Elutasítva Lamar Ivory Burner aka CHRISS --> [Cameron]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sven.

内部で死んでいるが、まだホルニー?
2019. 04. 15.
68
107
Komló
V4 karakter
Sven_Nes
zoldlogo.png

Neved:
< Lamar Ivory Burner. >

A ban időpontja:
< 2019.1.15. >

A ban időtartama:
< Permanent. >

Neve, aki bannolt:
< Fasírt. >

A ban oka:
<

Adminteam szidalmazása! HÍRDETÉS: RETEKSZAR FOS LASVENTURASI ADMINGECIK ((Lamar Ivory Burner)) Kapcsolat: 38761130973.

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért mert eléggé relatíve "sok" idő eltellt a ban óta,már aznap felfogtam az indok súlyát és következményét amikor szerettem volna felcsatlakozni és rpzni egy kicsit egy hosszú és fárasztó nap után. De akkor szembesültem azzal,hogy mennyire forrófejűen viselkedtem és mekkora hibát is követtem el amiért még mai napig saját magamat hibáztatom,hogy nem tudtam nyugodtabban kezelni a helyzetet illetve nem tudtam viselkedni koromhoz megfelelően. 2019.1.15-e óta eléggé megváltoztam és sok mindent megtanultam ezek között volt az önkontroll is,mostanság már nem szoktam ilyen "gyerekesen" viselkedni. Szeretnék egy esélyt kérni tőled Cameron arra,hogy újra játszhassak a szerveren és a közösség aktív tagja lehessek. Bármekkora jailt kiszabhadsz rám illetve még azt is bevállalnám,hogy egy kisebb szankció után visszakerülhetne rám a perma ban. Eléggé sokat fejlődtem szerintem azóta és valójában megbántam a tettemet de a fő az,hogy nem csak megbántam hanem tanultam is belőle. Másrészt innen is bocsánatot kérnék az akkori viselkedésemért illetve az AdminTeamtől is bocsánatot szeretnék kérni amiért ezt csináltam,tényleg nagyon gáz volt és nem kellet volna de akkor még nem volt önkontrollom. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.