Lamis Lamy - ismeretlen rendvédelmi személy [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

robeeZ

Zöldfülű
Támogató
2019. 02. 09.
213
983
23
Sóskút ?
V4 karakter
💰 Léo Robidas 💰
LV karakter
Sal_Bail
V2 karakter
❌
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Lamis Lamy

Panaszra tett személy InGame neve:
Isme Retlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hali! Az egyik este, rajzoltam kettőt, majd felfújtam a garázsunk ajtajára. két napra rá egy lövöldözés volt a garázsnál (09.12. 22:15 körül fújtam fel, a lövöldözés pedig 09.14. 23:10 körül volt.), valószínűleg ekkor törölte le a két graffitimet a rendőr, vagy egy admin esetleg. Nem látom az okát, értelmét a letörlésnek. Nem volt közterületen, se nem volt offenzív, rasszista, trágár, vagy bármi egyéb, de mellékelem pontosan milyen volt. Egyszerűen rajzolni volt kedvem és díszítésnek fújtam fel őket, mert jól nézett ki. Ezen két alkotásomon kívül még kettő rajzot leszedtek, mind a kettő egy macskát ábrázolt, de azokat nem én fújtam fel. Nem egy eget rengető probléma, és nem is szeretném felfújni, csak nem értem a miértjét. Eltöltök vele jókedvvel kettő-kettő és fél órát, majd másnap leszedik oktalanul. Gondolom mivel ott alakult ki egy lövöldözés, a letörlés úgy nézhetett ki, hogy "xy gondolatmenete: -hopp graffiti -az illegális -leszedem" és akkor minden féle körültekintés meg rp nélkül /gclean. És itt ezen problémázok én most épp.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
image.png

Megjegyzés:
Válaszom.

robeeZ

Zöldfülű
Támogató
2019. 02. 09.
213
983
23
Sóskút ?
V4 karakter
💰 Léo Robidas 💰
LV karakter
Sal_Bail
V2 karakter
❌
Hali! Sikerült kideríteni, hogy miért és milyen körülmények között történt?

• Menő
Reactions: Fótsirk

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szia, @robeeZ.

Az általad képen mellékelt graffiti felfújása miben érintette mind a karaktered illegális életét, mind az RP-teket?​

• Hűha
Reactions: exito

robeeZ

Zöldfülű
Támogató
2019. 02. 09.
213
983
23
Sóskút ?
V4 karakter
💰 Léo Robidas 💰
LV karakter
Sal_Bail
V2 karakter
❌
Szia, @Negan.
Nem értem, hogy ez a kérdés hogyan jött. Nyilván semmiben nem érintette a karakterem illegális életét a graffiti.
Egyszerűen rajzolni volt kedvem és díszítésnek fújtam fel őket, mert jól nézett ki.
Mint leírtam már eleinte is, azért lett felfújva, mert alkotni volt kedvem és díszíteni.
Semmilyen illegális dologról nem volt szó, és nincs is szó. A garázsajtó amire felfestettem se nem közterület, se nem rendőrségi tulajdon, vagy bármi ehhez hasonló. A garázs egy barátom nevén van, az ő tulajdona. Az engedélyével azt fújok fel oda amit szeretnék. Szimplán csinosítgattuk a házat saját kedvünk szerint, ami se nem illegális se karakter háttér nem kell hozzá.
Ezért nem értem, hogy egy rendőrségi rajtaütés során miért kaparja le a rendőr egy magántulajdonról, a garázsajtónkról a festéket miután lelőttek mindenkit bent aki fegyveres volt.

• Tetszik
Reactions: Idej és aRoDzser

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Nem a rendőrség szedte le, hanem egy adminisztrátor, mert a graffiti nem magáncélra való használatra van, hanem banda rphez, vagy ha jelentése van - nem tudom hogy a kettő hogy jön Jenna Ortega-hoz, vagy egy szivárványmintás macskához, de felesleges is firtatni.

Amennyiben további részletekre vagy kíváncsi, keress privát üzenetben bizalommal.

A panaszt zárom (mivel nincs szóban forgó játékos, akire az irányulna), helyezhető.

Szerkesztés:
A graffitikről szóló új “határozat” ebben a panaszban, Vito bírálatában lelhető fel:

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.