Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) Szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: Főtaxi 1913
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1638
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Henry Levrone
Előállított személy(ek) neve(i): -
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): -
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024. november 8-án Elvin Hendrix nyomozó kollégámmal szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: a San Fierro-i kórháznál Elvin kiszállt, után hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a kijelölt célállomásra – a zálogházhoz – kérte a szállítását. A "igen" jelszó kimondásával jelzett nekem majd a sikeres érkezést és a további teendők megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során mindent rendben találtunk.
Nyomozás típusa: (szolgáltatás ellenőrzés/illegális munkavégzési tevékenység felkutatása/egyéb) Szolgáltatás ellenőrzés
Ellenőrzött cégneve: ZippTaxi
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1693
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): David Porter
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024. november 8-án Elvin Hendrix nyomozó kollégámmal szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: a zálogháztól indulva Elvin hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a Seering benzinkúthoz kérte magát. A "igen" jelszó kimondásával jelezte nekem a sikeres érkezést és az intézkedés megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során mindent rendben találtunk.
Ellenőrzött cégneve: Nerer City Taxi
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1763
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Harry Graham
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024 november 9-én Elvin Hendrix nyomozó kollégámmal szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: az SF-i lefoglaltaknál Elvin kiszállt, azt követően hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a zálogházhoz kéri magát. A "igen" jelszó kimondásával jelezte nekem a sikeres érkezést és az intézkedés megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során mindent rendben találtunk.
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok):
-
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024 november 9-én Elvin Hendrix nyomozó kollégámmal szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: Zálogháznál Elvin kiszállt, azt követően hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a seering benzinkúthoz kéri magát. A "igen" jelszó kimondásával jelezte nekem a sikeres érkezést és az intézkedés megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során mindent rendben találtunk.
Ellenőrzött cégneve: James cége
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1728
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): James Ernest
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024 november 9-én Elvin Hendrix nyomozó kollégámmal szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: Seering benzínkútnál Elvin kiszállt, ezt követően hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a zálogházhoz kéri magát. A "igen" jelszó kimondásával jelezte nekem a sikeres érkezést és az intézkedés megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során mindent rendben találtunk kivéve, hogy az úr 1 hónapja nem adózot de elmondása alapján a céget megszünteti.
Ellenőrzött cégneve: Road Life taxi
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1782
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Ave Hill
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024 november 9-én Elvin Hendrix nyomozó kollégámmal szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: lefoglaltaknál Elvin kiszállt, azt követően hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a zálogházhoz kérte magát. A "igen" jelszó kimondásával jelezte nekem a sikeres érkezést és az intézkedés megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során mindent rendben találtunk.
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): IMV, 20 nap, 15.000$
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024 november 10-én Elvin Hendrix és Jason Jilliam kollégával észleltük, hogy egy úr bányájába álláshirdetést tett közzé. Jason kolléga beépített személyként kiderítette, hogy a bányában több illegális munkavállalót foglalkoztatnak. A "igen" jel megadásával elindítottuk az intézkedést, amely során két személyt őrizetbe vettünk. Az A207-es egység segített az egyik gyanúsított beszállításában. A beszállítást követően a gyanúsítottakat kihallgattuk, majd őrizetbe helyeztük.
Nyomozásban résztvevő személyek, egységszámok: B-04, Lara Hendrix nyomozó, Elvin Hendrix nyomozó, Jason Jilliam Próbaidős nyomozó
Nyomozás dátuma: 2024.11.10
Ellenőrzött cégneve: Carson Ltd.
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma: 1776
Ellenőrzött személy(ek) neve(i): Carson Levis
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok):
-
Nyomozás eredménye (részletesen): November 9-án Elvin Hendrix nyomozó, és Jason Jilliam kollégával szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: a Fix and Drive-nál történő kiszállást követően Jason Jilliam kolléga hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a zálogházhoz kérte magát. A "igen" jelszó kimondásával jelezte a sikeres érkezést és az intézkedés megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során mindent rendben találtunk.
Ellenőrzött cégneve: -
Ellenőrzött cég nyilvántartási száma:
-
Ellenőrzött személy(ek) neve(i):
Sone Svensson
Előállított személy(ek) neve(i):
Sone Svensson
Büntetörvénykönyvben szereplő vád(ak), pénzbírság(ok): BCM, 60 nap, 30.000$
Nyomozás eredménye (részletesen): 2024 November 10-án Elvin Hendrix nyomozó kollégámmal szolgáltatásellenőrzést végeztünk. Az ellenőrzés megkezdése előtt az alábbi eljárási szempontokat egyeztettük: a zálogháztól indulva Elvin kiszállt, majd hívott egy előre kiválasztott taxit, amellyel a Seering benzinkúthoz kérte magát. A "igen" jelszó kimondásával jelezte nekem a sikeres érkezést és az intézkedés megkezdését. A jelszó elhangzását követően az intézkedést végrehajtottuk, amely során nem találtunk mindent rendben: az úrnak nem volt érvényes cégregisztrációja, ezért BCM indokkal előállítottuk.
Jelentései nagyjából rendben van, az utolsó jelentést nem tudom elfogadni mert nem a megadott határidőn belül küldte be, és a 1782 nyilvántartású Road Life taxinál nem értem hogy lehet minden rendben, mikor a számláról semmi nem derül ki csak egy "m" betű van bele írva, legközelebb jobban figyeljen oda erre.