt feltöltve elküldtem nekik. Igy a fényképet és az RP sorokat átnézve tudták folytatni az RPt, mivel egy RP szerveren vagyunk szerintem nem az a legviccesebb és legkomolyabb megoldás hogy szétlövöd más autóját bármilyen okból kifolyólag is úgy hogy én fent sem és ott sem vagyok, még ha benne lettem volna akkor aztmondom oké mert engem akartál kilőni bár arra is kérdőjelt tennék hogy miért engem? Szóval ha kárt akarsz bennem csinálni vagy a karakteremben csinálj RP szerverhez méltóan bármit vagy pedig ne lődd szét más autóját megkérlek, szerintem ez elég gáz volt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/mo9h1g

Megjegyzés:
Megjegyzésem annyi hogy bárkinek bármilyen IC oka vagy előzménye legyen szerintem csak úgy IRL sem lövik szarrá az üres autódat, maximum felgyújtják. Vagy ha szét is lövik akkor lövik szét mikor éppen benne van az a személy akit keresnek. De tök normális RPt lehetett volna kihozni mondjuk egy molotov koktél bedobással és annak lefotózásával na de úgylátom egy ilyen lövöldözéshez szükséges volt a hátára az a mesterlövész, kemény női karaktered lehet hogy a mesterlövész a hátadon és közben úgy sorozza az autót. Várom az admin birálatát, köszöntem ha elolvastad.

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
466
968
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
(Helyette, ki van téve fórum)

Szia! Megkért a barátom aki jelenleg elküldte ezt az üzenetet, hogy menjünk oda fedezni ha esetleg elszabadulnának az indulatok. Mivel csak a végére értünk oda, láttuk, földön vannak a srácok (1 ember elszaladt) ezért lőttük szét az autót bosszú címen, amiért ki lettek lőve. Az a srác aki csinálta a klippet látta mit teszünk, amiből további szálak indulhattak volna ki. De igazából teljesen nonszensznek találom, hogy ti 100%-os RAMPAGE Bárral balhéztok, erre hívjátok le az embert. Ezzel kipipáltam, hogy mi szükség van a csipára, kiszámítható, megannyi balhé szokott ott lenni. Oka volt a szétlövésnek, oka volt a csipának. Ennyire pedig ne legyünk szőrszálhasogatóak, teljes mértékben szerepjátékos hogy az én női karakteremre kettő fegyver van felaggatva. Különben, örülök hogy vetted a fáradtságot hogy megírd a PK-t miután háromnegyed órás ügy volt az esetből, mégsem volt baja senkinek azzal, hogy szét lett lőve a verdád.

Er1kk

Barangoló
2019. 01. 10.
77
129
V4 karakter
Harry Moore
V2 karakter
-
Szerintem ebben leirtál mindent, nem részletezem hogy szabad vagy nemszabad vagy mikor szabadNA vagy mikor nem szabadNA szétlőni az autót. Szerintem ezért nem lőheted szét senki autóját sőt a szerveren úgytudom hogy nincs dijazva az ha valakinek az autóját szétlövöd főleg úgy hogy leirtad hogy bosszúból de fogalmad sincs kié az autó de szétlövöd.
Semmi szerepem nem volt abban az RPben sem nekem sem az autómank mégis totálkárosra lett lőve a kerekeivel együtt.
Ha volt időd szétlőni az autóm úgy hogy semmi közöm nem volt a félórás ügyötökhöz akkor legyen időd és vedd a fáradságot hogy elolvasd a PK-t.

Várom az Admint aki birálja.

Utoljára szerkesztve:

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
466
968
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
(Ő szavai.)
Azt ne rajtam hajtsd be, hanem a frakció társaidon, hogy feszültség van aztán rampagezve "verekednek" és ebből kifolyólag meg vagytok lepődve hogy szét lett lőve EGY (1) autó, a sok közül. Látszik a rosszindulat amit a tegnapi ügy alatt is vittetek, mindenképpen ki akartok tolni a másikkal. Várom az admin bírálatát.

Er1kk

Barangoló
2019. 01. 10.
77
129
V4 karakter
Harry Moore
V2 karakter
-
Kiváncsi lennék sniperrel a hátadon és nagykaliberrel a kezedben rampage nélkűl jöttél-e le, mert a nyakam merem rátenni hogy full rampagen voltál és úgy jöttél le te is. Mindenkinek szive joga használni a kábitószereket, addig szivja mindenki és addig tolja amig akarja és amennyi van. Rampage a verekedésre semmit nem ér csak úgy megsúgom, szerintem azért vannak be rampagezve mert nem egyszer volt már példa hogy hirtelen elő lett kapva a fegyver miközben mi verekedni akartunk, igy hát erre számitva elszivnak pár cigit, mi ebben a gond? Itt a legnagyobb gond hogy ez vicces volt és nonrp-s hogy szétlövitek az autót bosszúból és ebből az okból kifolyólag. Szó sincs a kitolással, csak nem fogom végignézni kussban hogy szétlövitek az autóm úgy hogy közben fent sem és ott sem vagyok és semmi közöm az egészhez. Ha rosszindulatot láttál a tegnap vagy valami szabályba ütközőt miért nem nyitottál panaszkönyvet úgyanúgy ahogy én is tettem, mindenkinek van erre lehetősége. ( ismétlem én tegnap nem voltam jelen )

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
438
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Akkor küldjétek el erről az egész előzményt, hogy ti miért gondoltátok azt amiért szét lövitek a kocsit, illetve egy rp-t is arról amiért ti oda fegyverrel mentetek.

• Tetszik
Reactions: _Foxii_ és Er1kk

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
466
968
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
Hazaérek küldöm majd.
Elküldtem a dolgokat.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Idej

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
438
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Tehát egy szerelőtelepen volt egy ilyen szó váltás: https://pastebin.com/SajnxXHE
Aztán itt megbeszélitek, hogy le mentek verekedni: https://pastebin.com/d3rr7CuK
Egy verekedéshez miért kell fegyver? Mert lehetséges többen rátok mennek? Ha ilyen veszélyt éreztek akkor nem értem miért kell oda mennetek, akinek viszont a kocsiját szét lőtéttek az ő neve sehol se szerepel a logban tehát nem értem mi volt az inditék azzal kapcsolatban amiért azt tk-ra kell lőni, szeretném tudni ki volt a videón a másik személy aki szintén lőtte az autót.

• Tetszik
Reactions: _Foxii_

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
466
968
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
(Ő szavai.)
Egy verekedéshez miért kell full rampageban, TEC-9ekkel menni? Pont ezért volt szükség a nagy fegyverekre, a másik társaság rántott LŐfegyvert előbb amúgy is. Az, hogy volt nálam egy csipa, nem azt jelenti hogy használtam is volna. Nem lőttem le vele senkit, és összességében sem. Felajánlom a kártérítést ami egy 800pps full fix kártyát jelent, attól függetlenül hogy nem érzem jogosnak a panaszkönyvet. Tény, rosszkor volt rossz helyen az autója, de honnan kellett volna tudnunk hogy nincs köze semmihez? Szerintem senki nem nézné végig tétlenül, ahogy szitává lövik a társát.

Er1kk

Barangoló
2019. 01. 10.
77
129
V4 karakter
Harry Moore
V2 karakter
-
Nem vagyok rászorúlva a 800pp-s fixkártyádra, itt a viselkedésetekkel volt a problémám. Már lefixeltem az autót, viszont a panaszkönyvet még mindig úgy érzem jogosan írtam, szóval továbbra is várom az Adminisztrátor válaszát!

Edit.: Még mindig nem írtad le a nevet aki lőtte veled együtt az autóm.

• Vicces
Reactions: paul.

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
466
968
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
(Ő szavai. )
Lars Henzler volt velem, aki belelőtt maximum kettő golyót az autódba. Ezen a válaszodon tökéletesen meglátszik, hogy csak is a szankcióra mentek, próbáltok belekötni mindenbe, ismétlem magam mint ahogyan az ügy alatt is. Oké hogy te nem voltál ott, viszont a szándék ugyan ez volt, mindenképp ki kell szúrni a másikkal. A ti részetek pedig semmibe van véve.

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
438
1 440
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
de honnan kellett volna tudnunk hogy nincs köze semmihez
Ha valamit nem tudsz akkor nem az a megoldás, hogy szét lövöd.
A ti részetek pedig semmibe van véve.
Ha valamivel az adott helyzetbe nem értesz egyet tudsz nyitni reportot vagy panaszkönyvet ugyan annyi jogod van hozzá mint bárki másnak.
De az, hogy úgy gondoljátok az normális ha szét lövitek valakinek a kocsiját amiről semmit nem tudtok kié stb teljesen nem helyén való az a két személy aki lőtt a kocsira 180 perc jailt kapnak nonrp végett.
Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.