Lance Sutton - Cullen Hoover

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

codosgyerek

Barangoló
2019. 06. 07.
146
84
28
Kenézlő
V4 karakter
Dino Brewster
LV karakter
Ignacio Lucca

047cd4fe52bfab8af4e703ad46c66b02.png

I. SZEMÉLYES ADATOK

Keresztnév: Lance
Vezetéknév: Sutton
Telefonszám: +38-76-938-8815
Email cím: lance@seemail.com

II. PANASZRA TETT OFFICER(EK), PANASZ KIFEJTÉS

Officer(ek) neve: Cullen Hoover
Officer(ek) jelvényszáma: Sajnos ezt nem adta meg.
Eset helyszíne: Rendőr őrs
Dátum, idő: 2024-10-26 18:38:17

Panasz kifejtése: A panaszom az lenne ,hogy a járör nem szólított fel se a Miranda törvényével, se a jelvény számát nem adta meg, mégis akár mit mondtam szó nélkül hagyta, a második és fő probléma ,hogy egy ügyvédet szerettem volna hívni magamnak mivel a hírdetésbe volt egy ilyen de mégsem hagyta, saját ügyvédet meg azt mondta nincs lehetőség, de mivel magamnak szerettem volna intézni mégis szó nélkül bezártak. ((Az RP előtt azért még azt elmondanám ,hogy ooc-n odaírták legyen már rp, de mégse engedik ,hogy ügyvédet hívjak ,hogy legyen rp akkor mit akarnak?))

Batyu

🥟
2019. 01. 19.
229
1 209
22
Eger
LV karakter
Kasen Galloway
Első sorban szeretnélek kérni, hogy küldj bizonyítékot arról, hogy tudomást szereztél a nevéről az adott illetőnek, mivel egy szóval se említette a nevét a játékos RP során, ha ez megtörtént utána bírálva lesz a panasztétel amennyiben nem történt MG a részedről.

• Menő
  • Tetszik
Reactions: Snoopi és Vajas

codosgyerek

Barangoló
2019. 06. 07.
146
84
28
Kenézlő
V4 karakter
Dino Brewster
LV karakter
Ignacio Lucca
Első sorban szeretnélek kérni, hogy küldj bizonyítékot arról, hogy tudomást szereztél a nevéről az adott illetőnek, mivel egy szóval se említette a nevét a játékos RP során, ha ez megtörtént utána bírálva lesz a panasztétel amennyiben nem történt MG a részedről.
Csekket megkapom a büntetés kor azon szerepelnie kell a névnek szóval ezáltal tudnom kell a nevét is. Ez ugyan az hirdetés be ense irtam ki a nevem megis tudta előre a nevemet.

Batyu

🥟
2019. 01. 19.
229
1 209
22
Eger
LV karakter
Kasen Galloway
Ha egész rp során egyszer se említi a nevét és jelvényszámát, akkor logikusan nem tudsz róla semmit se... lehet nem hiába nem lett elmondva vagy említve előtted. Az hogy a rendszer kiírja nem azt jelenti, hogy ebből tudod meg, ha utalsz pénzt egy random embernek akkor megtudod az egész nevét mert a chat kiírja kinek adtad oda a pénzt?

• Tetszik
Reactions: Vajas

codosgyerek

Barangoló
2019. 06. 07.
146
84
28
Kenézlő
V4 karakter
Dino Brewster
LV karakter
Ignacio Lucca
Hat ha azt nézzük én se említettem a nevemet egy szóval se mert a rendszer odaírja a hírdetésbe se amikor megveszem a telefont.

Batyu

🥟
2019. 01. 19.
229
1 209
22
Eger
LV karakter
Kasen Galloway
Mivel nem tudsz megfelelő bizonyítékot mutatni arról, hogy tudomást szereztél az Officer nevéről így lezárom ezt a panasztételt.

• Tetszik
Reactions: Snoopi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.