Lara Palmer Főtörzsőrmester jelentései [10.28 - 11.03]

sz4byy

Újonc
2023. 01. 21.
64
34
18
V4 karakter
Lara Palmer
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Lara Palmer
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A-207
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:
Korsoi Istvan
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Volkswagen Golf I - QCE-11
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.29.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
57 § Rendőri utasítás megszegése (RUM)
Az intézkedés részletes leírása:
A mai napon járőrszolgálatot teljesítettem az A-207-es egységben. San Fierro területen járőröztünk amikor egyik egység balesetet jelentett rádión. Azonnal oda siettünk majd segítséget nyújtottunk a helyszínen és biztosítottuk az autópályán a forgalom irányítását. Majd igazoltattam az egyik balesetező felet, majd arra lettem figyelmes, hogy lejárt a forgalmi engedélye a gépjárműn. Ezután felszólítottam, hogy nem mehet tovább a gépjárművel, ezt le is okézta. Azt mondta vontatót hív. Ezután elmentünk a helyszínről majd arra figyeltünk fel, hogy elhajt a járművel. Azonnal félre húztuk majd előállítottuk Rendőri utasítás megszegése miatt. Beszállítottuk a Tierra Robada-i kapitányságra kihallgatni. A kihallgatás elejét bemutatkozással kezdtem majd ismertettem a jogait vele. A hallgatás jogával élt, így elmondtam neki büntetései mértékét majd a cellákhoz vittem és rabosítottam. Büntetését megkapta.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$20,800
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-

Aláírás:
Lara Palmer
lablec.png

• Tetszik
Reactions: zotya_v3

sz4byy

Újonc
2023. 01. 21.
64
34
18
V4 karakter
Lara Palmer
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Lara Palmer
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
T-6
William Hillson Zászlós
Hikari Adachi Őrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Frank Steel
-
Körözést elrendelő neve:
-
-
2024.10.30.
55 § Hatóság félrevezetése (HF)
A mai napon a T-6-os egységben folytattam járőr szolgálatot, amikor az NNI vételezte a rendőrséget. Azonnal válaszoltam is a sürgősségi rádión. Amint kiérkeztünk a helyszínre elmondta az NNI-s kolléga, hogy eltulajdonította egy civil az egyik autójukat. Ott volt a helyszínen még aki tette, ki is kérdeztük miért vitte el. Elősször azt mondta, hogy elvitte majd úgy gondolta vissza viszi a rendőrségre mivel jött egy olyan gondolat a fejébe, hogy nem jó ötlet elvinni, másodjára pedig olyan történetet talált ki, hogy megfenyegette egy sötét ruhás férfi, hogy el kell vigye az autót. Ahogy egyre tovább folytatódott a beszélgetés vele rájöttünk, hogy próbál minden történetet kitalálni, hogy elsimítsa valahogy a lopást. Előállítottuk hatóság félrevezetése miatt. Beszállítottuk a Tierra Robada-i kapitányságra majd bemutatkozással kezdődött a kihallgatás. A kihallgatáson ismertettük a jogait vele, nem kivánt egyikkel sem élni, majd beazonosítottuk az elkövetőt és elmondtuk neki büntetésének mértékeit majd a cellákhoz vittük és megkapta büntetéseit. Rabosítás megtörtént.

$24,000
80 nap
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
-

Aláírás:
Lara Palmer
lablec.png

• Tetszik

sz4byy

Újonc
2023. 01. 21.
64
34
18
V4 karakter
Lara Palmer
jelentesek.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Lara Palmer
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
L-409, L-130
Peterson D Skyhen Őrmester

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

David Svenson
-
Körözést elrendelő neve:
-
-
2024.10.30.
83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK)
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
A mai napon 21 órakor kivonultunk aranybankhoz mivel riasztást küldött rablás miatt. Amikor a bankban sikeresen hatástalanítottuk az elkövetőket arra lettünk figyelmesek, hogy a szemközti utcában egy férfi lövöldözni kezdett. Azonnal oda siettünk és egy TEK-es kolléga sikeresen hatástalanította őt. Azonnal körbe álltuk ezzel védőburkot képezve köré miközben vártuk a szanitéc érkezését. Amint megtörtént az ellátás és a szanitéc le okézta, hogy stabil az állapota és vihető bilincset helyeztem a kezére majd beszállítottam az autóba. A helyszínen elkoboztunk tőle egy Colt-45 típusú maroklőfegyvert és 93db .45 ACP típusú töltényt. Beszállítottam a Los Santos-i kapitányságra és Skyhen Őrmesterrel előállítottuk. A kihallgatás elejét bemutatkozással kezdtük majd ismertettük vele a jogait. Azonnal ki is kérdeztem mi volt ez a lövöldözés erre azt a választ kaptam, hogy egy férfi eltulajdonította a járművét és figyelmeztető lövést adott le rá. Ezt be is tudtam igaznak mivel láttunk elhajtani egy férfit az autójával. Különösebb leírást nem tudott adni arról aki elvitte. Megkérdeztem a fegyvert és a lőszereket honnan szerezte, azt a választ kaptam, hogy régről Angel Pine-ba a hal leadónál vette valakitől. Ő róla sem tudott sajnos személyleírást adni, mert elmondása szerint már nagyon régen vette. Ezek után ismertettem büntetésének mértékeit majd mivel együttműködő volt és végig segíteni próbálta a munkánkat a letöltendő büntetésére adtam 20% enyhítést. Ezután a cellákhoz vittük és megtörtént a rabosítás. Büntetését megkapta. Fegyver és a lőszer leadásra került.

$96,000
76 nap
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

Colt 45 (x1)
.45 ACP (x93)
$24,920

Aláírás:
Lara Palmer
lablec.png

• Tetszik