Panasztevő InGame neve:
► Lamis Lamy ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Isme Retlen ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hali! Az egyik este, rajzoltam kettőt, majd felfújtam a garázsunk ajtajára. két napra rá egy lövöldözés volt a garázsnál (09.12. 22:15 körül fújtam fel, a lövöldözés pedig 09.14. 23:10 körül volt.), valószínűleg ekkor törölte le a két graffitimet a rendőr, vagy egy admin esetleg. Nem látom az okát, értelmét a letörlésnek. Nem volt közterületen, se nem volt offenzív, rasszista, trágár, vagy bármi egyéb, de mellékelem pontosan milyen volt. Egyszerűen rajzolni volt kedvem és díszítésnek fújtam fel őket, mert jól nézett ki. Ezen két alkotásomon kívül még kettő rajzot leszedtek, mind a kettő egy macskát ábrázolt, de azokat nem én fújtam fel. Nem egy eget rengető probléma, és nem is szeretném felfújni, csak nem értem a miértjét. Eltöltök vele jókedvvel kettő-kettő és fél órát, majd másnap leszedik oktalanul. Gondolom mivel ott alakult ki egy lövöldözés, a letörlés úgy nézhetett ki, hogy "xy gondolatmenete: -hopp graffiti -az illegális -leszedem" és akkor minden féle körültekintés meg rp nélkül /gclean. És itt ezen problémázok én most épp. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés:
► Válaszom. ◄