Neved:
< Lamar S Carter >
A ban időpontja:
< 2019-07-31 23:58:43 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Capa >
A ban oka:
< Adminnal szembeni flegma stílus, Folyamatosan FUN - [[>o<]] Lamar S Carter: ((anyád)) ] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Bevallom volt egy párszor amikor nem volt megfelelő az OOC stílusom, ezt sajnálom ezen változtattam! Nemtudom hogy magára e vette Capa vagy akárki amikor írtam ezt a "anyád"-at, de ez úgy történt hogy egy barátommal motoroztunk és neki írtam OOC Zozo-nak, és nem másnak sőt nem egy adminnak. Nagyon megbántam hogy örök bant kaptam az egészért, ezt a folyamatosan"FUN"-t, nem mondanám, RPzni jártunk fel a szerverre aktívan és folyamatosan RPztünk nagyon élveztem ezért szeretnék újra a szerver tagja lenni, vannak is élményképeim többet szeretnék. RP-zni jártam fel a szerverre nagyon is élveztem és RPZni is szeretnék feljárni sajnálom az egész ügyet még egyszer, ha meg kapnám az UB-m folytatnánk a srácokkal az aktív és folyamatos RP-t, már lassan a topicot is akartuk készíteni csak sajnos nem lehetett így megvalósítani, nagyon szeretném az UB-t, RPZni szeretnék újra a szerveren, a szerver tagja szeretnék lenni újra! Sajnálom. >
Kedvelés
Jelentés
Ehhez a témához nem tudsz hozzászólni, mivel le van zárva.
Megosztás:
FacebookTwitterRedditPinterestTumblrWhatsAppEmailLink
Utoljára szerkesztve: