Elutasítva Lamont---Cápa |ub kérelem|

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 07. 19.
4
3
V4 karakter
Dwayne Ramson
LV karakter
Lamont Malphurs
V2 karakter
Lamont Malhurs
zoldlogo.png

Neved:
< Lamont Malphurs >

A ban időpontja:
< 2019.08.03 >

A ban időtartama:
< 2030 >

Neve, aki bannolt:
< Cápa >

A ban oka:
< előélet,flegma megnyilvánulás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos,előéletre kitérnék egy kicsit: valóban nagyon sok olyan dolgot tettem annó ami megérdemelte a -jaiit.ezeket szépen le is ültem. Teltek a hónapok,évek miközben játszottam majd volt egy nagyobb kimaradásom. Nemrég visszatértem és elkezdtem játszani. Érezhetően kevesebb gond volt velem mint annó.ezt lehet is látni onnan,hogy kevesebb a jailem nagyon nagyon sokkal mint annó. Ha valaki rátekint és alaposabban megnézi az időpontokat ezt észre is veszi. Ebből azt akartam kihozni,hogy az idő alatt énis tanultam azokból a hibákból amikért kaptam a jaileket. Erről ennyit akartam mondani/hozzátenni. Kitérnék a flegma stílusra: elmondanám az előzményét is röviden.: a kocsim lerobbant random útközbe,hívtam egy vontatóst aki elvitte és feljavította a kocsim motorját 32%ról 100ra. Viszont mondta,ha olajcsere nincs akkor ha beindítom megint a motor 32% lesz. Sajnos nemvolt pénzen az olajcserére igy a szerelő elé kivontatta a kocsimat.visszamentem mikor meglett a pénzem. Gondoltam megtolom a kocsimat azon a 20 méteren mert egy szerelő se jött volna segiteni tolni pedig 3 is látta,hogy feléjük tolom de m1 ez az én hibám mert szólni kelett vna valahogy nekik. Ekkor jött a kick hogy nem tolom egyedül a kocsit. Kicsit idegbe jöttem mert a gépem olyan trágya,hogy kell neki sok ido amig ujracsatlakozik. Feljöttem és írtam cápának,hogy akkor jöjjön segíteni tolni a kocsit.(ezt azért írtam mert szintén látta vagy 3 szerelő az esetet,a kicket és utána se jött senki segiteni tolni) ezután elgondolkoztam,hogy egyedül,hogy a viharba ne lehetne megtolni/betolni egy autót..rá is írtam cápára,hogy kérem mennyen ki édesapukájához és kérem kérdezze meg,hogy egy kocsit lehet e egyedül megtolni.(mielőtt itt valaki azt hinné,hogy elkezdtem baszakodni vele írtam az üzenet végére,hogy semmi rosszindulat,flegmázás csak tényleg érdekel a dolog) hiszen szerintem egy felnőtt ember ezt megtudja jobban állapítani mint mi és kitudja talán ez a badarság kilesz törölve a kick indokokból. Aztán még volt valami amit írtam és arra kaptam egy olyan választ hogy ok. Ezt én egy kicsit flegmának éreztem és válaszoltam valóban flegmán hogy fú te. Aztán abbamaradt a beszélgetés.mint írtam itt üzenetbe cápa nem fogok lemenni kutyába és esedezni a bocsánatodért és benyalni.úgy gondolom,hogy a szituban én voltam a legnagyobb hibás viszont tévedni emberi dolog. Szerintem te is figyelmeztethettél volna máshogy a kicken kívül. Legalább a tolásnál jöttél volna oda és mondtad volna,hogy ne toljam egyedül. Lehet akkor énis teljesen máshogy reagálom le a szitut. Amiket írtam privátba még azt láttad. Szeretnék kapni egy egyenes választ,hogy még a nyáron vissza engedsz e a szerverre játszani. Ha úgyvéled,hogy lehet rá esély egy jailt beválalok a flegma stilusért.viszont az előélettel kapcsolatos dolgot már elmondtam. Szerintem javuló tendenciát mutattam/véltem felfedezni magamon. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.