- 2019. 02. 02.
- 81
- 61
- LV karakter
- Larah Brightmore
- V2 karakter
- Nina Kearney
Neved:
< Larah Brightmore >
A ban időpontja:
< 2021-06-23 05:15:20 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Jake >
A ban oka:
< Kórház DM >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia Jake!
Ahogy már fent is írtam a bant 1 hónapja kaptam tőled kórház DM indokkal. Akkor nem ment minden a legjobban a számomra, volt egy pár magánügybeli problémám, de ezek szerencsére megszűntek. A bannom időpontján sem voltam a legjobb passzban és kitaláltam, hogy mi lenne ha feljönnék a szerverre kicsit nonozni, hát ez akkor jó ötletnek tűnt, de így utólag belegondolva már kicsit sem volt az. Már nem emlékszem pontosan, hogy miket csináltam, de mindekitől bocsánatot és elnézést szeretnék kérni. Nem voltam még bannolva, jail-ben is egyszer voltam még a recovery előtt amikor egy 90perces jail-t kaptam DM indokkal amit jogos volt. Szerintem volt időm átgondolni a dolgokat és meg is tettem. Mélységesen megbántam amit csináltam és ha megkapom az unbant megígérem, hogy biztosan nem fog ilyen többet előfordulni. Már nagyon szeretnék játszani a szerveren, szeretnék újra ebben a nagyszerű közösségben lenni, a haverokkal játszani és rp-zni. Remélem, hogy kapok még egy esélyt, ezt biztosan nem fogom elhalasztani. Az unban fejében leülök akár egy több száz perces jail-t is.
Köszönöm, hogy elolvastad. Legyen szép napot! >