- 2019. 01. 10.
- 77
- 129
- V4 karakter
- Harry Moore
- V2 karakter
- -
Panasztevő InGame neve:
► Larry Clinton ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Sydney Asselineau és társa. ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Fogalmam nincs miért és milyen okból kifolyólag lövik szét az autómat úgy hogy már egy hete fent sem vagyok a szerveren hosszabb ideig, mint ahogy akkor sem voltam fent csak mivel protectes az autóm igy hát sajnos ott maradt Gantonon. Bármilyen haragosom lehet IC attól eltekintve ilyen felfegyverkezésben lejönni csak azért hogy szétlőjjél egy autót szerintem elég vicces kategória. Nekem is volt már olyan szituációm hogy a NAVnak szét akartam cseszni az autóját és RP sorokat irva és fényképet csinálva és azt feltöltve elküldtem nekik. Igy a fényképet és az RP sorokat átnézve tudták folytatni az RPt, mivel egy RP szerveren vagyunk szerintem nem az a legviccesebb és legkomolyabb megoldás hogy szétlövöd más autóját bármilyen okból kifolyólag is úgy hogy én fent sem és ott sem vagyok, még ha benne lettem volna akkor aztmondom oké mert engem akartál kilőni bár arra is kérdőjelt tennék hogy miért engem? Szóval ha kárt akarsz bennem csinálni vagy a karakteremben csinálj RP szerverhez méltóan bármit vagy pedig ne lődd szét más autóját megkérlek, szerintem ez elég gáz volt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/mo9h1g ◄
Megjegyzés:
► Megjegyzésem annyi hogy bárkinek bármilyen IC oka vagy előzménye legyen szerintem csak úgy IRL sem lövik szarrá az üres autódat, maximum felgyújtják. Vagy ha szét is lövik akkor lövik szét mikor éppen benne van az a személy akit keresnek. De tök normális RPt lehetett volna kihozni mondjuk egy molotov koktél bedobással és annak lefotózásával na de úgylátom egy ilyen lövöldözéshez szükséges volt a hátára az a mesterlövész, kemény női karaktered lehet hogy a mesterlövész a hátadon és közben úgy sorozza az autót. Várom az admin birálatát, köszöntem ha elolvastad. ◄