Landon Prescott jelentkezése a Jesse Car Service-be

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

adv666

Újonc
2025. 02. 08.
5
0
LV karakter
Landon Prescott
Jesse-Car-Service-logo.png

Tisztelt jelentkező!

Kérjük a kitöltés előtt fokozott figyelemmel olvassa át a jelentkezéshez szükséges kritériumokat, instrukciókat.
A kitöltés során legjobb tudomása szerint válaszoljon és csak is kizárólag valós adatokat adjon meg.
Figyeljen a formátum hibamentes kitöltésére, ahol szükséges X-el jelölje válaszát.

A jelentkezés kitöltéséhez sok sikert kíván a Jesse Car Service adminisztratív csapata!

Teljes neve:
- Landon Prescott -

Neme: (X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Férfi
[—] Nő
[—] Egyéb

Születési hely, idő:
- Las Venturas Hospital 1970. 09. 02 -

Bejelentett lakcím:
- Picklepine street 65. -

Telefonszám:
- +38-76-451-8061 -

Miért szeretne cégünk munkatársa lenni?
- Egyszerű, tisztességes ember vagyok, aki nehéz helyzetben lévő családban nőtt fel és próbál kitörni. Az autószerelés számomra nem csupán egy munka, hanem egy esély arra, hogy becsületesen építsem fel az életem, miközben segítek másoknak nap mint nap. -

Miért pont önt válasszuk?
- Van egy alapszintű autószerelési tapasztalatom, illetve egy tanári diplomám. Szeretném egy teljesen új terepen megpróbáltatni a képességeimet, illetve fellelni a szakma rejtelmeit és izgalmait. -

Hol talált cégünk hirdetésére?
- Telefonom nyomkodása közben. -

Korábbi munka helye, feladatköre:
- Pénzügyet tanítottam, A Las Venturasi középiskolában. Főképpen vállalkozási ügyvitelt tanultam, de a szakmámon belül szinte mindenhez értek. -

Korábbi munkahelyéről történő távozásának oka:
(X-elje be a megfelelő mezőt)
[X] Felmondás
[—] Kirúgás

Kirúgásának okát fejtse ki:
- Felmondtam. -

Aláírásával kijelenti, hogy a jelentkezésben szereplő adatok hitelesek és a cég házi rendjét elfogadja és betartja.
Landon Prescott
Kelt: Las Venturas, 2025. április 07.

- Out Of Character -

Neved, ahogy szólíthatunk:
- Olivér -

Betöltött életkorod:
- 18 -

Jelenlegi játszott perced:
- 24 490 -

Korábbi frakcióid:
- nem volt. -

Korábbi frakcióid távozásának oka:
- nem voltam még frakcióban. -

Mióta játszol RP szervereken, játszottál Recovery előtt?
- 2022-ben kezdtem el, majd szüneteltettem és most 2025-ben jöttem fel a Las Venturas szerverére. -

Terveid a frakcióban:
- Kipróbálni a frakció adta lehetőségeket, megtapasztalni milyen egy frakcióban lenni, illetve minnél magasabb szintre jutni. -

Miért válasszunk téged?
- Személy szerint azért lenne érdemes engem választani, mivel nagyon jól tudok csapatban dolgozni, és megértő vagyok illetve figyelmes mások igényeivel szemben. Szeretek emberekkel foglalkozni, illetve izgalmas, és improvizált vicces RP szituációkat kialakítani. -

Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
- Napi 3-4 órát. -

Korábbi adminjail, kitiltásaid: (Kép csatolása kötelező "imgur.com")
- -

Account ID-d:
- 39625 -

Bemutatkozás pár mondatban: (legalább 10 összefüggő mondat!)
-
Sziasztok! Olivér vagyok, 18 éves és Budapesten élek. Jelenleg középiskolában tanulok ügyviteli ügyintéző szakon, és hamarosan érettségizek. A tanulmányaim mellett mindig is fontos szerepet kaptak a hobbik, hiszen imádom a vízi sportokat, legyen szó úszásról vagy evezésről. Emellett a síelés is egy nagy szenvedélyem, amire mindig szívesen időt szánok a téli hónapokban. Szabadidőmben szeretek sportolni, de néha kikapcsolódásképpen szívesen játszom videojátékokkal is. A sport számomra nemcsak egy hobbi, hanem egy módja annak, hogy folyamatos kihívások elé állítsam magam, és sikeresen megküzdjek velük. Ezen kívül fontos számomra, hogy a tanulmányi céljaimat is elérjem, és a személyes fejlődésemet is folyamatosan támogassam. A legnagyobb motivációm az, hogy mindig új kihívásokat keresek, és szeretem azokat sikeresen teljesíteni. A jövőben szeretnék tovább fejlődni mind a tanulmányok, mind a sport terén, miközben nem feledkezem meg az egészséges egyensúlyról sem. Az életben számomra a legfontosabb értékek a család, a barátok, a béke, a harmónia és természetesen az egészség. Ha röviden kellene jellemeznem magamat, azt mondanám, hogy empatikus, kreatív, őszinte, segítőkész és célorientált vagyok. Hiszek abban, hogy a kihívások a fejlődés kulcsa, és mindig nyitott vagyok az új lehetőségekre. -

Salvatore

Fórum Mester
SModerátor
LV
2019. 01. 10.
1 499
1 470
LV karakter
Leon Seanetti
Jesse-Car-Service-logo2.png

Örömmel értesítjük, a jelentkezése bírálásra került: ELFOGADVA
Várjuk a meghallgatáson! ((TS3)) További információkról - ITT tájékozódhat.

Amennyiben nem megfelelő a felvételi időpontja, keresse a vezetőségben felsoroltak egyikét.

Sok sikert kívánunk!

Leon-Seanetti-alairas.png

Dexter

Pletykafészek
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
833
1 053
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy
Jesse-Car-Service-logo2.png

Meghallgatás eredménye - SIKERTELEN

Újrajelentkezését várjuk a következő ciklusban.
Személyes megjegyzés: Nem jelent meg a meghallgatáson. Nem tudunk sajnos pót meghallgatásra lehetőséget biztosítani.

Dave-Kennedy-al-r-s.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.