Elfogadva Lana Greene - Espinoza

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

gabor828

Újonc
2023. 07. 23.
11
8
Ózd
V4 karakter
Lana Greene
LV karakter
Katie Greene
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Lana Greene >

Kitiltás időpontja:
<
2023.12.03 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Espinoza >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos OOC szidás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Sajnálatos módon kaptam egy örökös kitiltást mivel OOC leírtam csúnyán egy mondatot amit nem lett volna szabad, erről itt a teljes log is: https://pastebin.com/zPCvNcq6 röviden a sztori hogy el akartunk menni a farmra mivel nem adtunk elegendő jogot az úri embernek a szalmázáshoz, mentünk volna farmra és egy Stop táblánál megálltunk, belement egy másik autó a rendőr autóba és a rendőr meg belém és a másik player elhajtott és így sikerült le írnom eme csodálatos mondatot "faszos gecik" ami nem volt helyes mivel IC ott volt a rendőr így ők simán elintézték volna, ezután jöttek a srácok és szembesítettek a tettemmel hogy én mit is csináltam, megkérdeztem hogy mennyit kapok és sajnos örökös kitiltást, leírtam indulatból de nem kellett volna mivel ezt máshogyan is el lehetett volna intézni, de én hülye ezt leírtam, remélem fontolóra veszitek/veszed ezt a dolgot, szeretnék már újra játszani a haverokkal és azokkal akiket a játék miatt ismertem meg, tudom hosszúra sikeredett ezért bocsi is, köszönöm ha elolvasod, további szép napot/estét! >

Espinoza

🎶put1music🎶
SzerverAdmin
LV
2019. 10. 14.
358
759
V4 karakter
Marcelo Espinoza
LV karakter
Emer Blaauw
Lekerült a kitiltásod, továbbiakban ne legyen ilyennel probléma. Jó játékot!

• Imádom
Reactions: gabor828
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.