Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Fésüs Martin -
Hány éves vagy?
- 15 -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 2 - 3 órát tudnék -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 27273 -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 3 - 4 éve kb -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- OMSZ,OKF -
Mi volt a távozásaid oka?
- Nem az én izlésem voltak a frakciók -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- Igen volt Martin Brake volt az. -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
- igen rendelkezem. -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
-
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
-
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Azért ezt a frakciót választom, mert egy nagyon jó Rp színvonalú közösség ami nekem nagyon tetszik. Nagyon tetszik maga az rp is, hogy valakit/valakiket meg kell védenünk. Ki szeretném próbálni a kormány ügynökséget, és sokáig is ott maradni. Szeretnék még több rp tapasztalatott szerezni és még barátokat is. Már ezen kívül 2 frakcióba is voltam, de ezt a frakciót tartom az ideálnak. Kb röviden ennyi! -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- Igen van az, hogy a nemrégi jail az azért volt mert egy srác anim-ba került és én pedig oda mentem neki segíteni erre meg véletlenül megütöttem és meghalt. Éppen írni akartam adminak csak ő elöbb jött és így kaptam 90 percet DM-et. -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- Laquez Clark -
Édesanyja leánykori neve:
- Nincs, árvaházba nőttem fel -
Születési helye, ideje:
- See City Nemzeti kórház 1990.05.22 -
Bejelentett lakcíme:
- Jefferson Hotel -
Telefonszáma:
- 38761120176606 -
Jogosítványa, okiratai érvényesek:
- Igen érvényesek! -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)
- Ügynök -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Kedves See City Kormány hivatal! A nevem Laquez Clark, de csak elég a Clark. Azért keresem önöket mert a weboldalukon láttam, hogy ügynököt keresnek. Én erre a posztra szertnék jelentkezni ha lehetséges. Most én éppen munkanélkülis vagyok. Szerintem megfelelő lennék erre a posztra, réggeben még a BlueBerry gyárnál voltam biztonsági őr. A fizikai erőnlétem nagyon hatékony, mert 8 évet judozam a SeeCity Judo Szövetségben. Nagyon bízok abban hogy bekerülök. Válaszukat előre is köszönöm! -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
-
Aláírás:
Laquez Clark
Laquez Clark