Elutasítva Lamar S Carter ----> Cápa

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

smokey

Újonc
2019. 07. 25.
7
8
LV karakter
Lamar S Carter
zoldlogo.png

Neved:
< Lamar S Carter >

A ban időpontja:
< 2019-07-31 23:58:43 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Capa >

A ban oka:
< Adminnal szembeni flegma stílus, Folyamatosan FUN - [[>o<]] Lamar S Carter: ((anyád)) Válaszod helye >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Cápa! Sziasztok. Először is elmondom, hogy mindent le szeretnék tisztázni és teljesen őszinte leszek, mindent komolyan gondolok. Eltelt már egy idő a ban-óta, és igen.. átgondoltam mindent és teljesen új fejjel állnék neki a szerverhez/szerveren tevékenykedni. Sajnálom azt hogy nem jöttem ki egy-kettő adminnal az ügy folyamán, az azért történt mivel kicsit feldúlt voltam, nem gondoltam át teljesen amit írok OOC. A folyamatos FUN-ba viszont belekötnék, mivel ez nem így volt! Nagyon sokat RPztem a szerveren,azért jártam fel és azért is szeretnék. Egy este IC motorra ültünk barátommal, és kicsit elszaladt velem a ló, nem meg fontoltam beszéltem, nagyon sajnálom! Ahogy kifejeztem magam OOC, itt gondolok erre: " Anyád ", azt nem bántásként szántam, ezt már elmondtam egy két adminnak is aki ebbe belekötött, egy IRL haverommal beszéltem OOC, és neki mondtam ezt mivel egy "vicces" téma jött fel a beszélgetés során. Tudom hogy ez nem mentesít fel akkor sem az OOC stílus alól. Nagyon sajnálom amiket tettem, viszont már mindent átgondoltam és egy teljesen másfejjel térnék vissza a szerverre. Nem csalódnátok bennem, ezt megigérem! Újra a szerver tagja szeretnék lenni, és RPzni a szerveren! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.