Lamello Ballington - Lac

2025. 01. 26.
16
121
V4 karakter
Lamello ballington
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Lamello Ballington

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Lac

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Eltúlzott adminjail

300 percet kaptam azért, mert kilőttem egy autó kerekét

beszálltam egy autóba mert rpzni szerettem volna random emberekkel, majd miután bezárták az autót és fogva tartottak egy 10 percig, kiengedtek ezután kilőttem az autó kerekét

[2025-02-23 00:05:52] [Output] : Kayden Neal: (( Mert az, hogy beülsz random idegen autójába hogy vigyen el, majd megkérnek többször, hogy szállj ki, nem RP. ))
[2025-02-23 00:07:14] [Output] : Kayden Neal: (( Megkértek többször, hogy szállj ki. Teljesen hülyének nézted őket. ))
[2025-02-23 00:07:42] [Output] : Kayden Neal: (( NonRP. ))

[2025-02-23 00:11:24] [Output] : Kayden Neal: (( Jó, kaptál sok lehetőséget arra, hogy kiszállj az autóból, alapvetően be sem kellett volna szállni nagyon. ))
[2025-02-23 00:11:30] [Output] : Kayden Neal: (( Nem tetted meg, rendőrt szerettek volna hívni. ))
[2025-02-23 00:11:42] [Output] : Kayden Neal: (( Majd mikor kienged, kilövöd a kerekeket. - Szerinted ez mennyire reális? ))

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Mernyo Levente logja: https://armin.kim/seepaste/3363
jelszó: Levikeherceg2009

Megjegyzés:
Jogos pk esetén kérem redukálni az adminjailt

Utoljára szerkesztve:

Lac

Fórum Mester
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 435
1 691
V4 karakter
Kayden Neal
Szia.

Szögezzük le az elején, hogy nem csak azért kaptad a 300 percet, mert kilőttél négy kereket.

Beszálltál egy számodra teljesen idegen embernek az autójába, hogy téged a repülőtérre vigyen. Rengetegszer elmondták neked, hogy szállj ki az autóból, ennek nem tettél eleget. Bezárták rád az autót mert rendőrt szerettek volna rád hívni, majd mikor kiengedtek megfogtad magad és kilőtted az autó kerekeit. Sokkal jobban nézett volna ez ki úgy, hogy esetleg megkérdezed normálisan az illetőt, hogy elvinne-e téged a repülőtérre. De az, hogy nem is ismered, beszállsz, majd többszöri kérésre sem szállsz ki hanem szórakozol és hülyének nézed őket, szintén NonRP.

Külön feltöltöttem a logot onnan, hogy beültél az autóba. -> https://pastebin.com/EmcHYv2n

Mást nem tudok hozzáfűzni.

2025. 01. 26.
16
121
V4 karakter
Lamello ballington
Az, hogy nem szállok ki az autóból, rendőrt hívnak rám, és alapból az hogy miket mond a karakterem és miként alakítja a szituációt az nem IC ügy? Nem gondolnám hogy egy szerepjáték szerveren kőbe van vésve hogy milyen módon viselkedhetnek a karakterek, emellett nem állítom hogy jogtalanul kaptam a jailt, csak ezeket a dolgokat figyelembe véve soknak tartom az 5 órás jailt.

főleg úgy, hogy a panasztevők is addig icztek (irogattak, rendőrt hívtak) amég ki nem lőttem az autó kerekeit, és csak azután nyitottak panaszt és csak ezzel kapcsolatban, szóval nem tartom relevánsnak, hogy a büntetés mértékelésénél olyan szituációt is figyelembe veszel, ami ic alakult ki és folytatódott mikozben a résztvevőknek semmilyen problémájuk nem volt ezzel.

Utoljára szerkesztve: