Lara Craig jelentkezési lapja

myagi

Újonc
2024. 11. 07.
3
0
Balassagyarmat
LV karakter
Lara Craig
Jesse-Car-Service-logo2.png

Tisztelt jelentkező!

Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.

A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!

Teljes neve:
- Lara Craig -

Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[—] Férfi
[x] Nő
[—] Egyéb

Születési hely, idő:
- Santa Cruz,Kalifornia,Egyesült Államok 07/07/2002 -

Bejelentett lakcím:
- 77 Paradise Street, Las Venturas -

Telefonszám:
- +38-765-9721 -

Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Azért mivel engem az autó szerelő szakma már kis korom óta nagyon érdekel és szeretnék kiteljesedni benne.Nekem az autó a mindenem és szeretnek minden bajbajutott sofőrnek segíteni akinek elromlott az autója.Ahogy járok a telepre szereltetni látom, hogy egy nagyon jó közösség van ott aminek én is a tagja szeretnék lenni. -

Miért pont önt válasszuk?
- Szerintem azért én vagyok a legalkalmasabb a feladatra mivel eléggé értek a kocsikhoz és megszállotjuk is vagyok.Volt már jó pár autóm és ismerem az esetleg típus hibákat is amik kijöhetnek rajta.Nagyon precíz és kitartó vagyok nem ismerek lehetetlent.Mindig kedves és barátságos vagyok az emberekkel.Csapatban nagyon jól tudok dolgozni ami itt eléggé fontos.Nagyon gyorsan tanulok.Én a hibáimból tanulni szoktam és nem követem el mégegyszer őket. -

Hol talált cégünk hirdetésére?
- A városban voltam amikor hallottam hogy van lehetőség jelentkezni. -

Korábbi munka helye, feladatköre:
- Nekem van egy saját garázsom ahol saját célra építek kocsikat illetve egy bányám van alkalmazottakkal. -

Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka:
(X-elje be a megfelelő mezőt)
[—] Felmondás
[—] Kirúgás

Kirúgásának okát fejtse ki:
- Válasz -

Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Lara Craig
Kelt: 2024.11.11

- Out Of Character -

Neved, ahogy szólíthatunk:
- Márknak hívnak -

Betöltött életkorod:
- 18 éves vagyok. -

Jelenlegi játszott perced:
- 29 740 perc -

Korábbi frakcióid:
- Piru -

Korábbi frakcióid távozásának oka:
- Deaktiválták a frakciót. -

Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 4 éve játszok és játszottam a recovery előtt is. -

Terveid a frakcióban:
- Hosszú időre tervezek a frakcióval akár évekre is.Szeretném élvezni az rp-t és a közösséget.Szeretnék bizonyítani a csapnak ,hogy megfelelő vagyok a feladatra. -

Miért válasszunk téged?
- Eléggé sok szabad időm van amit a frakcióra tudok szentelni.Tisztelet tudó vagyok az idősebbekkel szemben.Kedves és barátságos vagyok.Előrre soha nem ítélkezek.Tudnám színesíteni a közösséget.Eléggé korrekt embernek tartom magamat soha nem szoktam hazudni és sumákolni mindig elmondom az igazat.Jól értek a doksik kezeléséhez. -

Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Nap 3-4 óra hétvégén akár 4-6 órát is. -

Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -

Account ID-d:
- 1024 -

Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
- Sziasztok Márnak hívnak 18 éves vagyok.Jelenleg Magyarországon élek .Hamarosan Németországba fogok költözni ,de attól ugyan úgy aktív leszek ez semmit nem befolyásol. .Most még közép iskolába járok utolsó évem van itt.Gépész technikusnak tanulok és a tavalyi évben országos második helyet értünk él szakmai versenyen.Hétvégente egy napot eljárok dolgozni a közeli autómosóba.Szabad időmben autókat szerelek mert van egy műhelyünk és be szoktam segíteni a munkákban néha.Szabad időm legtöbb részét a szerveren szoktam tölteni.Én egy kedves és vidám embernek tartom magam .Eléggé kitartó vagyok az életben és a szerveren is ezt szoktam hozni.Én egy közösségi ember vagyok aki szeret mások társoságában lenni.Szeretek új embereket megismerni és új barátokra szert tenni. -

Utoljára szerkesztve: